3
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter
Klusjesman
Elektricien

5/5 - 3 reviews

TOP PRO

A tot z klussenbedrijf

TOP PRO

5/5 - 3 reviews

Loodgieter
Klusjesman
Elektricien
Amsterdam
3 klussen uitgevoerd
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Elektricien

Over A tot z klussenbedrijf loodgieter

Welkom bij A tot z klussenbedrijf, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij A tot z klussenbedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. A tot z klussenbedrijf Lees meer...

Reviews over A tot z klussenbedrijf

Goed werk geleverd en snel.

Very helpful and nice

De klus is geboekt via Gamma (in samenwerking met Zoofy). Omdat deze service nieuw is, heb ik zelf contact opgenomen met Iqtidar en de klus besproken. Dit is namelijk niet gecommuniceerd naar Iqtidar. Desalniettemin ben ik erg tevreden met de service en vooral over Iqtidar. Hij heeft mij van te voren laten weten wat er nodig is en heeft zelf ook veel dingen aangeboden om de klus goed uit te voeren. Ik had hem ingehuurd ivm het opleveren van mijn woning (lastige verhuurder). Hij heeft hierin alle gaten netjes gedicht (muren en plafond) en daarbij alles geschuurd en geverfd zodat alles weer 1 geheel werd. De klus heeft intotaal 1,5/2 uur geduurd. Ik beveel hem zeker aan!

Prima. Aardige jongens en snel en netjes afgewerkt. Aanrader!

Zoofy.nl
5

3 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman