Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

De Beer Installaties

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,86/5 - 21 reviews

De Beer Installaties
21
Reviews
7 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Cv monteur

Smart Home

Pijnacker
21 klussen uitgevoerd
vloerverwarming spoelen , per uur , onderhoud nefit
7 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur and Smart Home

Over De Beer Installaties loodgieter

Welkom bij De Beer Installaties, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Pijnacker. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij De Beer Installaties zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. De Beer Installaties staat Lees meer...

Reviews over De Beer Installaties

Ik ben blij dat Peter langs kwam. Hij deed prettig en heeft de kraan op de plaats gezet. Ik ben tevreden en blij dat het in orde is. Ook heeft hij me uitgelegd hoe ik moet doen met open en dicht doen met de kraan.

Peter gaf netjes aan wat hij ging doen en waar hij tegen aan liep. Voor het vervangen van de kraan moest de wastafel verwijderd worden en ook een leidingdeel korter gemaakt worden. Alles keurig gedaan.

The job was not done because he was lacking equipment. He recommended another plumber but the other plumber did not go at the agreed time so job is still not done.

De klus is geklaard en het resultaat is prima

De klus is uiteindelijk goed gelopen. Loodgieter beet zich vast in het probleem en probeerde verschillende opties. De werk nu allemaal weer goed.

Goede vakman, heeft veel moeite gedaan om de klus zo goed mogelijk met het beste resultaat af te ronden. Ben erg tevreden.

Heel deskundig en keurig werk afgeleverd

Heel plezierig. Avond tevoren gebeld hoe laat hij terecht kon. De volgende dag keurig op tijd. Prima werk geleverd, kortom, ik ben zeer tevreden. Dat zijn afspraken, waar je van op aan kunt, want dat is nog wel eens anders. Pluim voor Peter!!

Het probleem is binnen 10 minuten opgelost dankzij Peter. Heel vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg tevreden over het resultaat!!!

Kan niet beter

Klus in notime gelaat geklaard. Vriendelijke man, kwam precies volgens planning.

Klus is geklaard, prima vakman weet waar hij mee bezig is. Heeft riool gerepareerd en tevens stugge koperen waterleiding (kans op breuk bij isoleren kruipruimte) vervangen voor flexibele leiding, super, was snel uitgevoerd.

Kundig en snel geholpen. De dag ervoor had hij nog met mij gebeld of hij iets moest meenemen voor de klus. De klus omvatte het demonteren van een kniekoppeling uit een muurplaat. Deze bleek gemonteerd met permabond. Maar met een brander en wat kracht lukte het. Daarna mijn buitenkraan gemonteerd.

Lekkage verholpen in zeer korte tijd. Prima geholpen

Prima! goed gedaan!

Professioneel, vriendelijk en klus goed afgemaakt

snel en professioneel

Vakkundige reparatie. Prettig contact met deze vakman. Verschillende goede tips van hem gekregen.

Vakman voldeed geheel aan de verwachting, reparatie is goed uitgevoerd .

Werk vooraf samen afgesproken. Daarna uitstekend uitgevoerd.

Zeer ervaren loodgieter. Verstopping en lekkage goed opgelost.

Zoofy.nl 4.86 21 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

hele dag kachel plaatsen kattenluik vloerverwarming infrezen hele week lattenwand maken grondkabel leggen badkamer betegelen zolder isoleren thermostaatklep stadsverwarming vervangen cinewall plaatsen tado slimme thermostaat installatie internetpakket aansluiten slotgat frezen wasdroger repareren keuken gereedmaken voor plaatsen
Boek direct een vakman