Momenteel wordt er hard gewerkt om verbeteringen door te voeren. De website kan weer klussen accepteren na 24-04-2024 om 08.00! Wij zien jou dan graag terug.

Zoek hier je klusje

Unifix

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,92/5 - 208 reviews

Unifix
208
Reviews
8 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Elektricien

Klusjesman

Rotterdam
208 klussen uitgevoerd
wandbeugel monteren , lekkage , opbouw trampoline
8 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Klusjesman

Over Unifix loodgieter

Welkom bij Unifix, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 8 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Unifix zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Unifix staat voor je klaar om elke loodgieter klus met Lees meer...

Reviews over Unifix

De klus kon niet afgemaakt worden omdat er nog onderdelen nodig zijn. Deze zijn nu besteld en staat er een nieuwe afspraak om die erin te zetten. Ik ben tevreden met het contact en advies. Hoewel de eerste poging geen resultaat oplevert en uiteraard wel geld kost, ga ik er vanuit dat het nu helemaal goed komt.

Douchecabine geinstalleerd. Afspraken goed nagekomen. Betrouwbare vakman.

Eric was netjes op tijd en kondigde aan, wanneer hij er precies dacht te zijn. Hij heeft in een hoog tempo de kranen geplaatst. Ik had even een vraagteken bij 1 douchekraan, omdat daar in eerste instantie nog wat vocht uitkwam, maar daar is hij een dag later nog voor teruggekomen. Ik zou Eric zeker aanbevelen.

gewoon goed

Gezellige man, levert prima werk.

Goed werk verricht

Goede uitleg en deed zeker moeite om de klus te klaren ondanks het lang zoeken naar de hoofdkraam

Het is zeker gelukt, geen lekkage meer, maar 1 dop zit scheef op , het lekt nog niet

Het probleem is snel opgelost

Hij was op tijd; het leek langer te duren dan ik verwachtte, hij had geen klein materiaal bij zich, (ringetjes), (één onderdeel had ik moeten hebben maar was vergeten en moesten dus halen), ik moest naar Karwei rijden om te halen. Later bleek dat ik beter een nieuwe manchetring had kunnen hebben en heb dus later gehaald en gemonteerd. De klus was klaar maar ik moest hem bellen ivm een kleine lekkage maar dat was snel geklaard. De klus is nu naar tevredenheid geklaard en ik ben tevreden. De gerekende prijs was ook redelijk. Het ziet er goed uit ook.

Ik ben zeer tevreden over het werk van Eric Dekker. Hij heeft over oplossingen meegedacht.

Of de lekkage klus geklaard is zal moeten blijken bij de volgende storm en regenbui. Er is iets afgekit waar het mogelijke door zou kunnen komen.

Prima werk geleverd (klein klusje) en meedenkend naar de meest efficiente oplossing.

Tevreden over het resultaat

Top! Hij moest herstellen wat de vorige vakman isa (ook via zoofy) niet goed had gedaan! Zeer goed gedaan! Top

Wij zijn blij met de vervangen wastafelkraan. Eric, bedankt.

zeer attent , vakkundig, behulpzaam,en actief.

De loodgieter heeft naar tevredenheid zijn werk gedaan. Aardige man en snel gewerkt.

5 sterren. Goed werk geleverd, plezierig in de omgang.

Aardig, behulpzaam, denkt mee, was keurig op tijd en klaarde de klus in een mum van tijd. Bedankt nogmaals Eric ! Zal je zeker aanbevelen : )

Alles keurig gemonteerd, ge-checked en opgeruimd. Vakwerk!

Ben super tevreden. Hele vriendelijke man. Alles is netjes gemaakt . Toppppp

Binnen het uur had Eric Dekker - de vakman (loodgieter) mijn lekkende gootsteen gerepareerd. Een prettige vakman.

De betreffende vakman Eric heeft mij zeer goed geholpen. Vriendelijk, vakkundig en zeer precies. Ook een prettige persoonlijkheid.

De klus is boven verwachting opgeleverd. De vakman heeft een andere oplossing bedacht waardoor het voor mij goedkoper uitkomt. Hij heeft een goede service verleend.

De klus is geklaard en netjes alles gedaan.Puntjes op de i . Toppie ????

De klus is geklaard, Eric is een goede vakman, werkt snel en is enthousiast. Levert ook nog service achteraf wanneer er toch nog iets blijkt te zijn.ik ben zeer tevreden.

De klus is geklaard,heel aardige man

De klus is goed geklaard. Het resultaat is naar wens. De lekkage en verstopping is opgelost. Eric heeft goede tips gegeven om problemen in de toekomst te voorkomen of verminderen.

De klus is helemaal geklaard. Eric heeft super netjes gewerkt en weet wat hij doet. Onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt en zijn meer dan tevreden!

De klus is keurig afgehandeld

De klus is naar onze tevredenheid en binnen de verwachte tijd geklaard.

De klus is naar volle tevredenheid geklaard. Er is een waterslot geplaatst in de kruipruimte. De stank (overlast) is verdwenen. Eric is een vriendelijke en meedenkende persoon.

De klus is netjes geklaard, er is meegedacht over de situatie en tot in de detail netjes afgewerkt en uitleg gehad. Prima werk en vakman!

De klus is prima en snel gedaan!

De klus is prima gedaan,eindresultaat helemaal goed,eerste klas loodgieter

de klus is prima geklaard, Eric is een vakman en werkt erg netjes.

De klus is tot volle tevredenheid door deze vakman uitgevoerd. Kundigheid en vriendelijkheid zijn twee in het oog springende kenmerken.

De klus is uitstekend gedaan. Heel netjes gewerkt en geen rommel achtergelaten. Mijn complimenten.

De klus is zo goed als geklaard, er is nog een klein dingetje waar ik hem over mag bellen als het zich niet vanzelf oplost. Heeft goed initiatief genomen om een andere oplossing te bewerkstelligen. Daar heeft hij veel tijd in geïnvesteerd, jammer dat het niet gelukt is.

De klus op professionele wijze geklaard. En goed meedenken van Eric.

De klus viel niet mee wegens het doe het zelf klussen van de vorige bewoner. Desondanks is het Eric alsnog gelukt om de kranen aan te sluiten en ging hij pas weg toen alles het zeker deed. Ik ben erg tevreden over zijn werk :)

De klus was snel en vakkundig gemaakt

De kraan is gemaakt. De vakman is bekwaam en kwam gespecialiseerd op mij over. Iemand die weet waar hij het over heeft en beschikt over sociale vaardigheden. Prima!

De vakman voldeed volledig aan de verwachtingen. Helemaal top!

de vakman voldeed volledig aan mijn verwachtingen en werkte zeer schoon en doelmatig. Volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van Zoofy

De vakman was top. Geen klachten. Eric bedank .

Echte vakman met aandacht voor de klus. Levert kwaliteit.

Een .. vakman ..

Een echte vakman, de douchecabine handleiding gaf geen maten aan, maar met een soort laserlichten en klasse afwerking, we zijn erg blij met het resultaat.!

Een echte vakman! Keurig werk verricht.

Een eersteklas vakkundige nette vakman, zeer zeker aan te raden.

Een kundig vakman,vriendelijk en behulpzaam.

Een vakman !

Een vakman met kennis van zaken, op tijd. nette afwerking

Een zeer bekwame en vriendelijke man met de juiste oplossing voor de klus. Wij zijn heel tevreden.

Enorm tevreden over Eric, écht een vakman met passie!

Er kan niets beter. Hij deed het prima.

erg top service, snel en vriendelijk

Eric Dekker verstaat zijn vak. Zeker aan te raden.

Eric denkt oplossing gericht, klus perfect opgelost

Eric gong voortvarend aan het werk, met veel inzicht en heeft de klussen snel en goed afgehandeld. We zijn zeer tevreden!

Eric heeft alle moeite gedaan om het probleem te verhelpen. Hij is vriendelijk, geeft goede uitleg over wat hij gaat doen en werkt vlot. Aanrader!

Eric heeft de klus netjes en snel gedaan. Daarnaast legt hij ook uit wat hij doet. Ook is hij - naast via de Zoofy site - mobiel heel goed bereikbaar, zodat je weet hoe laat hij komt (toch fijn). Hij is dus kundig en communicatief goed. Wij bevelen hem aan!

Eric heeft de klus snel, vakkundig en volgens afspraak geklaard, en heeft terloops ook nog eens het nodige advies gegeven.

Eric heeft een geweldige klus geklaard door niet alleen de wastafel te vervangen waar hij voor kwam, maar ook problemen met de doucheset op te lossen!

Eric heeft een prima werk geleverd. Hij is vriendelijke en ervaring klusser..ik ben heel tevreden..

Eric heeft goed werk afgeleverd!

Eric heeft goed werk geleverd en was vlot klaar. Verder erg vriendelijk in de omgang en duidelijke communicatie.

Eric heeft mij uitstekend geholpen. Lekkage was snel en tegen een eerlijke prijs verholpen, daarnaast kosteloos een paar kleine losse klusjes opgepakt die los stonden van de lekkage aangezien daar tijd voor was. Ik ben erg tevreden en kan Eric zeker aanraden.

Eric heeft onze lekkage vakkundig en snel opgelost. Werkt netjes verteld wat ie (gaat) doen en doet wat ie zegt.

Eric heeft prima werk geleverd en is prettig in de omgang.

Eric heeft snel en vakkundig de klus geklaard! Erg blij mee.

Eric is een deskundig vakman. Werkt netjes en grondig.

Eric is een echte vakman en weet overal slimme oplossingen op te bedenken. Had met spoed een lekkend waskraantje dat vervangen moest worden en kreeg echt fantastische service! De wasmachine die eronder stond werd ook meteen waterpas gezet omdat hij in een oogopslag zag dat dat niet het geval was. Een 10!

Eric is een echte vakman. Weet precies waar hij op moet letten. Hiernaast vertelt hij precies wat hij aan het doen. Echt fantastisch.

Eric is een gezellige en hardwerkende vakman, die nooit opgeeft, zelfs als een klus lastiger blijkt dan verwacht. Onze "simpele" vervanging van een vaatwasser bleek op elke stap een flinke uitdaging te hebben, maar Eric bleef vrolijk doorwerken en creativiteit toepassen totdat het gemaakt was. Een ster!

Eric is een hele service gerichte man met kennis van zaken. Heeft ons goed geholpen, zelfs met een hulpvraag die achteraf los stond van de plaatsing van de kraan. Topper, zie je tegenwoordig weinig meer.

Eric is een vakman, heel blij met mijn nieuwe kraan.

Eric is een vriendelijke, gezellige man die netjes werkt. De afspraak kon zonder probleem verzet worden naar de middag. De nieuwe regendouche hangt er weer super bij. Bedankt Eric.

Eric is een vrolijke, vriendelijke en kundige vakman. Hij werkt netjes en beheerst. Zeer tevreden met het afgeleverde werk.

Eric is een zeer bekwame vakman en hij heeft uitstekend resultaat geleverd binnen korte tijd. Zeker een aanrader!

Eric is een zeer kundige vakman. Ondanks dat het specifieke model Quooker niet bekend was (komt uit Duitsland) heeft hij zich goed voorbereid, van te voren alles met ons doorgenomen en keurig op tijd. Ter plaatste bleken de huisaansluitingen niet standaard en ook daar had Eric een vakkundige oplossing voor. Je merkt dat Eric voor kwaliteit gaat en dat is in deze tijd zeer te waarderen.

Eric is erg vriendelijk, hij was netjes op tijd goede kijk op situatie, professioneel en snel gewerkt. Resultaat zo als het hoort te zijn hartstikke tevreden . Aanrader!!l

Eric is snel, vriendelijk, meedenkend en vakkundig. We zijn heel tevreden en zou hem iedereen aanraden.

Eric is zeer vakkundig, efficiënt en daarnaast ook een heel aardig persoon. Ik ben zeer tevreden over hem!

Eric was er op de afgesproken tijd en heeft de kranen deskundig gerepareerd zonder ons op onnodige kosten te jagen.Wij zouden hem bij een e.v.t. nieuwe klus weer vragen.

Eric was netjes op tijd. Hij heeft de douche thermostaatkraan vervangen en de tijd genomen om te zien of er geen lek was. Wij zijn heel tevreden over de sfhandeling.

Eric was very helpful and efficient. Job well done.

Eric was vriendelijk, dacht goed mee en besprak vooraf alle opties. Werkte snel en leverde keurig werk af. In het voorbijgaan repareerde hij ook nog de dichtdruk. Zeer tevreden dus!

Eric werkt vlug en deskundig !! Ik ben tevreden .

Erik is professioneel en deskundig, hij klaagt niet, hij werkt snel en hard en hij wil de klant veel leren over zijn vakgebied.

Fantastisch werk hoor!

Fast and well done. Very nice person too.

Fijne aardige vakman. Legt alles uit en werkt snel

Fijne man klus is goed gedaan. Zeer tevreden

Geen opmerkingen. Vooral zo zo doorgaan !!!

Goed en snel geholpen door vlotte Eric Dekker.

Goed in oplossingen gedacht; klus was snel geklaard!

Goed uitgevoerd en vriendelijke communicatie.

Goed werk verricht, denkt mee met de klant, prima vakman.

goede en duidelijke service.

Goede en snelle installatie.

Goede installatie en vriendelijke man.

Goede vakman, prima werk afgeleverd.

Heel bewust, vriendelijke vakman 100% tevreden.

Heel flexibel qua afspraaktijd verzetten en overlegt netjes tijdens de klus als hij bijzondere zaken tegenkomt

Heel tevreden. Fijn contact! Heeft de douchekraan goed geplaatst. Heel prettig in omgang.

Hele aardige en goede vakman!

Hele aardige vakbekwame man. Was netjes op tijd en heeft heel netjes gewerkt. Echt top

Hele fijne en betrokken vent. Goed, snel en fijn geholpen.

Hele goede ervaring! Heeft verstand van zaken, vriendelijk en doet echt zijn best om andere te helpen! En ook gerust te stellen. Top ervaring!

Helemaal goed.

helemaal naar verwachting

Helemaal super. Eric werkt hard, helpt graag en heeft me erg fijne adviezen gegeven over andere projectjes die ik nog in huis heb lopen. Zeker een aanrader!

Helemaal tevreden. Keurig gewerkt en erg vriendelijk.

Helemaal top, topservice

Helemaal top! Eric kon de klus op zeer korte termijn uitvoeren. Eric is servicegericht, vriendelijk en denkt in oplossingen.

Het plaatsen van de keukenkraan is prima gedaan door de vakman. Er werden een paar "obstakels" tijdens het plaatsen opgemerkt. Deze zijn echter zeer goed opgelost. Kortom, zeer tevreden.

Het was een prima vakman , heeft probleem opgelost ben erg blij mee dat lekkage is verholpen.

het was super. hij heeft geweldig zijn werk voldaan . dank u wel heel blij mee

Het werk is gedaan . Het eindresultaat voldoet aan mijn verwachtingen! Bedankt voor je enthousiasme Eric D !

Het werk is goed uitgevoerd en de loodgieter dacht mee, wat erg prettig was. Een aanrader.

Hij denkt mee, en geeft goede adviezen.

Hoewel het blijkbaar niet zo simpel was, is alles goed opgelost en kan ik mijn vaatwasser gebruiken. Advies en uitleg goed en contact was prettig.

Ik ben prima tevreden over Eric Dekker, vakkundig werken en verstand van zijn vak, de volgende keer mag hij voor een volgende klus terug bij ons. Mij vrouw was ook tevreden met het vervangen van de kraan. Hij werkt netjes en reageerde snel op de aanvraag. ik geef Eric 5 sterren

Ik ben uitstekend geholpen door Eric. De klus bleek lastiger dan verwacht maar het is helemaal goed gekomen.

Ik ben zeer tevreden met het opgeleverde werk. Alles werd met heel veel zorg gedaan.

Ik ben zeer tevreden over het werk, het enthousiasme en de service. Complimenten.

Ik heb een thermostaat badkraan laten vervangen voor een nieuwe. De loodgieter was keurig op tijd. Hij heeft de klus vlot en goed gedaan. Helemaal tevrede.

Ik was zelf niet thuis. Mijn moeder was in huis tijdens de werkzaamheden. Zij vond het een aardige man die netjes te werk ging. Ook nog eea gecontroleerd. De vaatwasser Staat nu voor het eerst aan dus ik ben benieuwd...

It was very fast and good fixed.Recomended.

Ja Eric is heel vriendelijk. Hij werkt netjes en laat alles netjes en schoon achter

Ja hij heeft het probleem goed opgelost.

Ja hij voldeed aan de verwachtingen en was snel ter plaatse.

Ja, is geklaard. Enthousiast en meedenkend !

Ja. Super. Beter dan verwacht. Voor herhaling vatbaar.

Jep. Klus geklaard.

Job well done! Eric is een vakman, levert net werk en heeft goede ideeen. Erg blij mee!

Klus geklaard. Perfecte aflevering. Gezellige man. Super klusser

Klus geklaard. Tot nu toe alles in orde.

Klus is geklaard met uitstekende professie

klus is heel goed geklaard, prima vakman zijn zeer tevreden

Klus is naar tevredenheid geklaard.

Klus is voor gedaan en Erik heeft gecontroleerd of er geen lekkages waren. Prima. Ik ben tevreden

Klus perfect geklaard!

Klus prima uitgevoerd!

Klus snel en vakkundig geklaard. Onderdeel kraan voorradig en vervangen. Plus zeer behulpzaam met overige adviezen.

Kraan gemonteerd in keuken. Hij kwam voor moeilijkheden te staan maar die heeft hij perfect opgelost

Kraan snel en vakkundig geplaatst, terwijl hij bezig was legde hij uit wat hij aan het doen was.

Kus geklaard. Helaas is er heel veel mis met de douche wat de vakman niet kan oplossen zonder alles te slopen. Geweldige service en vooral fijne service

Naar volle tevredenheid.

netjes gewerkt..!!!

Netjes op tijd en snel de klus geklaard

Opgelost en netjes gedaan.

perfect gedaan! Binnen 2 kwartier na aanvragen van de klus stond Eric al bij ons in de keuken om de vaatwasser in te bouwen. En dat was heel welkom na meerdere bezorgkosten bij Coolblue en de mededeling door de Coolblue klantenservice dat we nog 5 dagen extra zouden moeten wachten op installatie. Heel professioneel gedaan. Wij zijn supertevreden.

Perfect gerepareerd, een gescheurd slangetje in de inbouwtoilet is vervangen vanuit de opening van de bedieningspaneel.

Perfect mijn nieuwe kraan op wastafel in de badkamer gemonteerd

Perfect, snel en vakkundig geplaatst de douchecabine

Perfect. Zag direct het probleem en loste het op.

Perfecte klus gedaan. Keurige en kundige man. Aanbeveling!

Prettige vakman. Werkte erg netjes. Klus is naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Prima

Prima gedaan en was op tijd volgens afspraak.

Prima monteur. Goed werk afgeleverd. Geen enkele reden tot klagen.

prima vakman

prima vakman en goed in communicatie

Prima werk verricht. Keurig en snel.

Prima werk, fijne man.

Prima, was duidelijk dat hij vakkennis had, snel en vakkundig mijn 2 kranen vervangen.

Prima. Snel en goed. Volgende klus weer bij Centraal beheer en Eric

Professioneel, vriendelijk en meedenkend. Top!

Professioneel, vriendelijk, op tijd en het probleem is opgelost.

Snel geholpen en goed werk geleverd. Zou bij een volgende klus opnieuw contact met hem opnemen.

Snel klaar en duidelijke uitleg over oorzaak en hoe op te lossen

Snel m’n toilet weer in orde gemaakt en beter afgesteld zodat meer water bespaard wordt.

Snel, vakkundig en “netjes” ??

Super aardige man, werkt netjes, denkt mee. Een echte vakman. Dikke aanrader.

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Super service in alle aspecten!

Super! Echt een vakman, netjes gewerkt. Denkt mee, snel en vriendelijk!

Toen Eric aankwam bleek het iets anders te zitten dan ik had gezegd. Was geen enkel probleem en samen de best mogelijke oplossing besproken en vakkundig uitgevoerd. Daarnaast ook prettig in communicatie.

Top uitgevoerd, had nog een klein afvoer probleem wat Eric ook in de tijd heeft afgerond, super gedaan!

Top vakman, keurig op tijd en naast de vakkundige plaatsing goed advies! In 1 woord: geweldig.

Top vakman!

Top, super snel opgelost! Erg vriendelijk ook.

Top!

Verstaat zijn vak.Goed werk geleverd

Vlot en correct

Vriendelijk geholpen, de lekkage was snel opgelost. We werden aan het einde van de dag geholpen en zelfs dan is Eric nog super vriendelijk.

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig de klus geklaard

Vriendelijk, goede communicatie en netjes werk geleverd

Vriendelijk, vertelde wat hij ging doen. Misschien nog handig om in de toekomst een indicatie te geven hoe lang hij bezig denkt te zijn.

vriendelijke man en job goed gefixt!

Vriendelijke monteur, keukenraam goed aangesloten, hij had alle benodigde gereedschap en aansluitmaterialen meegenomen.

Vriendelijke, kundige en snelle vakman. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Was very happy with Eric. He let me know he was running a bit late, great to be kept informed. He was friendly, quick and very professional, all very reassuring when beforehand you don’t know how good the person is going to be. Absolutely top job!

Waskom prima geplaatst. Tarief volgens afspraak. Vlotte afwikkeling.

Wat een prima vakman. Komt zijn afspraak na en levert keurig werk af . Is een keurige man die ook nog eens weet te converseren. Kortom een man die je het platform omhoog prijst.

Wat een top man. Hij legde alles uit voor dat hij het iets deed.

Wat een topper, creatieve oplossingen zoeken om alles goed geïnstalleerd te krijgen. Doet alles heel netjes en legt het duidelijk uit.

We hebben via een webshop een douchecabine gekocht die Eric vakkundig in elkaar heeft gezet. Eric denkt mee, heeft verstand van zijn vak en is erg vriendelijk!

Werkelijk uitstekend geholpen Dank hiervoor

Zeer betrouwbare en ervaren vakman die prettig communiceert!

Zeer goed vakwerk en erg aardig. Niks te klagen!

Zeer goed.

Zeer goed. Correct en hij heeft het goed opgelost.

Zo doorgaan!

Zoofy.nl 4.92 208 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

binnenwand plaatsen halve week waterleiding splitsen halve dag stalen binnendeuren akoestische isolatie vijver aanleggen hele dag houten vloer leggen slimme stekker installeren per uur regendouche plaatsen / vervangen garage opruimen huis schilderen magnetron repareren verhuishulp
Boek direct een vakman