Regel nu jouw smart home installateur

Slim deurslot installeren

Vanaf €99 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1234 smart home installateurs in jouw regio

Wil jij jij slimme deurslot laten installeren? Boek via Zoofy eenvoudig een smart home specialist die de installatie van het slot kan realiseren.

Regel nu jouw smart home installateur
1 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je slimme deurslot installeren

Regel via Zoofy eenvoudig een smart home specialist voor het plaatsen van een smartlock. Je betaalt géén voorrijkosten en geen gedoe met offertes. Direct de juiste vakman- of vrouw.

Smartlock laten installeren

Een Smartlock is een slim slot dat je kunt bedienen met een smartphone of ander apparaat via internet verbinding. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren via een app of door middel van spraakbediening. Smartlocks bieden vaak extra functionaliteiten zoals de mogelijkheid om een digitale sleutel te delen met andere gebruikers, de deur te openen met een vingerafdruk of gezichtsherkenning, en real-time meldingen wanneer de deur wordt geopend of gesloten.
 
Het installeren van een Smartlock is over het algemeen een eenvoudig proces, maar het hangt af van het specifieke model. Het is vaak nodig om de Smartlock te vervangen voor de bestaande deurcilinder, Dit proces varieert afhankelijk van het merk en type Smartlock. Veel Smartlock fabrikanten bieden duidelijke instructies voor het installeren van de Smartlock.

Zelf doen of een vakman inschakelen?

Als je technologisch onervaren bent, of als je problemen ondervindt tijdens het installeren, dan kan het raadzaam zijn om hulp van een vakman in te roepen. Een professional zal in staat zijn om de installatie snel en efficiënt uit te voeren en je eventuele problemen te helpen oplossen.
 
Daarbij, als je een Smartlock gaat installeren in een oudere woning of niet zeker weet hoe het bevestigen van de Smartlock zal gaan, kan een vakman de installatie beter uitvoeren.
 
In het algemeen is het aan te raden om de installatie van een Smartlock over te laten aan een professional, vooral als je twijfels hebt over je eigen technische vaardigheden of specifieke eisen hebt voor de installatie.

Een slim deurslot laten installeren

Een slim deurslot is een elektronisch slot dat je met je smartphone of een ander apparaat kunt bedienen. Het slot is verbonden met je wifi-netwerk en je kunt het openen met een code, een vingerafdruk of een andere biometrische gegevens.

Voordelen:

 • Je kunt je deur op afstand openen en sluiten.
 • Je kunt een tijdschema instellen waarmee je het slot automatisch opent en sluit.
 • Je kunt meerdere gebruikers toevoegen, zodat iedereen toegang heeft tot het slot.
 • Je kunt een logboek bijhouden om te zien wie er toegang heeft gehad.

Nadelen:

 • Het is duurder dan een traditioneel slot.
 • Het is mogelijk dat het slot wordt gehackt.
 • Het is mogelijk dat het slot niet goed werkt als er een storing is in je wifi-netwerk.

Mogelijke kosten:

De kosten voor het installeren van een slim deurslot kunnen variëren, afhankelijk van het type slot dat je kiest. De kosten kunnen oplopen tot meer dan €200.

Het is beter om een vakpersoon in te schakelen om je slimme deurslot te installeren. Een vakpersoon heeft de kennis en ervaring om het slot correct te installeren en te zorgen dat het goed werkt. Dit kan je veel tijd en geld besparen.

Andere smart home klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af