16
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter
Cv monteur
Klusjesman

4,94/5 - 16 reviews

TOP PRO

VVB Montage en Techniek

TOP PRO

4,94/5 - 16 reviews

Loodgieter
Cv monteur
Klusjesman
Putten
16 klussen uitgevoerd
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur and Klusjesman

Over VVB Montage en Techniek loodgieter

Welkom bij VVB Montage en Techniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Putten. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij VVB Montage en Techniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. VVB Montage en Techniek Lees meer...

Reviews over VVB Montage en Techniek

Vriendelijk, rustig, netjes!

best!

Vincent heeft heel goed werk afgeleverd. Een vriendelijke en geduldige vakman die weet wat ie doet. Ik had nog geen extra stroomkabel die je nodig hebt voor de heat link, die werd op de zelfde dag als de instalatie bezorgd. Vincent begon aan zijn werkzaamheden en vond geen probleem om even te wachten tot dat de stroomkabel werd bezorgd. Toen hij al net klaar was, werd de kabel bezorgd en kon hij dat nog aansluiten. Ik ben hartstikke tevreden met het resultaat en raad Vincent zeker aan voor dit type klus.

Vincent was vriendelijk en ging direct aan het werk. Binnen no time was de klus geklaard. Hij was transparant over het probleem en de oplossing. Zeer tevreden!

5 sterren voor hem. Prima op tijd en heeft alle lampjes opgehangen. Erg vriendelijk in de omgang.

Zoofy.nl
4.94

16 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman