Regel nu jouw klusjesman

Lattenwand maken

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2943 klusjesmannen in jouw regio

Een lattenwand maken? Zoofy is een geweldige optie. Zoofy biedt een breed scala aan klusjesmandiensten, waaronder het maken van lattenwanden.

Regel nu jouw klusjesman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Top klusjesmannen voor lattenwand maken

Als je op zoek bent naar een professionele klusjesman om een lattenwand te maken, dan is Zoofy een geweldige optie. Zoofy biedt een breed scala aan klusjesmandiensten, waaronder het maken van lattenwanden in jouw woning. Dankzij ons landelijke dekking, kun je een timmerman boeken in jouw omgeving tegen een uurtarief van €55,-.

Hoe boek je jouw vakman voor lattenwand maken

Om een klusjesman te boeken voor het maken van een lattenwand, ga je naar de Zoofy website of onze consumenten app, selecteer je 'lattenwand maken' in het de zoekbalk, of je klikt hierboven op de "regel je klusjesman" knop, voer je jouw postcode in, selecteer je de gewenste datum en tijd voor de klus en geef je een omschrijving van de klus. Vul vervolgens je naam en emailadres in. Zoofy vindt voor jou de beste klusjesman uit de regio.

Goed om te weten

Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor materialen niet zijn inbegrepen in het uurtarief. Dit zal apart in rekening worden gebracht, spreek af met de vakman wie de materialen in huis haalt. Onze klusjesmannen hebben een gemiddelde waardering van 9,2 uit 10 van klanten, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de klusjesman die je boekt van hoge kwaliteit is. Bovendien zijn er geen voorrijkosten en zijn de boekingsprocedures snel doorlopen, slechts vier stappen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af