Regel nu jouw smart home installateur

Slimme wasmachine plaatsen

Vanaf €149 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 841 smart home installateurs in jouw regio

Via Zoofy boek je eenvoudig een smart home specialist voor het plaatsen van een slimme wasmachine. Boek in slechts enkele stappen.

Regel nu jouw smart home installateur
10 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je slimme wasmachine plaatsen

Je boekt via Zoofy eenvoudig een professional voor het boeken van een specialist voor de wasmachine plaatsen. Heb je een slimme wasmachine gekocht, maar dient deze nog aangesloten te worden? Dan boek je bij Zoofy eenvoudig een smart home specialist die de wasmachine kan aansluiten en vervolgens jou ook kan helpen met het installeren van de mobiele app. Zo kun je op afstand jouw wasmachine starten, bekijken hoe lang het programma nog duurt en het programma pauzeren.

Een slimme wasmachine plaatsen

Een slimme wasmachine plaatsen is een manier om je wasmachine op een efficiënte manier te installeren. Het is een technologie die je wasmachine in staat stelt om automatisch te detecteren waar het water en de stroom aangesloten moeten worden. Het is een handige manier om je wasmachine te installeren, omdat je niet meer zelf de kabels hoeft aan te sluiten.

Voordelen:

 • Je hoeft geen kabels meer aan te sluiten, waardoor je tijd bespaart.
 • Je wasmachine is beter beschermd tegen water- en elektrische schade.
 • Je wasmachine is beter geïsoleerd, waardoor je energie bespaart.

Nadelen:

 • Het is duurder dan het zelf installeren van je wasmachine.
 • Je hebt een vakman nodig om de installatie te voltooien.

Mogelijke kosten:

De kosten voor het laten plaatsen van een slimme wasmachine kunnen variëren, afhankelijk van de vakman die je inhuurt. De kosten kunnen oplopen tot enkele honderden euro's.

Het is meestal beter om een vakman in te huren om je slimme wasmachine te plaatsen. Dit is omdat een vakman de juiste kennis en ervaring heeft om de installatie goed uit te voeren. Bovendien kunnen ze je helpen bij het oplossen van eventuele problemen die kunnen optreden tijdens de installatie.

Hoe kies ik de beste smart wasmachine voor mijn huis?

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van een smart wasmachine:

 1. Capaciteit: kies een machine die geschikt is voor de hoeveelheid was die je gemiddeld tegelijk wast. Een machine met een grotere trommel kan handig zijn als je vaak grote hoeveelheden was hebt, maar houd er rekening mee dat een grotere machine ook meer energie verbruikt.
 2. Energie-efficiëntie: kies een machine met een goede energie-efficiëntieklasse, zoals A+++ of A+++. Dit kan helpen om je energiekosten te verlagen.
 3. Gebruiksgemak: kijk of de smart-functies van de wasmachine handig zijn en eenvoudig te gebruiken. Bijvoorbeeld, kun je wasprogramma's starten en wijzigen met je smartphone, of heeft de machine een timerfunctie om wassen te plannen wanneer het jou uitkomt?
 4. Prijs: overweeg je budget en kijk of de smart wasmachine die je overweegt binnen je prijsklasse valt.
 5. Merk en reputatie: kijk of het merk van de wasmachine een goede reputatie heeft en of er positieve beoordelingen zijn van andere gebruikers.
 6. Garantie en service: controleer wat de garantievoorwaarden zijn en of er een goede service beschikbaar is in geval van problemen.

 

Andere smart home klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af