Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

VVB Montage en Techniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,94/5 - 16 reviews

VVB Montage en Techniek
16
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Cv monteur

Klusjesman

Putten
16 klussen uitgevoerd
schimmel in huis , storing nefit , lekkende afvoer
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur and Klusjesman

Over VVB Montage en Techniek loodgieter

Welkom bij VVB Montage en Techniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Putten. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij VVB Montage en Techniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. VVB Montage en Techniek Lees meer...

Reviews over VVB Montage en Techniek

No nonsens Guy , vriendelijk en levert vakwerk.

De douchewanden zijn echt perfect en vakkundig geplaatst. Bij verwijderen van oude wanden kwam Vincent verrot hout tegen wat vervangen moest worden en na overleg wilde hij dit repareren. Echt een aanrader deze zeer flexibele monteur. Niets is te veel en geeft ook eerlijk advies. Klasse👍😉 Een zeer tevreden klant uit Apeldoorn

Een aardige, rustige man die het probleem goed heeft opgelost.

Heeft bij mij een buitenkraan geplaatst. Is daarnaast ontzettend vriendelijk en nauwkeurig.

Ja alles was in orde na aansluiting

Ja, alles is naar wens verricht, terwijl dhr. Van Beek zich in een keukenkastje moest wurmen om eea te klaren. Deze man wist waar hij mee bezig was, kortom: een opgeruimde en goed geluimde vakman!

Keurig op tijd. Netjes gewerkt. plezierig in de omgang. Resultaat precies zoals we dat wilden

Mooi werk afgeleverd. Zeer ervaren, betrouwbaar en harde werker. Mijn badkamer is met de nieuwe badmeubel supermooi geworden! Een Blije klant.

Netjes de tijd genomen, punctueel en alles strak afgewerkt! Thanks Vincent! Groetjes, Nick

Prima vakkundig erg beleefd

Super netjes gewerkt. Mooi dat je zo snel kon om de klus te doen.

Tevreden na zijn vakman schap

Vincent heeft ons perfect geholpen met het renoveren van onze badkamer. Heeft vakkundig en perfect werk afgeleverd. Was vriendelijk en leuk om een dagje in huis te hebben.

Vincent was vriendelijk en ging direct aan het werk. Binnen no time was de klus geklaard. Hij was transparant over het probleem en de oplossing. Zeer tevreden!

We konden snel een afspraak maken met Vincent en even persoonlijk overleggen over het tijdstip, wat er moest gebeuren en hoe hij het aan wilde pakken. Duidelijk, vriendelijk en prima resultaat. Bedankt!

Zeer deskundig en behulpzaam. De klus is uitstekend geklaard.

Zoofy.nl 4.94 16 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

aardlekschakelaar cv ketel vervangen extra groep schoonmaker kantoor voor twee uren buitenkraan monteren vloerisolatie loopband installeren spiegel ophangen dak inspecteren douchestoel installeren computer repareren aanbouw plaatsen dakraam plaatsen vloer verwijderen wasbak plaatsen tapijt reinigen
Boek direct een vakman