Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

UNV SERVICE

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,75/5 - 28 reviews

UNV SERVICE
28
Reviews
6 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Cv monteur

Elektricien

Ouderkerk aan den IJssel
28 klussen uitgevoerd
badkraan montage , cv bijvullen , van bad naar douche
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur and Elektricien

Over UNV SERVICE loodgieter

Welkom bij UNV SERVICE, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Ouderkerk aan den IJssel. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij UNV SERVICE zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. UNV SERVICE staat voor je kla Lees meer...

Reviews over UNV SERVICE

prima

Cevdet kwam met zijn maatje en hebben de klus samen snel en goed geklaard. (twee voor de prijs van één). Creatief meegedacht en mijn radiator vervangen. Ziet er goed uit, mannen!

Heel professioneel en betrouwbaar. De oorzaak van mijn probleem blijkt moeilijk vast te stellen. Hun werk heeft de situatie enorm verbeterd zonder ingrijpende sloopwerken. Mocht het volledig opgelost zijn, had ik zeker een 5 gegeven. Ik bekijk nog of de huidige oplossing op termijn afdoende blijkt of er meer ingrijpende werken nodig zijn.

Is vriendelijk en was op tijd.

Ja werk is goed uitgevoerd naar tevredenheid

Monteur Ali belde en vroeg of hij vanmiddag 24/7 ipv 29/7 mocht komen. Ik ging hiermee akkoord. Nieuwe vlotter geplaatst. In eerste instantie paste deze niet. Monteur heeft toen bij Bouwmaat passend verloopstukje gehaald en klus afgemaakt. Prima werk!

niet helemaal , maar wel alle punten nagekeken , geconstateerd dat de boiler lek is en moet vervangen worden

Ali was op tijd, rustig, legde alles uit, ging niet weg voor alles netjes gefixt was. Heel fijn!

Cevdet was very professional. He called beforehand to make sure he knows what the problem was and to make sure he had the right tools.

De klus was binnen 30 minuten geklaard én hij heeft de radiator en leidingen netjes verwijderd en van de zolder naar de tuin gebracht. Top!

De kraan lekt niet meer, maar ik heb hem nog niet durven gebruiken. Dus voor dit ogenblik goed.

Erg aardige vakkundige meneer. Heeft keurig werk geleverd.

Goede kerels. goed werk afgeleverd. Wel duur.

Hele aardige en kundige man

Het is snel en efficient opgelost. Er werd ook goed uitgelegd wat het probleem was en alles werkt weer prima!

Hij heeft het fantastisch gedaan. Erg tevreden.

Hij was er pas om 14:00 uur maar heeft mij uitstekend op de hoogte gehouden van de vertraging. De klus is prima geklaard!

Ik kreeg keurig een bericht wanneer hij verwachte aan te komen (wel later dan 8.00 uur). Goed uitgelegd wat het probleem was en hoe het op te lossen. Gaf ook een correcte indicatie wat de onderdelen zouden kosten. Snel en netjes gewerkt, liet alles keurig achter en liet mij ook even testen of alles weer werkte. Top!

Keurig werk afgeleverd. Vriendelijk en snel klaar. Cevdet is een echte vakman.

Klus geklaard, kwam zeer vakkundig over , geen snel haastwerk, ook goede controle van zijn werk achteraf, nog wat extra gedaan ivm de lekkage . Extra klusje ook even beoordeeld. Zeer (klant)vriendelijk.

Klus is geklaard, vakman heeft goed werk geleverd. Meer een opmerking richting Karwei; vakman is in totaal 30 minuten bezig geweest maar ik ben wel volledig aangeslagen voor een uur werk. Met deze service zou het ook redelijk zijn dat als het verschil in tijd zo aanzienlijk is, dat dit ook netjes verrekend kan worden met de klant.

Klus is zeer goed gedaan vriendelijk en een vakman zeer tevreden

Prima werk. Snel en professioneel, netjes en vriendelijk.

Prima!

Snel ter plaatse; gaslek gedicht, en ook nog even naar m'n CV ketel en vaatwasser gekeken. Top service!

Uitstekend werk geleverd. Top

Wij zijn erg tevreden. Klus is geklaard. Helaas lukte het niet meer om de lekkende kraan te repareren. Wij zijn erg blij dat we met Cevdet konden regelen dat hij meteen een nieuw kraan installeerde. Goed geregeld.

Zeer professionele vakman. Dacht ook mee en gaf advies.

Zoofy.nl 4.75 28 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

keukenkastjes plaatsen gang verven rookgasafvoer aanleggen elektrisch apparaat montage verlichting fonq gevel renoveren lichtsensor storing awb lekkende wc vriescel storing klemmend raam verhelpen kakkerlakken bidet plaatsen boomstronk verwijderen buitenmuur verven klemmende deur verhelpen
Boek direct een vakman