Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Momza Installaties

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,86/5 - 259 reviews

Momza Installaties
259
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Cv monteur

Elektricien

Almere
259 klussen uitgevoerd
buitenverlichting aanleggen , laadpaal thuis , storing vaillant
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur and Elektricien

Over Momza Installaties loodgieter

Welkom bij Momza Installaties, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Almere. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Momza Installaties zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Momza Installaties staat voor je Lees meer...

Reviews over Momza Installaties

Alles ging goed. Maar nadat klus klaar was, waren tweetal(warm- en koudwater kraan voor boven nog in de meterkast dicht. Hierdoor had ik in de avonduren geen warm water meer. Ik heb ze zelf moeten uitzoeken en weer open draaien. Hij was trouwens niet bereik voor advies. Uiteindelijk heb ik de handel vd warm zelf moeten uitzoeken en open draaien

de klus is geklaard . het eindresultaat is goed ik ben tevreden

De klus is nog niet geklaard.hij is nog een keer teruggeweest maar het is nog niet in orde.

De klus is zeer goed afgewerkt.Mohamed is een uitstekende vakman.

De leidingen konden niet vervangen worden omdat er geen ruimte was om het los te maken, maar hij heeft voor een goede andere oplossing bezorgt.

Direct na boeken klus snel en plezierig telefonisch contact; snelle afspraak; kwam wel veel later dan afgesproken; klus wel opgelost en plezierig contact. Al met al dus zeker tevreden, stiptheid nog wel voor verbetering vatbaar.

goede vakman

Had een afspraak tussen 16 en 18 uur meneer had netje gebeld voordat hij kwam. Het probleem was niet zo groot als ik had gedacht en hij was binnen 10 minuten klaar. Hij heeft netje uitgelegd waardoor me leiding lekte.

Helaas niet ,de kraan kan niet meer gemaakt worden!

Het was kennelijk iets moeilijker dan aanvankelijk gedacht, want vrijwel alle onderdelen van de inbouw wc stortbak moesten worden vervangen. Gelukkig wist Mohamed deze klus toch goed af te kunnen ronden alhoewel het wel een behoorlijk kostbare reparatie was geworden. Maar het resultaat was dat de wc bediening weer naar behoren werkte zonder de muur open hoeven te breken.

Houd zich heel netjes aan de afgesproken tijd! Vakkundig, werkt netjes. Misschien een beetje bijsturing nodig om niet alle kleine dingetjes meteen op te willen pakken ;-)

Hulp was snel ter plaatse op zaterdagavond. Helaas kon hij de klus niet klaren, daar moest een gespecialiseerd bedrijf bijkomen.

Ik heb meer dan €200 betaald voor 2 kleine lekkages. Die in de badkamer is gestopt. Maar voor het toilet is meneer speciaal naar Plieger in Almere gereden om een pijpje te halen van bijna €40. Maar het toilet lekt nog steeds. De vorige keer was het Jan van Zoofy die de lekkage van de door hem zelf gemonteerde radiator niet goed heeft gedaan. We zijn hier zeer teleurgesteld over. In eerste instantie dachten wij dat Mohamed het goed had gefixt en hij gaf ook aan dat de collega prutswerk had verricht in onze badkamer. Ik wil dat dit nu spoedig en goed word opgelost. Ik geef een 3 als neutraal cijfer omdat ik nog een kans wil geven.

Ja de klus is gedaan. Nu even afwachten of het niet meer lekt. De monteur was een hele vriendelijke man. Ging gelijk aan het werk.

Ja, de heer Mohammed heeft de klus naar tevredenheid verricht. Wel nog even afwachten of er geen lekkages komen, denk het niet, met water weet je het nooit.

Ja, klus is netjes en goed geklaard. Loodgieter was op het afgesproken tijd aanwezig. Heeft achteraf mij op mijn verzoek achteraf netjes geïnformeerd. ?

Ja, probleem opgelost. Geen lekkage meer.

Keurige man, belde netjes een halfuur van te voren dat hij in aantocht was. Heb nog ruim een half uur extra moeten wachten, waar ik niet op had gerekend. Het duurde allemaal wel lang om een leiding af te doppen, maar verder prima geregeld.

klus geklaard, duurde wat langer dan verwacht maar dat lag niet aan mijnheer Mzaita. Vriendelijke man.

Klus is geklaard en netjes afgehandeld, na mijn verwachting.

Klus is geklaard, goed gedaan!

Klus is heel mooi gedaan, prijs was echter hoger dan verwacht.

Klus is naar alle tevredenheid geklaard

Klus prima gedaan, super tevreden ❗

Lastige klus, prima geklaard en alles netjes achter gelaten.

loodgieter Mohamed Mzaita heeft de klus prima geklaard. Toilet doet het weer goed. Ben heel tevreden.

Mohamed heeft de klus goed geklaard en was heel vriendelijk.

Prima

Prima in orde gekomen.

Super vakman die ook erg vriendelijk is!

Uitstekende voorbereiding en uitvoering. Deskundig en klantvriendelijk.

Vakman en conform afspraak.

Vakman is op dinsadag 4 mei en woensdag 6 mei geweest. Klus is geklaard.

Vlot en professioneel gedaan

Vriendelijk, netjes en leek ter zake kundig.

Zeer tevreden! Goed werk afgeleverd.

A very nice handyman, reasonably priced service and the problem was solved quickly.

Aardige man goed gewerkt alles prima gemaakt

Aardige man en levert gewoon geweldig werk. Echt een aanrader om een klus te laten doen.

Aardige man, kwam netjes op tijd. Hij had alles goed uitgelegd en uitgevoerd. Gewoon top, echt een aanrader!

Aardige, vriendelijke vakman! Heeft me perfect geholpen!

Absoluut!!!!!

Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Alles gerepareerd, snel, vriendelijk, behulpzaam. Toppie

Alles ging prima volgens de planning.Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Mohammed is heel aardig man.geeft eerlijke advies over werkzaamheden. Was alles gewoon SSSUUPPRR.???..Bedankt Mohammed ??

Alles is in orde en ik ben heel tevreden.

Alles prima geregeld. Puik gedaan.

Alles was geregeld binnen een uur. En hij gaf nog goeie tips. Toppie!

Ben enorm blij met deze vakman. Hij was super efficient, enorm kundig en heeft mij meerdere goede adviezen gegeven. Absoluut aan te bevelen.

Ben heel blij met de snelheid en vakkundigheid van Mohamed. Meedenkend, correct gewerkt en netjes achtergelaten.

Ben zeer tevreden. Klus uitstekend opgelost.

Beste loodgieter ooit. Fantastische service en kennis. Heeft het probleem opgelost waar alle andere loodgieters zeiden dat het niet mogelijk was... ??

Betrouwbaar, snel, secuur en vooral iemand die schoon werkt en de boel schoon achterlaat.

Bleek gelukkig mee te vallen hoe ernstig het probleem was, maar zonder Mohamed hadden we dat niet geweten. Hij was heel vriendelijk en had echt verstand van zaken.

De klus is af, en prachtig geworden. Het toilet is vervangen en ik ben er helemaal blij mee. En Mohamed, als alle vakmensen, die voor jullie werken, net zo zijn, dan zouden jullie goudgeld verdienen. Hij weet wat hij doet en is vriendelijk, geen onvertogen woord gehoord en werkt achter elkaar en netjes door. Toen hij klaar was, had hij eindelijk tijd voor een kopje koffie. Volgens mij is zijn motto, "eerst het werk en goed en dan pas koffie". Prima vakman dus.

De klus is geklaard en erg netjes uitgevoerd. Zeer tevreden. Een gezellige man die het niet erg vindt als je met vragen komt. Topper

De klus is geklaard en wij hebben zeer veel van hem geleerd. Een vakman van de bovenste plank!!!!!

De klus is geklaard,de lekkage is verholpen en Mohammed heeft ook praktische tips gegeven!

De klus is geklaard. Alles werkt weer prima. Mohamed is een geweldige vakman. Van mij krijgt hij een 10

De klus is geklaard. Dit is een echte vakman van de oude stempel die weet waar hij het over heeft. Degelijk werk!

De klus is geklaard. Het eindresultaat was zoals de bedoeling was. Mohamed ging secuur en vakkundig te werk en heeft er voor gezorgd dat de aansluiting er beter uitziet dan verwacht. Toen hij weg was, zag ik dat iets scheef zat, maar kon dat zelf alsnog herstellen. Hij had gevraagd of alles naar wens was!

De klus is geklaart en is vakkundig en uitstekend gedaan. Hij heeft een dikke 10 verdient. En ik ben er heel gelukkig mee,dank jullie wel.

De klus is goed uitgevoerd door Mohamed. Een ervaren vakman en neemt je goed mee in al zijn werkzaamheden. Is duidelijk over eventuele bijkomende kosten. Al met al een goede vakman

De klus is naar mijn tevredenheid geklaard.

De klus is snel en efficiënt geklaard, waarbij Mohamed ook aangaf wat er kapot was. Daarnaast is hij vriendelijk en denkt hij mee.

De klus is super gedaan. De heer Mzaita is een bijzondere aardige loodgieter. Indien nodig hopen wij hem in de toekomst graag terugzien.

De klus is volledig naar verwachting uitgevoerd, zeer vriendelijke mensen met ruime ervaring, waardoor de klus snel was uitgevoerd

De klus was in 5 minuten klaar, dubbele wasmachinekraan op gezet.

De klus was snel en vakkundig geklaard

de klus was snel geklaard , nog wat uitleg gehad over het voorkomen van de verstopping in de afvoer. Had eerst wat vraagtekens of het allemaal ging lukken met het materiaal wat hij bij zich had maar dat was dus niet juist. prima vakman !

De klus was zo geklaard. Hij was op tijd en heeft goed werk geleverd. Bedankt.

De loodgieter heeft mij tijdig gebeld.was op tijd aanwezig en heeft de klus vakkundig gedaan. ?

De loodgieter reageerde supersnel en kon ook snel de klus klaren, en goed. Aardige gast ook nog.

De vakman belde keurig van tevoren dat hij onderweg was. Klus is geklaard en alles lijkt nu weer helemaal in orde. Nam ook echt de tijd om er zeker van te zijn dat de gootsteen weer goed doorliep. Kortom, zeer tevreden.

De vakman voldeed volledig aan de verwachtingen.

De vakman was erg aardig. Het probleem lijkt vooralsnog opgelost.

de vakman was heel vriendelijk en heel goed

Dit is waarom je een klusjes man nodig hebt!! Top, vriendelijk en betrouwbaar

Echt een vakman. Van alle markten thuis.

Echte vakman, verantwoordelijk en betrouwbaar! Raad ik zeker aan!

Een echte vakman, die het probleem snel heeft opgelost.

Een prettige man die zijn werk nauwkeurig doet. Ik ben blij met het eindresultaat.

een punctuele vakman perfect werk en goede adviezen. Topper!

Een topper. Vriendelijk en vakkundig

Een vriendelijke man die zijn vak verstaat. Geen verassingen achteraf.

Erg vriendelijk en oplossings gericht. en was er binnen 30 minuten na gebeld te hebben. top werk en top service, vooral omdat het spoedklus betrof

Ervaring was zeer plezierig. Hij heeft duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is en hoe hij het probleem ging oplossen. Werkzaamheden zijn, voor zover ik dat kan beoordelen, vakkundig uitgevoerd.

Excellent crafts man, very co-operative and friendly.

Fijne loodgieter! Erg blij mee.

Fijne reële man, netjes en stipt. Hij heeft het goed met ons besproken - de opties en vervolgens in samenspraak met ons zijn werk geleverd. Prima gedaan. Hij mag vaker komen.

Gedegen vakman! Weet wat hij doet en goed! Zeer vriendelijk.

Geheel volgens verwachting.

Ging meteen aan het werk, verspilde geen seconde. Gaf me ook nog eens wat additioneel advies. Uitstekend werk geleverd!

Goed werk geleverd.

Goed alleen jammer dat het bestelde artikel kapot geleverd was

Goed, snel en netjes! Geen lekkage meer en alles netjes afgewerkt

Goed! Vakkundig en gaf ook nog goede tips erbij. Heeft zelfs nog het stopcontact gemaakt, dat los hing. Ik zou Mohamed zeker aanraden!

Goede communicatie en meedenkend.

Goede service, zeer vriendelijk. Netjes voor aankomst opgebeld, op tijd en het probleem is opgelost. De aandraaiing van de leidingen heeft er nu wel voor gezorgd dat de verwarmingsknop naar buiten toe staat (in plaats van lineair op de leidingen) dus het radiatorscherm past er niet meer omheen, maar we hebben in ieder geval geen lekkage meer.

goede vakman

Goeie vakman die kennis van zaken heeft, ook erg vriendelijk. Overlegt ook goed over hoe en wat.

gootsteen loopt weer goed door ,vriendelijke man

Great guy. Very thorough, and had really good advice.

Heeft goed werk afgeleverd. Goed contact voor en tijdens de klus. Heeft ook advies gegeven mbt andere vragen.

Heel erg goed staat mooi !

Heel goed!

Heel vriendelijk en deed alles heel netjes. Erg behulpzam en ik ben heel tevreden met de resultaat!

Heer Mohamed was snel ter plaatse en heeft naar mijnsinzien zijn werk vlot en goed gedaan. De verstopping is weg. Hij heeft daarnaast een stuk vakkennis getoond door de aansluiting simpeler en efficienter te maken.We zijn er blij mee. D.A

Helaas kon hij niets voor mij betekenen omdat de lekkage in de vloer zit en er eerst van alles moet worden opengebroken. Dus helaas nog met water lekkage ... :( Wel perfect geholpen verder.

Hele aardige kundige vakman die de klus snel en vaardig heeft geklaard.

Hele aardige man, was op tijd. De vakman kon niet alles verrichten wat er gedaan moest worden vanwege gebreken die er waren. Hij heeft mij wel tips gegeven die ik heel goed kan gebruiken.

Helemaal goed.vriendelijk ,vakman.

Helemaal super, snel, netjes en aardig

Helemaal top???

Het fonteintje zit er mooi op. Het kostte anderhalf uur.

Het was perfect!

Hij heeft er goed gedaan, ik ben blij met him. Bedankt

Hij heeft me fantastisch geholpen! Wist direct waar de probleem lag en heeft direct opgelost. Heel vriendelijk persoon en ik raad iedereen aan voor hulp met Mohamed.

Hij heeft prima werk afgeleverd en het was een vriendelijke man.

Hij is een vriendelijke man. De klus j heeft hij keurig gedaan

Hij is vakbekwaam en heeft ons goed geholpen met zn uitleg en aansluitingen

hij kon helaas het probleem niet oplossen verstopping zit lager in de stanleiding

Hij was erg aardig. Heeft het probleem snel en adequaat verholpen.

Hij was goed...En ben heel tevreden over de eind resultaat.

Ik was zeer tevreden over de vakman, hij dacht ook mee en het probleem is naar tevredenheid verholpen. Prima ser vice en zeker een aanrader!

Ja

Ja heel snel en vlug

Ja hij deed helemaal aan de verwachtingen en de klus is prima opgelist

Ja netjes opgelost, andere oplossing aangedragen resultaat goed.

Ja snel.professioneel en op tijd. Meer dan tevreden

Ja, de klus is geklaard. Mohamed is een heel aardig en geduldig man.

Ja, prima vakman. Hij kwam op tijd en werkt netjes.

ja. prima geholpen precies en snel. Prima vakman.

Jazeker en naar volle tevredenheid. Prima vakman. Hij was op tijd en werkte door tot de klus was gedaan. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Zeker.

Jazeker, vakkundige vriendelijke man, belde toen hij onderweg was kwam op het afgesproken time frame en heeft ons probleem verholpen

Keukenkraan vervangen: snel, vakkundig en vriendelijk!

Klus geklaard ! Goed aan alle afspraken gehouden. Flexibel, Aardig, Eerlijk, Oprecht, Werkt snel !

Klus geklaard! Lekker snel ook! En hij belde om een afspraak te maken wat ons beide paste.

Klus geklaard. Aardig voor mijn oude moeder. Erg fijn !

Klus geklaard. Hij had veel kennis als loodgieter maar ook als elektricien. Hij heeft ons veel adviezen mee gegeven. Binnenkort gaan we hem vast weer vragen voor een zolderklus.

Klus geklaard. Mohamed is deskundig, vriendelijk en bereid eea uit te leggen (want ik had wat vragen).

Klus geklaard. Prettig persoon en volgens ons meer dan uitstekend vakman. Erg tevreden dus!

Klus in zeer korte tijd verholpen. De loodgieter was kundig en correct.

Klus is eindelijk opgelost. Hij is meer dan 5 keer teruggekomen en toch opgelost terwijl de andere 2 voor hem dit niet konden. Goede service afwerking en kwaliteit ik zal hem zeker nog een keer bellen als er weer een lekkage is

Klus is geklaard , goed eindresultaat.

Klus is geklaard , zeer vriendelijk neemt de tijd voor je en heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Klus is geklaard door een vriendelijke, behulpzame en netjes werkende meneer. Wederom een erg goede ervaring via Zoofy,

Klus is geklaard en voldeed aan de verwachtingen. Zeer tevreden!

Klus is geklaard. Gaf uitleg wat hij precies deed. Werkte lekker door

Klus is goed geklaard Verwachting is goed gegaan Geen opmerkingen Gewoon goed

Klus is snel en vakkundig geklaard. Voldeed volledig aan de verwachtingen. Mohamed is vriendelijk en behulpzaam en heeft tip gegeven om water te besparen na toiletbezoek. Ik beveel Mohamed aan.

Klus is vlot geklaard, deskundige en realistische aanpak van de lekkage.

Klus netjes geklaard met verstand van zaken zeer hulpvaardig

Klus niet geklaard maar dat lag niet aan de klusjesman. Die was zeer vakkundig en behulpzaam

Klus prima en naar tevredenheid uitgevoerd. Bovendien bijzonder vriendelijk

Klus relatief snel geklaard, vriendelijke man, professioneel.

Klus snel geklaard, prima vakwerk en heel snel

Kraan lekt niet meer; vervangen tot tevredenheid.

Kundig, fijne communicatie, goede vakman!

Lastige klus vanwege lekkage moesten er nieuwe leidingen aangelegd worden door de kruipruimte naar de keuken. Door de kleine ruimte in de meterkast moesten er nieuwe leidingen gelegd worden om op een goede manier alles te kunnen koppelen. Er werd stevig doorgewerkt en meneer was erg vriendelijk. Eindresultaat mag er zeker wezen.

Lekkage in de badkamer is opgespoord en hersteld. Ik ben heel erg tevreden over Mohamed. Een aardige rustige man, die heel goed weet wat hij doet. Vakkennis en servicegericht. Zeker aan te bevelen. Dikke 10 voor Mohamed.

Lekker op tijd en snel en vooral goed de klus geklaard. Erg tevreden!

Meneer kon de klus niet klaren maar dat wisten we. De meterkast moet vervangen worden en de badkamer opengebroken om te kijken waar de lekkage zit. Maar meneer heeft een prima tijdelijke noodoplossing gemaakt, vons naar de verzekering verwezen. Voor nu hebben we iig weer bijna overal stroom en zonder deze meneer was dat niet gelukt.

Meneer was keurig op tijd. Ging gelijk aan de slag (eerst werken dan eventueel iets drinken). Snel opgelost, 08:00 binnen 8:15 weer vertrokken. Vriendelijke vakman, zeker aan te bevelen.

Mo fixed the issue in correct manner. He was also helpful in answering the questions. Further used translate app to help. I recommend him!

Mohamed bedankt uit de grond van mijn hart. Mohamed is een echte vakman. Heel erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zouden hem aan een ieder die een klus heeft aanraden.

Mohamed did a great job and was very friendly. He was patient with me trying to speak Dutch (I only know a little Dutch).

Mohamed did a great job, thank you

Mohamed en zijn collega werken erg netjes en zijn zeer vriendelijk. Ik zou Mohamed bij iedereen aanraden!

Mohamed heeft heeft heel goed werk geleverd, was er op de afgesproken tijd en was ook nog gezellig aanwezig.

Mohamed heeft me zeer effectief geholpen, prettige ervaring!

Mohamed heeftons heel goed geholpen! Het was best een piitige klus, een flinke verstopping en dat is nu verholpen?dank alles stroomt weer!

Mohamed is de beste !!

Mohamed is echt een expert en ook zeer vriendelijk, probleem met lekkage was snel verholpen. Helemaal tevreden dus.

Mohamed is een hele vriendelijke en professionele man. Hij heeft voor mij een quooker geïnstalleerd en een vaatwasser aangesloten. Het was niet makkelijk, omdat de leidingen los zaten, maar hij heeft het goed weten op te lossen. Alles werkt prima en het ziet er netjes uit!

Mohamed is een onwijs aardige vent, perfect op tijd, 45 jaar ervaring dus geen klus is hem te groot! Probleem snel en netjes opgelost... BEDANKT!

Mohamed is very professional, attentive to details, and a nice person. Very recommended!

Mohamed was binnen een uur ter plekke (zoals beloofd; daar wij verstoken zaten van water door een gesprongen / kapotte waterleiding door gepruts van een andere loodgieter), is zeer kundig en ook nog eens fijn in de omgang. Hartelijk dank Mohamed!

Mohamed was een snelle vakkundige Loodgieter. Snel de douche opnieuw gekit en ook nog de wastafel erbij gedaan. Wij waren tevreden!!

Mohamed was heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam en heeft de klus snel en kundig uitgevoerd! Erg blij mee!

Mohamed was prima op tijd en heeft goed werk geleverd. Ik heb veel van hem geleerd vandaag.

Netjes en functioneert weer

Netjes en vriendelijk, de klus is netjes afgewerkt.

Netjes op tijd. Vriendelijke man!

Nette deskundige man. Verstaat zijn vak goed.

nice job.

Niet alleen is Mohamed een vakman, hij kan ook goed en vriendelijk uitleggen wat hij waarom doet.

Ontstoppingsklus netjes geklaard.

Ook al leek er meer problemen te zijn, hij heeft netjes alles opgelost. Ik zou hem zeker aanraden.

Op tijd, vlot opgelost, vriendelijke heer

Op tijd. Rustige vakman. Heeft de klus binnen normale tijd geklaard naar volle tevredenheid.

Opdracht heel goed & snel uitgevoerd.

Perfect

praktisch en daadkrachtig, vakkundig en zorgvuldig. Zeer dienstverlenend en denkt zeer goed mee!

Prettige man, goed in de communicatie.

Prima

Prima gedaan. Wij zijn zeer tevreden.

Prima geholpen. Geiser was snel weer aan.

Prima, netjes steeds gebeld en alles goed afgehandeld!

prima, zeer tevreden

Prima!

prima.

Prima. Opgelost.

Probleem professioneel opgelost. Zeer tevreden

Professional met verstand van zaken! Heeft goed meegedacht en geadviseerd.

Radiator knop snel en vakkundig vervangen. Zeer tevreden!

Snel de oorzaak van de lekkage gevonden, zeer kundig en nog een echte "old school" vakman, met goed materiaal een simpele oplossing. Klasse.

Snel en vakkundig werk geleverd, heel fijn!

Snel gekomen en binnen 15 minuten kraanaansluiting weer gerepareerd.

Snel gekomen en lekkage snel en effectief verholpen. Vriendelijke man.

snel geregeld, goed gedaan.

Snel goed en vriendelijk

Snel, deskundig

Snel, vakkundig en beleefd

Snelle en professionele afhandeling van de klus. Prima werk!

Supeeaardige gast. Had helaas niet de benodigde perstang voor de leidingen dus kostte me 80 eu voor niets. Maar Mohammed heeft zijn best gedaan om het op te lossen en was meer tijd kwijt.

Super !

Super aardige en ervaren loodgieter, al het leidingwerk gedaan en geholpen met CV, top!

Super goed resultaat, ondanks een bijna onmogelijke plek om een nieuwe kraan te moeten plaatsen.

Super goed, erg tevreden!

Super werk geleverd, netjes, snel en vakkundig.

Super.

Technisch, communicatief en vriendelijk, een topper!

Tevreden de klus was snel geklaard. Komt rustig en kalm over. Lijkt mij een ervaren vaan.

Top, ben zeer tevreden!

Top!

Top!!!! Goeie service en doet goed zijn werk

Top. Snel en netjes.

Uitstekend werk geleverd.

Uitstekend, jij weet wat hij doet en zoekt naar de juiste oplossingen. Leuke vent!

Uitstekend! Het was best een lastig klusje maar "he walked the extra mile". Ging pas weg toen ook hij tevreden was.

Vakbekwame man die niet snel opgeeft !

Vakkundig alle problemen opgelost.

Vakkundig en vriendelijke vakman. Het probleem was duidelijk groter dan ik zelf eerst dacht, maar hij liet dit ook heel duidelijk zien en gaf duidelijk aan wat dat zou betekenen.

Vakkundig gedaan.

Vakkundig gemaakt. K

Vakman die weet wat er moet gebeuren.

Van tevoren goede afspraken gemaakt en keurig werk afgeleverd

Vanaf het eerste contact over de telefoon was het contact fijn. Mohamed was een verademing voor ons. Eindelijk een monteur die zich bescheiden opstelt, doet waarvoor hij moest komen zonder poespas.

Verstand van zaken, vriendelijke vakman

Vriendelijk en heeft goed werk afgeleverd 👍

Vriendelijk en op tijd vervolgens gaf hij handige tips, de klus was snel klaar. Ik zie jou over 3 weken om alles weer te monteren.

Vriendelijk en professioneel!

Vriendelijke vakman, Vakkundig en netjes geholpen. Reageerde vrij snel,geluk bij een ongeluk en ben daar heel dankbaar voor.

Wat een harde werker! Vriendelijk en legt alles goed uit. We kwamen helaas wat problemen tegen maar hij denkt mee en komt morgen al terug om het te fixen (eerst wat onderdelen bestellen namelijk).

Well explained what was the problem and it needs more work to fix, he is ready when we are ready to do the major work.

zag snel wat het probleem was, heeft zeer snel probleem opgelost, was verder een vriendelijke en keurige man

Zeer behulpzaam en uitstekend werk afgeleverd. Aanrader!

Zeer correcte en secuur werkende vakman. Daarnaast ook nog een prettig persoon.

Zeer goede vakkundige vakman

Zeer goede vakman die in de hitte van de warmste dag ooit een groot lek in de waterleiding in de tuin heeft gerepareerd. Een bijzonder prettige en kundige loodgieter.

Zeer tevreden alle werkzaamheden netjes gedaan.

Zeer tevreden hoe Mohammed onze probleem heeft opgelost. Een aardige man. Dankjewel Mohammed.

Zeer vakkundig en aardig

Zeer vriendelijke loodgieter, die de tijd neemt (maar zeker niet te lang) om het probleem goed en netjes op te lossen. Fijn dat hij op zo’n korte termijn, en zelfs op 1 januari, beschikbaar was voor de klus.

Zeer vriendelijke man en goede vakman. Klus is naar tevredenheid uitgevoerd.

Zeer vriendelijke man, heeft duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en het probleem naar wens opgelost.

zeker! Mohamed heeft een nieuwe flotter gehaald en geplaatst alles naar behoren gerepareerd en zeer vriendelijk

Zou volgende morgen kunnen was de vraag. Hij belde mij en kon ook direct komen. Dit was s'avonds, is gekomen en heeft snel en vakkundig lekkage verholpen en een nieuwe radiatorkraan gemonteerd.

Zoofy.nl 4.86 259 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

vlonder maken deurluifel monteren traprenovatie schutting verven muuranker bevestigen opbouw trampoline smart besproeiingssysteem aanleggen zonwerende folie drainage aanleggen ikea bed in elkaar zetten waterslagdemper plaatsen verstopte regenpijp wasmachine repareren wc bril vervangen wasbak plaatsen tuinverlichting aanleggen
Boek direct een vakman