Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Appido

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,89/5 - 552 reviews

Appido
552
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Klusjesman

Elektricien

Vlaardingen
552 klussen uitgevoerd
sloopwerk , convectorput dichtmaken , badkamerventilator aansluiten
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Elektricien

Over Appido loodgieter

Welkom bij Appido, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Vlaardingen. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Appido zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Appido staat voor je klaar om elke loodgieter klus m Lees meer...

Reviews over Appido

Abdurrahman werkte snel en netjes en we zijn erg tevreden over het resultaat. Hij was wel laat, maar er scheen een ongeluk te zijn gebeurd

Alles snel en kundig gemaakt. Dank hiervoor!

De Heer Abdurrahman heeft de klus snel en vakkundig uitgevoerd met goed resultaat .

De klus is geklaard en de vakman deed dit erg goed, de kraan zelf valt ons wel beetje tegen, gaan toch maar sparen voor een echte

De klus is goed en netjes uitgevoerd. Ik had een afspraak gemaakt tussen 8.00 en 10.00 de vakman belde om 10.30 dat hij eraan kwam.

De klus is in korte tijd goed uitgevoerd en Abdurrahman Uslu was vriendelijk in het contact.

De klus is prima geklaard, met behulp van mijn man, want de boiler moest worden opgehangen, en daarvoor hadden ze geen spullen bij zich. Sympathieke mannen, goede uitleg.

De klus is wel in twee keer geklaard.

De klus was snel en goed geklaard. Tevens gaf de Hr Uslu uitvoerige informatie over de werking van de kraan.

De kokendwaterkraan vakkundig gemonteerd. Vriendelijk, eerlijk en oprecht.

De w.c. staat, maar de hoofdwaterleiding is stuk, dit is veroorzaakt door de vakman!

Deskundig, goed advies. Snel, veilig en grondig gewerkt.

Dhr was keuring op tijd. Het was een kleine klus en dus ook snel klaar. Netjes, vriendelijk en correct. Prima loodgieter.

Echte vakman. Maakte snel en doeltreffend de leiding in de keuken.

Een bescheiden sympathieke VAKMAN. Toch ging het niet in één keer goed. Verkeerde pot meegenomen AO moest zijn MO. De klus is een dag later geklaard zoals gepland. De sierdopjes op de 4x bevestiging schroeven vloer zaten niet goed aangeklikt. Ontdek bij het schoonmaken. Toch mag hij terugkomen bij eventueel de volgende klus.

Eerlijke en snelle afwerking van de klus mijn vaatwasser werkte direct goed.

Erg vriendelijk en de klus was snel geklaard.

Goed!

Helaas lag de lekkage niet aan de rubbertjes maar is het binnenwerk van de kraan kapot. Dus de lekkage kon niet verholpen worden, helaas. Maar ik kreeg wel heel goede tips. Dus er zit een vervolgafspraak aan te komen voor het installeren van de nieuwe kraan.

Het is een buitengewoon vriendelijke en service-gerichte monteur, die ons goed heeft geholpen en rekening hield met onze situatie, waardoor haast geboden was. Het enige is dat wij zelf niet voor zo'n dure kraan zouden hebben gekozen.

Hij heeft deskundig de opdracht vervuld.

Hij heeft niks kunnen vinden.

Hij is een topper, vlot en deskundig...

Hij was een half uur te vroeg, maar heeft de klus (( keukenkraan vervangen) naar behoren gedaan.Prima vakman.

Hij was goed wekt netjes

Hij was op de afgesproken tijd bij ons en heeft de kraan met gereedschap wat ik niet heb , vastgezet. We zijn blij met het resultaat. Mvg jos scherpenisse

Iets later dan afgesproken,maar voor de rest keurig,vriendelijk en vakkundig geholpen . De klus is geklaard zoals verwacht en afgesproken.

is geklaard naar tevredenheid

Ja, de klus is geklaard. Goede ervaring

Ja, de klus is klaar. Hij betrok mij er vriendelijk en op correcte wijze bij als er vragen waren.

ja. Hij was keurig op tijd. Heeft het werk goed gedaan, en kwam met allerlei aanbevelingen en opmerkingen waar ik mijn voordeel mee kan doen.

Ja. Prima werk geleverd.

Keurige jongen, snelle reactie, flexibel en vakkundig. Ook bij vragen achteraf altijd bereid mee te denken. Aanrader!

Klus (installatie Quooker) snel en vakkundig geklaard. Abdurrahman heeft veel ervaring met installatie van warmwaterkranen. Kleine lekkage na installatie, maar Abdurrahman was snel weer terug om die te verhelpen

Klus geklaard.werkte netjes.vriendelijk

Klus goed gedaan.! Loodgieter werkte netjes en was binnen normale termijn klaar met de klus

Klus goed geklaard. Maar vind het bedrag van EURO 235 behoorlijk tegenvallen. Nieuwe kraan was EURO 60 / 70. Half uur bezig geweest. Dus dat vind ik wel tegenvallen.

Klus grotendeels klaar, lag niet aan Abdurrahman dat het niet af is, maar aan ontbrekende onderdelen. Erg prettig en rustig in de communicatie, lijkt kundig.

Klus is geklaard: keukenkraan vervangen. Werkte rustig en netjes.

Klus is niet geklaard maar dit lag niet aan vakman. Die was helemaal top!

Klus snel en vakkundig geklaard.

Kwam op tijd, heeft zijn best gedaan maar kon het probleem niet fiksen (maar dat ligt waarschijnlijk aan de kraan)

Kwam op tijd. Ging gelijk aan de slag. Ook nog extra service namelijk wandbox opgehangen ivm tuinslang.

Nee, de klus is nog lang niet af, maar we wachten - na goed advies en overleg van Abdurahman op de tegels. Die zijn er pas eind mei.

Netjes de binnenkant van mijn toilet zodat hij niet meer doorliep. Helaas ging dit niet in 1 keer goed maar na een belletje kwam hij de volgende dag terug en alsnog in orde gemaakt. Tevreden

Prima , kwam en deed wat er verwacht werd.

Prima in orde. Alleen ben ik over zoofy niet tevreden. Eerst onleesbare kleine lettertjes bij bemiddelingskosten. Later groot, en maar blojven herhalen, betalen, betalen betalen direct. Verder verandert Zoofy ook de voorwaarden. Eerst wordt betaling 14 dagen vastgehouden, daarna een week. Ook nog die dreiging zorg dat je thuis bent. Ja, waarom zou ik niet thuis zijn. Ik voel me net een crimineel. Maar goed jullie rekening is binnen 15 minuten na ontvangst voldaan. Loodgieter heeft op het oog goed werk verricht.

Prima kerel! Keurig gerepareerd

Rustig , Netjes en vlot is deze klus geklaard .

Snel & goed

Snel en mooi resultaat. Maakt goed afspraken en houdt zich eraan.

Snel en vriendelijk contact, probleem snel verholpen.

Tevreden alles werkt naar behoren

Vakman heeft veel kennis en ervaring en kon goed adviseren over wat en hoe ik nog andere zaken moest installeren en wat ik daarvoor nodig had. Was ook snel klaar en heeft schoon gewerkt.

Vakman was keurig op.tijd en heeft prima werk geleverd!! Dank daarvoor...

Via app geen bericht dat vakman onderweg was. Hij werkte snel en netjes, kwam terug om uitleg te geven. Jammer dat hij geen rozet bij zich had, maar die bleek gelukkig niet nodig. Klus volgens verwachting gerealiseerd.

Voor zover nu te overzien is het goed gedaan. De prijs viel me wat tegen. Ik ging er vanuit dat het afgesproken bedrag inclusief kit zou zijn.€ 175 voor 1,5 uur werk is zeer goed betaald. Er was een extra slang nodig, maar die kost m.i. heel wat minder dan €46 Kortom goed werk maar behoorlijk prijzig

Vriendelijke man van weinig woorden. Wel iets te weinig woorden, waardoor het voor mij onduidelijk was dat hij niet mijn eigen nieuwe slangen voor de kraan had gebruikt, maar slangen die hij zelf mee had genomen (deze pasten beter op de aanvoer). Pas na zijn vertrek zag ik dat mijn nieuwe slangen niet waren gemonteerd, waardoor ik me zorgen ging maken. Na contact met hem op dezelfde dag en het heen-en-weer sturen van foto's werd duidelijk hoe het zat. Prima werk geleverd verder.

Was veel vroeger dan afgesproken zonder te bellen. Daarom geen 5 sterren. Heel beleefd en heeft advies gegeven maar kon het niet oplossen omdat de oorzaak niet bij het aangegeven probleem zat.

Wc pot prima geplaatst maar wel jammer dat hij deze niet kon afkitten. Dus zit vooral in de volledigheid.

We hebben geluk gehad met Dhr. Uslu, hij zou bij ons thermostaatkraan vervangen, wat bleek dat de waterleidingknop niet dicht kon. Hij had voor ons dunea gebeld , die kwam op hetzelfde dag. Normaal zal het weken duren. De volgende dag heeft hij het klus geklaard, hij had het wel druk en is wel haastig. Bedankt voor het regelen! Ik las ook hele slechte reviews, maar ik vind het goed gaan.

Ze waren mooi op tijd en hebben de klus goed geklaard. Wat ik vreemd vind is dat ze de oude kraan hebben meegenomen, zonder dit met ons te overleggen, maar dat ze de oude slang gewoon hebben achter gelaten.

Zeer snel. Kwam z'n belofte na door later nog iets terug te brengen.

Aardig en kundig, wat wil je nog meer

Aardig man. Hij heeft de klus geklaard ondanks het lastig was. Geen beschadigingen. TOP!

Aardig. Op tijd. Alles duidelijk uitgelegd. Vlot uitgevoerd. Vertrouwenwekkend.

Aardige man, goede communicatie. Belde dag van tevoren op om het te bespreken. Was erg flexibel. Had de verkeerde kraan besteld, maar kwam dezelfde dag nog terug om te monteren.

Aardige man, klus goed gedaan. Zou hem graag een volgende klus inschakelen

Aardige man, klus snel geklaard. Mooie service.

Aardige vakman. Alles prima naar wens en netjes uitgelegd wat hij heeft opgeleverd en hoe het werkt.

Ab gaf duidelijk uitleg tijdens de installatie en daarnaast gaf hij goede tips over de onderhoud van de Grohn heetwater kraan. Aardig vent, deed gewoon zijn ding en praatte alleen als het nodig was. Top service!

Ab heeft vakkundig werk afgeleverd

Abdurraham is langsgekomen en heeft eerst de situatie bekeken, op grond hiervan heeft hij een nieuwe afspraak gemaakt om het sanitair te vervangen. Dit is heel snel en netjes gedaan. De toilet werkt prima, geen problemen gehad met lekkages of iets anders. Abdurraham is een zeer vriendelijke persoon die zeer vakbekwaam is.

Abdurrahman communiceerde duidelijk over de klus, gaf kundig advies en heeft mijn lekkage verholpen. Ik was blij met de manier waarop hij dit gedaan heeft.

Abdurrahman heeft 2 kranen in de badkamer geplaatst. De klus was snel gedaan. Abdurrahman gaf ook aan dat de slang van de douche niet meer zo goed was, dus die heb ik ook gelijk vervangen. Het ziet er netjes uit en de oude kranen zijn ook netjes afgevoerd.

Abdurrahman heeft goed vakwerk geleverd, legde ook een en ander uit tijdens de job. Daarnaast communiceerde hij goed. Ik ben zeer te vreden! Voor een eventuele vervolg klus wil ik zeker met hem in zee gaan!

Abdurrahman heeft het probleem snel en goed opgelost. Daarnaast legde hij ook goed uit hoe het probleem was ontstaan.

Abdurrahman heeft ons heel goed geholpen. Hij heeft zijn best gedaan om het werk zo efficiënt mogelijk te doen. Het eind resultaat is ook super goed uitgekomen. We zijn blij!

Abdurrahman is een goede vakman. Hij communiceerd goed. Hij was op de tijd,alle benodigdheden meegenomen, de klus snel afgemaakt, na de klus alles netjes opgeruimd en hij heeft mij geadviseerd wat de beste manier is om het te gebruiken en hoe de WC water sproeier werkt. Dank je wel Abdurrahma.

Abdurrahman is een vakman. Heetwaterkraan snel en vakkundig geplaatst.

Abdurrahman is op tijd, informeert je wanneer hij onderweg is en is vakkundig en snel klaar.

Abdurrahman provided a very friendly service and great tips for the future! Job well done!

Abdurrahman voor de tweede keer een klus laten uitvoeren. En uiteraard weer meer dan tevreden. Topper!

Abdurrahman was een uiterst beleefde en professionele installateur. Hij kwam op tijd en was volledig op de hoogte van het werk dat gedaan moest worden. Bovendien was hij en zijn werk zeer netjes

Abdurrahman was er volgens de aangegeven tijd. Het vervangen van de douche met thermostaatkraan was zo gebeurt en heeft hij kundig uitgevoerd. De badkamer heeft hij netjes achtergelaten. Zeer tevreden.

Abdurrahman was heel vlot, vakkundig en professioneel. Klus is netjes binnen de afgesproken tijd en budget afgemaakt. Zeer tevreden!

Abdurrahman werkt netjes en snel. Hij bekijkt goed of alles wat hij monteerd in orde is.

Abdurrahman werkt snel en kundig!

Abdurrahman werkte snel en schoon. De klus is naar verwachting uitgevoerd, tegen een redelijke prijs.

Afspraak maken ging goed, hij heeft de benodigde spullen besteld en daarna de kraan geplaatst. Goede communicatie over wanneer hij zou komen en mooi resultaat. Prima!

Afspraak was tussen 13.00 uur en 15.00uur. Met een melding kwam Abdurrahman om 15.10 uur daadwerkelijk aan op ons adres. Even naar de situatie gekeken. Ik hoefde niets te doen. Hij heeft zelf de hoofdkraan dichtgedraaid. Van souterrain naar 1ste etage heen en weer gelopen. Na 30 minuten was de klus geklaard. We hebben samen gecheckt of de thermostatisch kraan werkt. Dat was inderdaad het geval. Daarna heeft Abdurrahman de werkplek schoongemaakt en het oude materiaal afgevoerd. U kunt begrijpen dat ik zeer tevreden ben.

Al 2 keer geweest. Uiterst correct geholpen! Aanrader!

Alles goed en vakkundig gemaakt Deze man verstaat zijn vak Was zeer correct en beleefd tegen over mij. Een te vrede klant

Alles is volgens afspraak prima geinstalleerd en wij hebben duidelijke instructies gekregen. Blij met resultaat!

Alles naar behoren,

Alles prima gegaan.

Alles prima. Vakman, snel.

Alles snel goed gemonteerd!

Alles snell en netjes gedaan.

Als afspraak op tijd gekomen. Het klusje was zo geklaard

Als je zo de reviews leest op Zoofy kan je mazzel hebben, maar ook wel eens pech. Wel in mijn geval, was het duidelijk het eerste. Zeer kundige installateur die ook nog eens weet te communiceren. Legt zaken duidelijk uit, werkt netjes en heeft oog voor eventuele klantwensen. Kortom Abdurrahman is een topper voor loodgieter werkzaamheden.

bekwaam, kundig

Beleefd, vakkundig en nauwkeurig. Goede uitleg over wat hij gaat doen, en heeft gedaan. Moest afspraak verzetten omdat ik de kraan niet tijdig binnen had. Dat ging zonder enig probleem.

Ben super tevreden. Ik ga jullie meer vragen om mij te helpen in mijn huis toppie👍👍👍

Ben tevreden over het uitgevoerde werk

Ben zeer tevreden over de vakman. De klus was idd zo gefikst, en helemaal naar wens.

Ben zeer tevreden over het werk van en de persoon Abdurrahman. Het is een keurige en zeer beleefde man die prima werk levert. Een echte vakman. Kan hem aan iedereen aanbevelen.

Betrouwbaar, kwam afspraken na, werkt netjes en snel. Kan hem dan ook ten zeerste aanraden.

Binnen 2 dagen na aanmelden klus zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Zeer deskundige monteur. Keukenkraan snel en goed geplaatst.

Binnen 30min was de klus geklaard. Afdichting ziet er weer goed uit!

Binnen een uur was mijn wastafel geplaatst. Zeer tevreden klant

Bleek een kraantje stuk en kwam dag later terug voor reparatie, goed werk geleverd en zeer tevreden en heel vriendelijk!

buiten verwachting goed, hij had veel kennis van zaken en leverde goed werk

Dacht goed mee en bood de juiste oplossing aan

Dat is een vakman! Wad goed op tijd, gaf goede toelichting, rustig en toelichten wat hij ging doen. Echt een toppertje en de volgende keer zeker weer!

De heer A.Uslu was keurig op tijd en heeft de kraan vakkundig vervangen.

De heer Abdurrahman Uslu is op de eerst mogelijke door mij opgegeven dag gekomen. Zou tussen 8:00 en 10:00 uur komen en stond klokke 8:00 voor de deur. Deze bijzonder correcte man heeft de werkzaamheden naar mijn beoordeling op zeer zorgvuldige en kundige wijze uitgevoerd. Verder volstrekt duidelijk in zijn informatie. Al met al een uitstekende ervaring!

De heer Uslu heeft de opdracht prima uitgevoerd. Ook nog bruikbare tips mee gekregen. Compliment!

De heer Uslu is een vakman en heeft onze opdracht zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Mooi om te zien hoe zorgvuldig hij met zijn gereedschap omgaat. Bij een volgende klus mag hij van ons zeker weer langskomen.

De heer Uslu kwam op tijd en heeft het probleem snel opgelost. Hij werkt bijzonder netjes.

De klus - het plaatsen van een thermostatische douchekraan - is deskundig en adequaat geklaard.

De klus gedaan, netjes en snel. Meneer is vriendelijk en denkt mee.

De klus heeft hij goed gedaan. Hij heeft ook goed advies gegeven. Aardige man

De klus in uitstekend geklaard, met een perfect resultaat binnen no time. Zeer vriendelijk en service georiënteerd. Ik ben super tevreden!!

De klus is geklaard . Goed gedaan , vakkundig

De klus is geklaard en alles ziet er weer goed en mooi uit. De vakman was erg vriendelijk en ben daarom zeer tevreden!

De klus is geklaard het ging erg vlot een vriendelijke man

De klus is geklaard, ik had niet alle benodigdheden voor de klus en hij ging dit direct halen. Hij was beleeft en vriendelijk. Hij liet zien wat hij niet kon maken, eerlijk dus.

De klus is geklaard, super klantvriendelijk en behulpzame vakman.

De klus is geklaard. De vakman werkt netjes en snel en is vriendelijk en beleefd.

De klus is geklaard. Snel en vakkundig. Aardige man, levert prima werk. Top.

De klus is geklaard. Zeer goed. Uitstekende vakman. Vriendelijk en zeer goed in de communicatie. Top

De klus is geklaard..Ik ben super blij

De klus is goed geklaard.

de Klus is heel vakkundig en heel snel gedaan

De klus is naar alle tevredenheid geklaard

de klus is naar tevredenheid geklaard. het eindresultaat voldoet aan mijn verwachtingen de vakman gaf duidelijk van te voren aan wat de de tekortkomingen waren van de oude bevesting van de kraan, na een accoord van mij is de kraan professioneel en geheel binnen mijn verwachtingen aangebracht , ik ben zeer tevreden over het aangeven van de schade die was ontstaan door het lekken van de oude kraan en het installeren van de nieuwe kraan.

De klus is naar volle tevredenheid geklaard

De klus is netjes en vlot geklaard 👍🏽

De klus is netjes gedaan. Monteur was netjes binnen het tijdsbestek aanwezig. Wij zijn erg tevreden.

De klus is op tijd en heel netjes geklaard.

De klus is snel en goed opgelost

De klus is snel en vooral netjes geklaard. Meneer Uslu werkt nauwkeurig en denkt mee over de mogelijkheden. Zeker n aanrader en bij een volgende klus zal ik meneer Uslu weer inschakelen.

De klus is supersnel en perfect geklaard. Ik ben meer dan tevreden! Ook over de heer Uslu niets dan goeds, hij is correct, werkt snel en maakt geen rotzooi.

De klus is uitstekend geklaard. Prima vakman. Heb ook gezegd tegen hem dat ik blij met hem was.

de klus is uitstekend uitgevoerd. prima vakman.

De klus is zeker geklaard. Abdurrahman kwam maandag kijken en heeft het op dinsdag helemaal op kunnen lossen. Ontzettend fijn

De klus was razendsnel geklaard, hij ging na kort overleg over de verschillende opties gelijk aan de slag. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. Daarnaast nam Abdurrahman de tijd om het gebruik van de doucheset uit te leggen, echt top!

De klusjesman was netjes op tijd en heeft de klus snel afgerond. Nadien heeft hij alles uitgelegd en nog advies gegeven.

De loodgieter heeft de klus vakkundig en vriendelijk uitgevoerd binnen 1 uur.

De loodgieter heeft de klus vlot geklaard. Hij was erg vriendelijk en bekwaam en heeft ons naast het vervangen van de kraam, waarvoor we hem gevraagd hadden, ook nog geholpen met het vervangen van de glijstang. De oude spullen nam hij mee om voor ons weg te gooien en hij liet de werkplek netjes achter. Zeer tevreden!

De monteur was mooi optijd, snel klaar en alles netjes achtergelaten en schoongemaakt. Super!

De monteur wist goed wat er gedaan moest worden. Heeft net werk afgeleverd en kon duidelijk maken wat er mis was. Gaf ook goede adviezen.

De oude kraan werd snel vervangen. Abdurrahman werkte snel en netjes. Wij zijn heel tevreden

De vaatwasser is keurig aangesloten. Ben blij, dat ik hem nu kan gebruiken.

De vakman was prima, zeer beleefd en vakbekwaam. Hij belde 'smorgens op om door te geven dat hij eerder dan de afgesproken tijd kon langskomen en was er toen binnen een half uur! De klus, het monteren van een douchekraan, heeft hij vakkundig uitgevoerd en was binnen het uur klaar. Met andere woorden: we zijn zeer tevreden met uitvoering van de klus en de bekwaamheid van de vakman.

De vakman was vriendelijk en zeer efficient. Gaf zelfs nog tips over hoe ik dit de volgende keer kan voorkomen. Ben zeer tevreden!

De vaknan heeft me goed geholpen en me geadviseerd. Hij vertelde me dat hij loodgieter was en gaf me een adres van een dakdekker die mijn klus kan klaren. Hij heeft de lekkage wel gevonden., en de oorzaak uitgelegd. Dus ik kan hen bij iedereen aanbevelen.

De wc erg snel, en netjes geïnstalleerd. Ook heel erg klantgericht en communicatief.

de werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid goed en vakkundig uitgevowed.

Degelijke vakman, heeft de moeilijke klus prima geklaard.

Denkt heel goed mee

Deskundig

Deskundig en snel.

Deskundig, inventief en vlot werkend.

Deze meneer is vriendelijk en werkt snel en netjes , ik vond het heel positief.

Dhr Abdolrahman kwam op tijd en voerde zijn werk erg naar onze tevredenheid uit

Dhr Usulu heeft de nieuwe kraan geplaatst. Hij was vakkundig en heeft de klus goed uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden.

dhr. Abdurrahman Uslu is een vriendelijke, geduldigde man en een prima vakman. Hij heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Dhr. Uslu heeft volgens afspraak keurig en vakkundig een drietal kranen en afvoeren vervangen.

Doet zijn werk erg goed, na montage van de kraan legt hij keurig uit hoe deze werkt en hoe je het filter het beste kunt vervangen. Voor nu zijn wij ontzettend tevreden met de nieuwe kraan en de montage er van.

Door een kleine niet opgemerkte verschuiving tijdens de eindmontage bleek mijn kraan niet helemaal waterpas. Contact opgenomen met deze vakman en dezelfde week is hij nog langsgekomen om de kraan perfect waterpas te maken. De afwijking was niet zijn schuld en hij heeft alles perfect in orde gemaakt..Eindresultaat zeer mooi en bovendien een vriendelijke perfecte service....

Door zijn inzet en creativiteit is de klus geklaard. Er was een probleem maar dat heeft hij vakkundig opgelost! Aardige man!

Douchekraan snel gemonteerd, duidelijke uitleg en vriendelijk. Erg tevreden!

Echt Super. Afspraak binnen een dag geregeld. Vakkundig gemaakt, op tijd, alles netjes opgeruimd en ook nog een goed advies gekregen. Echt een TOPPER!!!!!!

ECHTE VAKMAN = 5 Sterren !

Een aanrader voor de volgende klus.

Een echte vakman. Deskundig, snel en sympathiek. Hij heeft me geweldig geholpen met 2 defecte toiletten.

Een erg aardig, attente, klantgerichte vakman. Hij reageert erg snel op berichtjes. Hij heeft een prima klus geklaard en gaat voor kwaliteit. Wij raden deze vakman aan.

Een hele beleefde vaardige vakman. Kraan was zo vervangen met goede uitleg. Heel erg tevreden.

een hele ervaren loodgieter die er plezier in schept zijn werk zo goed mogelijk te doen!

Een top vakman die zich aan de afspraken houd, goed en netjes werkt. Ik zou deze man zeker aanbevelen.

Een zeer kundige en aardige vakman die meedenkt om de zaken voor elkaar te krijgen.

Efficiënt, vriendelijk en goed.

eindresultaat is beter dan verwacht (vorige kraan hing scheef door verkeerde aansluiting in de muur) nieuwe kraan hangt waterpas en werkt naar behoren

Erg aardige en behulpzame man, helaas kon hij de kraan niet plaatsen omdat de hoofdkraan zo verkalkt was dat hij daar niet aan durfden te draaien.hij is voor ons telefonisch aan de slag gegaan met onze vve .en liet de jaas niet van zijn brood eten,het resultaat is sat er gisteren en loodgieter van de vve is gekomen en dat het probleem nu is opgelost.

Erg tevreden met de werkzaamheden. Goed, snel en professioneel uitgevoerd.

Erg tevreden. Aardige rustige man met verstand van zaken. Installatie ziet er goed uit en alles werkt. Gaf wat tips voor het gebruik en onderhoud van de Quooker kraan. Kwam nog met de tip de kraan voor de vaatwasser te vernieuwen, omdat die een beetje lekte.

Erg vriendelijke man die snel alles gerepareerd heeft en ook nog zag dat een andere kraan moest worden vervangen. Deze had hij zelfs bij zich.

excelent

Fantastic Job and very professional. We are very happy with the work.

Fast effective very polite

Fijn en snel geholpen

Fijne medewerker heeft uitgelegd wat hij ging doen en heeft de klus netjes afgerond.

Gaf goed advies over verstopping en heeft mijn nieuwe kraan mooi geinstalleerd.

geheel volgens afspraak uitgevoerd

Geweldig Goede uitleg En reparatie De wasmachine werkt weer Top

Geweldig vlot en vakkundig!! Heel blij mee!!

Geweldig werk geleverd ? snel en netjes. Bedankt

Geweldige vakman!

Gewoonweg enorm professioneel.

Goed

Goed advies, eerlijk en goed afspraken maken. Daarnaast netjes gewerkt.

Goed bereikbaar. Veel telefonisch overleg gehad en klus vantevoren afgestemd. Stipt op tijd en binnen 1,5 uur was de klus geklaard. Apparaat werkt naar behoren.

Goed contact gehad voor de klus en tijdens de klus was meneer vriendelijk en heeft goed uitleg gegeven. Meneer heeft snel en efficiënt gewerkt! Het is wel een prijs die je betaald, maar ik ben wel blij.

Goed en netjes gemonteerd aardige man

Goed en vakkundig werk,met uitleg en advies.Compliment!

Goed en vriendelijk contact vooraf, mooi op tijd volgens afspraak. Heel netjes, snel en mooi gewerkt.

Goed gedaan ben tevreden

Goed overlegd Hij wist precies wat te doen en de nieuwe badkamerkraan goed geplaatst. Fijn! Eindelijk geen lekkende kraan meer

Goed werk geleverd.

Goed werk uitgevoerd netjes

Goed werk, snel. Beleefde man, kundig.

Goed werk.

goed, snel en vakbekwaam, tevens een aardige man.

Goede communicatie, exact op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkt snel en effectief en keurig netjes de klus geklaard.

Goede kerel en een vakman. Erg prettig

goede kwaliteit, goede communicatie en de klus was zeer snel geklaard.

Goede vakman, werkt snel en goed!

Goede vakman. Beleefd en duidelijk. Heeft de kraan goed gemonteerd. Heeft eea uitgezocht mbt de lekkage in de muur en mij van nuttig advies voorzien.

Goede vakman. Communicatie goed. Werk snel klaar.

Harde nette werker, duidelijk en snel.

He was pretty professional. Found the source of the problem. Forwarded us to experts who could solve the problem.

Heb ik al een keer ingevuld, zucht. Geweldige vakman en was snel gepiept.

Heeft precies gedaan waarvoor hij besteld was. Verder uitermate vriendelijk. Echte vakman!!

Heel aardig man , problem perfect opgelost!

Heel behulpzaam, efficiënt!

Heel blij met onze nieuwe regendouche. Vriendelijke en kundige man een echte aanrader!

Heel goed en snel gedaan en alles netjes achtergelaten.

Heel goed gedaan en hij was super snel

Heel goed gedaan.

Heel netjes geworden. De loodgieter gaf goede tips en adviezen.

Heel positief, professionele klusjeman die snel en goed werk levert.

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Heel vriendelijk, van tevoren duidelijk uitgelegd wat hij ging doen plus prijsopgave. Opdracht keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.

Heel vriendelijk. Snelle en professionele afhandeling.

Hele aardige meneer. Klus was snel gedaan . Aanrader

Hele vriendelijke man die fijn meedacht en onze kranen snel en keurig heeft vervangen.

Hele vriendelijke man en super snel klaar.

Hele vriendelijke man, snel de klus geklaard

Hele vriendelijke vakman ,die ook heel precies en netjes werkt , dus wij zijn dik tevreden.

Helemaal prima, prima uitleg en reparatie.

Helemaal tevreden !!!!

Helemaal top, snel vakkundig, puik werk.

Helemaal Top! Fijne en vakkundige man.... Heel blij ermee!

Helemaal top! Precies op tijd en klus perfect uitgevoerd

Helemaal top. Snel geregeld via Zoofy. De Quooker werd Kundig en snel geïnstalleerd. De vaardigheid en routine was duidelijk aanwezig. Vriendelijk en heel correct. Was blij verrast door dit vakwerk.

Helemaal volgens afspraak gegaan. Erg tevreden met het resultaat. Van te voren na app contact ook even gebeld over de klus om te overleggen.

Het eindresultaat is top. Snel en adequaat!

Het is heel netjes gemaakt, mooi afgewerkt. Legde uit wat hij ging doen. Vriendelijke man.

Het was meer dan ik verwacht had! Dit is echt vakwerk. Ik ben uiterst tevreden.

Het weghalen van de oude keukenkraan ging niet eenvoudig. De kraan moest worden weggeslepen en dat is goed opgelost. De nieuwe kraan kon is daarna vlot en netjes en naar tevredenheid, geplaatst.

Het werk verliep in een vlot tempo en het resultaat is prima voor zover door ons te beoordelen. Met de vakman was goed te overleggen, hij dacht constructief mee en had bruikbare ideeen over het oplossen van onze klusproblemen.

Hij heeft de klus snel en goed geklaard

Hij heeft de klus snel en vakkundig geklaard, naar volle tevredenheid !

Hij heeft goed meegedacht naar de beste oplossing. Een mooi afgewerkt resultaat! Ben er erg blij mee!

Hij heeft heel goed werk geleverd. De keukenkraan paste niet goed en toen kon ik deze ruilen bij Hornbach en kwam hij later op de dag weer langs om deze te plaatsen. Top!

Hij heeft in korte tijd 2 kranen vervangen. Deed dit zeer vakkundig. Ook was hij voorzien van de juiste onderdelen want het bleek toch allemaal net niet te passen. Verder was hij zeer vriendelijk en legde precies uit wat hij deed. Zeer tevreden over hem.

Hij heeft netjes gewerkt.

Hij heeft toch nog mijn gasfornuis gered! Gaat zorgvuldig aan het werk en neemt de tijd. Daarbij kreeg ik ook duidelijke informatie die van belang zijn bij aansluitingen etc. Dankjewel!

Hij is 2x geweest, vanwege mijn verkeerde bestelling. Hij was zeer vriendelijk en vakbekwaam en werkte vlot. Liet op zijn mobiel de uitleg zien van betaling. Wij raden deze lieve man van harte aan !! We hoefden voor de 2de keer langskomen alleen maar zijn benzinegeld te betalen.

Hij is vakkundig en snel. Heel erg blij met zijn geleverde werk.

Hij kwam lekker vroeg al langs, werkte secuur en legde me van alles uit, waar ik op moest letten. En hij heeft de kraan super netjes gemonteerd

Hij kwam op tijd, was vriendelijk en vakkundig.

Hij was keurig op tijd en had de kraan snel en vakkundig geïnstalleerd. Netjes uitleg over de werking van de kraan gekregen. Heel tevreden!

Hij was mooi op tijd, deed zijn werk snel en de installatie is goed.

Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam. Toen ik hem de dag na het plaatsen van de douche nog via sms een vraag stelde, reageerde hij meteen. Zeer tevreden, hij heeft de klus goed gedaan.

I would like to thank Uslu and Zoofy for his work. Very professional, quick and neat work. Kind Regards, Sanjay

Iemand die echt met je meedenkt om het juiste resultaat te leveren!

Ik ben erg tevreden! De klus is uitstekend uitgevoerd.

Ik ben erg tevreden. Hij heeft ook uitgelegt, hoe de thermostaat kraan werkt.

Ik ben supertevreden, dit is een vakman die heel snel een nog veel betere oplossing vond voor de klus en hij werkte snel en efficient. Ik ben ook heel tevreden over de snelle reactie van Zoofy, ik gaf vrijdagmorgen online de klus door en had al een paar minuten later een afspraak voor maandagmorgen. Topservice!

Ik had niet de juiste kraan gekocht. Hij dacht prima mee en komt later terug.

It was a good and professional work.

Ja alles tevreden en snel

Ja, de klus is geklaard! prima vakman; gaf uitleg wat er mis was en heeft nog even het juiste materiaal gehaald en binnen het uur was het klaar.

Ja, de vakman voldeed aan mijn verwachtingen.

Ja, ja en ja.

Ja,de klus is gedaan.Uitstekend vakwerk,niets op aan te merken,dus wij zijn zeer tevreden

Ja,prima gewerkt.....

Karwei is uitstekend en vlot uitgevoerd. Prima vakman, en sympathiek

Keukenkraam gemaakt Probleem uitgelegd en opgrlost

Keukenmengkraan moest worden vervangen, ik had zelf een vervangende kraan gekocht. De monteur kon de volgende dag al komen. Prima kerel. In een halfuur was de klus gefixed en nam hij afscheid met een fijne dag gewenst.

Keurig afgehandeld en afgehandeld met de juiste middelen. Vriendelijke en professioneel

Keurig geholpen. Bedankt!

Keurig gemonteerd, vriendelijke vakman en mocht er onverhoopt later iets niet goed zijn graag een belletje bij zijn afscheid. Ik kan niet anders zeggen dan chapeau!

Keurig netjes en snel geplaatst

Keurig netjes geplaatst

Keurig op tijd en de kraan was vlot vervangen. Een en ander is netjes uitgevoerd.

Keurig op tijd, klus goed en snel geregeld. Prettige persoonlijkheid, vakwerk geleverd!

Keurig werk geleverd, netjes en schoon gewerkt. Goed uitgelegd van tevoren, wat hij ging doen. Ik ben zeer tevreden!!!👍🏼👍🏼👍🏼

Keurig, meedenkend, vakbekwaam

Keurig.op tijd. Snel en netjes gewerkt.

Keurige man en harde werker.

Keurige man, belt netjes van te voren en werkt precies.

Klantvriendelijk.Hij heeft het vakkundig gedaan.

Klus (toiletpot monteren en plaatsen) prima uitgevoerd.

Klus geklaard, belde voor zijn komst, keurig gewerkt!

Klus geklaard, goed overlegd over mogelijk oplossingen (en tips voor een vervolgklus die ik zelf aankan)

Klus geklaard, goede communicatie, duidelijk advies en goede installatie.

Klus geklaard, netjes op tijd. Keurig gewerkt en opgeruimd. Zeer tevreden.

Klus Geklaard. Na navraag, zelf in staat om eerder te komen Voorkomend, netjes gewerkt, uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden

Klus geklaard. Keurige man Vrouw ook blij.

Klus goed gedaan

Klus helemaal afgerond, en de uitvoering was in goed overleg. Superfijn!

Klus is dag later zonder problemen perfect geklaard. Ik ben zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe kraan.

Klus is geklaard, hij was op tijd en heeft de klus snel en goed gedaan

Klus is geklaard, goede uitleg en werkt snel. Erg tevreden

Klus is geklaard. Super efficiënt gewerkt. Hartelijk dank, Abdurrahman

Klus is mooi af. Zonder verdere op of aanmerkingen. Helemaal prima.

Klus is netjes gedaan door beleefde man

Klus is nog niet af. Langer koppelstuk nodig, maar het komt goed.

Klus is perfect geleverd!

Klus is snel en vakkundig uitgevoerd, met goed advies over oplossingen en goede inschatting van het werk.

Klus is supersnel en goed uitgevoerd. Zeker aanrader

Klus is vlot geklaard en het eindresultaat ziet er netjes uit.

Klus nog niet klaar, maar dat lag aan mij. Verkeerd ding besteld. Abdurrahman was op tijd, professioneel en voorzag me van de nodige tips.

Klus snel en netjes geklaard, goede communicatie!

Klus snel en prima uitgevoerd Prettige vakman

Klus snel, netjes, professionele afgedaan. Ben zeer tevreden 😊

Klus was een oude toiletpot (duoblok) vervangen door een nieuwe. Hij heeft dit keurig (en snel) gedaan en een mooie nieuwe flexibele kraanaansluiting gemaakt.

Klus was heel snel gedaan! Vriendelijke man was zelfs iets te vroeg aanwezig maar dat is niet erg, meteen advies gekregen over mijn andere vragen. Ik ben zeer tevreden!

Klus was snel geklaard. Abdurrahman heeft veel ervaring in het monteren van een kookwaterkraan.

Klus was zo gedaan, kraan keurig aangesloten, alles netjes achtergelaten echt een vakman

Komt keurig op tijd. Werkt netjes. Nette omgang

Kort en bondig uitgevoerd. Prima vakwerk.

kraan prima gemonteerd; kit netjes erop gezet prima gedaan

Kundige man, die weet waar hij het over heeft. Ik had maar een kleine klus, dus hij was zo klaar. Als ik ooit weer eens een loodgietersklus heb, dan is Abdurrahman van harte welkom! Goede afwikkeling vanuit Zoofy trouwens. Heb een aantal klussen al via Zoofy uit laten voeren en ben zeer tevreden!

Kundige man, had het probleem snel en adequaat opgelost en is keurig netjes met zowel het werk als afronden zowel als opruimen. Ook mag opgemerkt worden dat deze vakman erg vriendelijk is.

Kundige monteur die rustig en netjes zijn werk doet. En goed advies geeft.

Kwam echt keurig op tijd. Was vriendelijk en legde goed uit wat hij precies ging doen. Hij had de klus snel gereed. Voor de vaatwasser op zn plek kon moesten er nog door elektricien stopcontact aangesloten worden de monteur was zelfs bereid later terug te komen om hem zelf terug te zetten. Top! Ik zou zeker h

Kwam netjes op tijd volgens afspraak. Kranen snel en netjes gemonteerd.

kwam op tijd en is een echte vakman

kwam op tijd en was snel klaar. hij had alle reserve onderdelen bij zich.

Legt goed uit wat hij gaat doen en waarom. Daarna voert hij de klus perfect uit.

Lekkage in de CV ketel afvoer buis dicht gemaakt. Nieuw buis en koppelingen nodig. Hij was heel duidelijk, legde alles nauwkeurig uit. Snel klaar, mooi gedaan!!!

Meer dan dat. Op vakkundige wijze en afgesproken prijs het reservoir gerepareerd op snelle en correcte manier. Kortom buitengewoon tevreden. Materiaal van Karwei Hoogvliet gebruikt. Nogmaals kan niet beter.

Meneer is Vriendelijk, beleefd en komt afspraak na. Werkt snel en netjes.

Meneer was keurig op tijd Heeft alles zeer snel gemaakt Heeft een heel goede indruk bij mij achter gelaten Super vriendelijke man

Mijn keukenkraan heeft zijn beste tijd gehad en was aan vervanging toe. Dank zij een zeer bekwame vakman werd een nieuwe uitgezocht en heeft hem in rap tempo geplaatst zonder problemen en ik ben heel tevreden met het resultaat!

Monteur kwam binnen afgesproken tijdslot en ging gelijk aan het werk en wist de kraan goed te plaatsen. Toen we later zagen dat een van de slangen lekte kwam hij binnen 30 minuten terug en was goed opgelost. Zeer tevreden Usul!!!!

Mooi op tijd aanwezig en de klus snel en kundig geplaatst en ook nog een korte uitleg gekregen.

Na contact met Zoofy voor afspraak binnen 2 uur mail voor montage volgende dag.Deze monteur kwam keurig op afgesproken tijd.Hij werkte netjes en gaf uitleg over bediening.Zeer goede service.

Net als voorgaande keren weer ontzettend tevreden 😊.

Net resultaat en een vriendelijke man. Heeft ons uit de brand geholpen. Aanrader!

Netjes afgewerkt en vlot geplaatst. Waren op afgesproken tijd, vriendelijk en gaven goede tips.

Netjes en snel de klus naar tevredenheid uitgevoerd.

Netjes en snel en vakkundig water aan en afvoer voor vaatwasser aangelegd en vaatwasser neergezet , top Ook gasfornuis aangesloten +vriendelijke man

Netjes gewerkt, goede uitleg gegeven. Mooi eindresultaat!

Netjes op tijd, en de klus was zo uitgevoerd. Leg ook alles netjes uit. Zeker een aanrader!

Nette en aardige vakman. Goed werk afgeleverd

nog niet helemaal klaar maar de ergste is gebeurt, ik kan in ieder geval douchen, heel aardige en goede uitleg van dhr gehad, Prima!

Onze Quooker kraan is snel en vakkundig geplaatst. Abdurrahman communiceerde vriendelijk en accuraat.

Op de afgesproken tijd gekomen,klus snel en goed uitgevoerd. Zelfs oude spullen meegenomen.

Op het afgesproken tijdstip stonden twee uiterst vriendelijke mannen voor de deur. Het vervangen van onze thermostaatkraan was binnen enkele minuten vakkundig gedaan.

Op tijd ,netjes ,snel ,vakkundig. prima

Op tijd en goed gemonteerde Quooker. Wij zijn tevreden!

Op tijd en snel en vakkundig opgelost.

Op tijd, super vriendelijk de klus was zo klaar. Zou hen zeker weer vragen voor als ik een ander klus zou hebben

Op tijd, vriendelijk, werkt netjes en snel.

Op tijd. Vriendelijk en behulpzaam. Klus netjes en snel geklaard.

Oude keukenkraan eruit, nieuwe aangesloten, snel en zonder problemen. Heel fijn!

Perfect en snel uitgevoerd!! Top!

Perfect geholpen. Werkte snel, en wilde zelfs nog even helpen met wat andere klusjes. Erg professioneel en vriendelijk!

perfect resultaat, vriendelijke en professionele service

Perfect uitgevoerde klus en een heel vriendelijke monteur. Top!

Perfect werk, zo gemaakt dat ons toilet nooit meer kan lekken. Dit verwacht je van een vakman.

Perfect werk. Denkt goed mee. Heel attent.

Perfect, snel opgelost

Perfect! Super vriendelijke man, correct en professioneel. Heeft onze nieuwe kraan gemonteerd. Wij zijn erg blij met deze loodgieter vandaag. Zou het anderen ook zeker aanbevelen.

Perfect. Een goed vakmanswerk.

Perfect. Vriendelijk, kundig, komt afspraken na.

perfecte service en vakman, strikt op tijd, vriendelijk en behulpzaam

perfekt

Prettig in de omgang. Duidelijk. Op tijd. Montage naar tevredenheid.

Prettig, goede uitleg, praktisch en snel.

Prettige no nonsense vakman

Prima

Prima en snel geregeld.

prima gedaan

Prima gedaan, situatie was ingewikkeld maar is snel en praktisch opgelost. Veel dank

Prima gedaan. preetig persoon.

Prima geregeld. Eerst contact opgenomen om het werk door te spreken.

prima in orde

Prima klusbedrijf met nette mensen

Prima reparatie, vakkundig en gedegen. Duidelijke toelichting op wat benodigd was en hoe hij het zou gaan doen. Prettige persoon ook.

Prima vakbekwame loodgieter die een prima klus heeft afgeleverd.

Prima vakkundige service.

Prima vakman en super vriendelijk en geduldig. Hij heeft onze nieuwe kraan weer heel mooi geïnstalleerd. Wij hebben dhr. Abdurrahman al eens eerder gehad en bij deze klus hem nogmaals gevraagd. Volgende keer weer.

Prima vakman, klus netjes gedaan

Prima vakman, kwam op de afgesproken tijd en datum.

prima vakman, netjes gewerkt en uitgelegd wat hij deed

Prima vakman. Levert goed en snel werk. Ik beveel hem aan!!

Prima vakmensen.geweldig goed geholpen.vriendelijk en snel.

Prima werk afgeleverd. Alles netjes achtergelaten. Rustig en goede werker. Aanrader.

Prima werk geleverd werkt rustig en is beleefd. Blij met hem en het resultaat

prima werk geleverd. Supersnel en hele aardige man. zeeeer tevreden

Prima werk verricht. Snel en adequaat en netjes uitgevoerd. Vakman die prima service levert.

Prima werk! Keurig op tijd. Correct in de omgang en vakkundig kraan geplaatst. Binnen half uur klus geklaard. Zeer tevreden!

Prima werk. Zeer vriendelijk en professioneel. 100% tevreden.

Prima werk. Legt goed uit wat hij gedaan heeft en waarom. Werkt zeer netjes.

Prima, aardige vent. Netjes gewerkt.

Prima, ging gelijk aan de slag en de klus was zo geklaard.

Prima, snel en netjes.

Prima, vriendelijk, netjes gewerkt. Extra service geleverd door nog even materiaal bij de bouwmarkt te halen.

Prima! Snel gedaan en duidelijke uitleg hoe de kraan werkt.

Prima! Snel, goed en vriendelijk.

Prima! Was kleine klus, maar snel geklaard. Netjes afgemaakt en goed advies gegeven.

Prima! Werkt snel, informeert correct en komt afspraken na.

Prima!!!

Prinma en aardige vakman!

Professioneel en snel gedaan! Ben blij met het resultaat.

Professionele vakman, netjes en snel gewerkt.

Punctueel, professioneel en snel. Helemaal tevreden.

punctueel, vriendelijk, zakelijk en kundig - een groot plezier om een vakman als mijnheer Uslu te hebben mogen ontvangen.

Quick, polite and good at his work. Would highly recommend.

Quooker en Siphon geïnstalleerd. Na eerste keer installeren nog lekkage geconstateerd. Monteur kwam de volgende dag gelijk terug en heeft alles netjes opgelost.

Radiator verwijderd prima vakman weet snel problemen op te lossen.

Rustige betrouwbare vakman. Beleefd en deskumdig.

Service provided met all my expectations.

Snel beschikbaar, goed advies (ook qua kosten). Klus snel en netjes geklaard.

Snel en correct uitgevoerd

Snel en goed

Snel en goed :)

Snel en goed geholpen.

Snel en goed werk, communiceert helder.

Snel en heel goed gedaan

Snel en kundig

Snel en kundig geholpen

Snel en netjes !

Snel en vakkundig gedaan.

Snel en vakkundig opgelost. Vriendelijke beleefde man.

Snel en vakkundig.

Snel en zeer vakkundig

Snel gefixed en heel netjes.

Snel gekomen en klus snel geklaard.

Snel gereageerd op aanvraag, afspraken gemaakt bij bezoek, probleem vakkundig opgelost. Goede oplossing in deze tijden dat je niet aan goed kluspersoneel kan komen

Snel geregeld, goede communicatie, ik ben heel blij met het resultaat.

Snel klaar, netjes gewerkt en niet duur.

Snel klaar, zeer vriendelijk, vakkundig, goed extra advies

Snel resultaat en fijne communicatie

Snel ter plaatse en in gelukkig in het bezit van het juiste materiaal. Tevreden!

Snel, vakkundig en beleefd!

Snel, goed, vriendelijk. Prima job.

snel, vakkundig en super beleefd.Zeker een aanrader!!!!!

snelle response, goed advies, meteen uitgevoerd, probleem verholpen. klasse!

Snelle service. Correct afgehandeld

Snelle vakkundige actie. Nadat het sifon wat was gaan lekken, kwam dhr Uslu direct weer langs om eea op te lossen.

Stipt op de afgesproken tijd, beleefd, netjes, snel en vakwerk. Helemaal tevreden.

Stipt, bekwaam en prima prijs/kwaliteit. Zeker een aanrader.

Super beleefd en bekwaam. Super geholpen

Super gerepareerd, goeie gast!

Super goed en vooral snel geholpen!

Super goed gedaan. Bekwaam en aardig.

Super netjes en vakkundig. Erg vriendelijk en zeer aantebevelen.

Super service! Alles snel en netjes gefixt. Niets op aan te merken!

Super snel en goed afgerond!

Super vakman, erg tevreden!

Super vriendelijk en behulpzaam! En was heel snel ter plaatse en heeft ons op een zaterdag erg uit de brand geholpen toen onze keuken gemonteerd werd en waterleidingen op de verkeerde plek bleken te zitten. Zo konden wij 's avonds toch nog genieten van onze nieuwe keuken! Thanks Adburrahman!

Super werk geleverd Een mooie kraan gemonteerd

super!

Super! Snel en netjes gewerkt, zeker een aanrader. Dank je wel!

Supergoed geholpen. Snel beschikbaar, vakkundig werk, klus snel geklaard. Heel vriendelijk en correct ook. Bedankt!

Sympathieke vent, keurig werk!

Tevreden over de klus. Wilde een 5 aanvinken maar dit werkt niet op jullie webpagina (chrome browser)

Toilet is netjes en vakkundig geplaatst. Aardig persoon. Aanrader!

top

Top gedaan en super vriendelijk voor iedereen aan te raden

Top gedaan! Probleem snel en goed opgelost. Er is duidelijk gecommuniceerd over wat er moet gedaan worden en waarom. Ben super blij mee met het resultaat.

Top klusjesman. Snel en accur

Top service top vakman 5 sterren

Top service! Een dag van te voren aangevraagd om een nieuwe wastafel te plaatsen, was binnen een uurtje gezet en helemaal netjes!

Top werk geleverd; vriendelijk, snel en kundig.

Top, zeer vakkundig gedaan. Maak hier een volgende keer zeker weer gebruik van.

Top! Beleeft, dacht goed en probleem oplossend mee en Eind resultaat ziet er goed uit

Topper

Topwerk geleverd: Abdurrahman luisterde eerst goed naar wat onze wensen waren en dacht goed mee. Vervolgens was de klus snel en netjes geklaard.

Uitstekend en snel werk

Uitstekend gemaakt ! Een echte vakman!

Uitstekend gewerkt. Reageerde snel op berichten n.a.v. klein probleempje en kwam deze volgende dag ook meteen oplossen. Zeer tevreden met het eindresultaat

Uitstekend werk geleverd! Vriendelijke man, netjes gewerkt, top!

Uitstekend,en een goed advies!

Vakkundig en razendsnel. Toffe peer ook deze man.

Vakkundig en snel gemonteerd!

Vakkundig werk geleverd!

Vakkundig, snel en vriendelijk

Vakkundige en vriendelijke man. Denkt mee en geeft goede adviezen. De klus is naar volle tevredenheid afgerond. Van harte aanbevolen.

Vakman Abdurrachman gaf kort en krachtig een helder en duidelijk advies: geef een ontstoppingsbedrijf opdracht e.e.a op te lossen, ik kan dit niet, is niet mijn expertise. Ook duidelijk advies over randvoorwaarden voor offerte aanvraag! kortom: deskundig en professioneel advies waar we goe mee verder konden.

Vandaag is bij mij loodgieter Abdurrahman geweest om een nieuwe keukenkraan en een nieuw sifon te plaatsen bij mij in de keuken. Hij heeft goed en vakkundig werk geleverd bij mij. Overbodige koppelingen en stukjes leiding die niet meer nodig waren heeft hij netjes verwijderd. Het ziet er nu weer netjes en strak uit in mijn keuken. Ben er heel blij mee. En als ik weer een keer een loodgieter nog heb staat Abdurrahman boven aan min lijstje. Abdurrahman bedankt voor de goede service en het uitstekende werk wat je heb geleverd bij mij.

very good and professional. quality work

Very quick, very professional

Vind alleen jammer dat er extra kosten erbij zijn gekomen omdat er twee kranen zijn ondanks dat de klus binnen 1 uur afgerond was.

Vlot en correct geholpen. Was goed bereikbaar, en heeft het probleem netjes opgelost.

Vlotte en snelle werker. Prima

Voldeed aan verwachtingen. De loodgieter was vriendelijk en professioneel, gaf tips en was spraakzaam zonder zijn professionaliteit te verliezen.

Voor de tweede keer de zelfde vakman genaamd abdurrahman mogen ontvangen. Vandaag voor mijn douchkopset. Ja ik kan niet anders zeggen dan: proffesioneel, netjes, snel en erg vriendelijk!!!! Zou hem 10 sterren geven!

Vriendelijk en professioneel. Werkt snel en secuur.

Vriendelijk en snel!

Vriendelijk, accuraat en vlot gewerkt.

Vriendelijk, goed geholpen, klus geklaard.

Vriendelijk, kundig en snel, de klus was prima uitgevoerd!

Vriendelijk, op tijd en goed werk afgeleverd. Wij zijn tevreden!

Vriendelijk, snel, professioneel en goed.

Vriendelijke en vertrouwen wekkende vakman die direct zag wat er kon en moest gebeuren. Gaf veel uitleg en advies. Prima werk geleverd.

Vriendelijke klusman en klus goed uitgevoerd, helemaal tevreden

Vriendelijke kundige snelle nette werker. Het was zo gepiept.

Vriendelijke man die supersnel de klus naar alle tevredenheid geklaard heeft.

Vriendelijke man, klusje snel geklaard en goed resultaat!

Vriendelijke man, snel gewerkt en uitgelegd wat hij heeft gedaan. Zeer behulpzaam!

Vriendelijke man! Heeft heel snel en keurig gewerkt. Heeft hij ons twee kranen geïnstalleerd. Was binnen 15 min klaar. Heeft zelfs nog wat extra tips gegeven om het er allemaal nog netter uit te laten zien. Dik tevreden!

Vriendelijke vakman , erg mooi werk verricht

Vriendelijke vakman die ook nog eens mooi en netjes werk aflevert.

Vriendelijke vakman netjes gebeld dat hij iets later was en de klus perfect uitgevoerd, bedankt!

Vriendelijke vakman, klus was snel afgerond. Stelde mij direct op de hoogte van extra kosten door onjuiste aanvraag. Goed werk afgeleverd.

Vriendelijke, rustige man. Werkt snel en netjes. Legt alles duidelijk uit. Zeer zeker aan te bevelen!

was een zeer nette en goede vakman

Was een zeer nette meneer. Zeer goed uitleg gegeven en zeer goed zijn werk gedaan ✅ en super blij met deze ervaring

Was goed en vakkundig .was op tijd ,en duidelijk in uitleg. Prima vakman

Was iets vroeger dan gepland. Gelukkig was m'n vriend thuis om hem te ontvangen. Verder is er netjes gewerkt en was de klus zo geklaard.

Was netjes op tijd. Klus heeft tip- top en keurig geklaard.

Was prima in orde Netjes en snel toppie

WC-pot geplaatst, netjes goed. Allemaal prima.

We zijn erg tevreden over deze vakman, erg bekwaam en behulpzaam, we willen hem zeker nog eens inhuren.

We zijn heel blij mee .heel vriendelijk. Top

We zijn zeer tevreden Hij legde alles heel goed uit Was ook goed op tijd Dus 5 sterren waard

Werkt erg netjes

Werkt netjes en snel. Vriendelijk en professioneel

Werkt snel en netjes en was mooi op tijd

Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de klus. De klus was veel lastiger dan gedacht. Dat is snel en uitstekend opgelost. Wij geven 5 sterren.

Yes super snel en vakkundig!

Zeer beleefd en vakkundig

Zeer beleefde vakman. Vond alleen de materialen wat duur

zeer goede vakman die weet wat die moet doen, ook afwerking en afkitten perfect. mag zo nog een klus doen

Zeer klantvriendelijk, duidelijk in communicatie en vakbekwaam.

Zeer netjes en snel gewerkt. Uitstekend.

Zeer nette en kundige vakman. Die bij ons snel en goed de kraan heeft vervangen. Ook dacht hij mee hoe we een ander probleem kunnen oplossen.

Zeer professioneel en kundig. Is duidelijk in zijn communicatie en verwachtingen en komt zijn afspraken na. Ik raad hem zeker aan!

Zeer snel en vakkundig zijn de kranen geplaatst!

zeer tevreden

Zeer tevreden met dhr. Abdurrahman, kwam persis op de afgesproken tijd. Hij heeft de kraan netjes vervangen, wij hadden een oude koppeling en dhr. Abdurrachman heeft de juiste materiaal meegenomen, hij werk rustig en netjes. 👍🏻👍🏻

Zeer tevreden met het geleverde werk. Aardige en kundige vakman

Zeer tevreden, regendouche met thermostaatkraan vervangen. Komt afspraken na voor een redelijk tarief.

Zeer tevreden. Het probleem is op professionele wijze opgelost.

Zeer vriendelijk, flexibel en goede snelle service. We zijn echt uitstekend geholpen.

Zeer vriendelijk. Komt op tijd.

Zeer zeker hij was op en heb Vakwerk afgeleverd perfect Heel goed.

Zeker

Zeker , heel goed

Zijn advies was verhelderend en zijn aanpak vakkundig. Hij heeft ( nog) niets aan de leiding kunnen doen omdat de warmwaterleiding, in mijn geval, éérst door de eigenaar van mijn woning worden aangepast tot aan de meter. Daarna zou hij zijn werk kunnen uitvoeren.

Zorgvuldig, snel en goed!

👏efficient , volgens planning, super

👍👍👍👍👍👍vriendelijke man die snel werkte en deed wat tie beloofde. Geen enkele zorg gehad en zelfs nazorg omtvangen nadat de puntjes op de I moesten worden gezet.

Zoofy.nl 4.89 552 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt