3
Reviews
4 years
Zoofy
Plumber
Handyman
Electrician

5/5 - 3 reviews

TOP PRO

A tot z klussenbedrijf

TOP PRO

5/5 - 3 reviews

Plumber
Handyman
Electrician
Amsterdam
3 jobs done
4 years at Zoofy as Plumber, Handyman and Electrician

About A tot z klussenbedrijf plumber

Welkom bij A tot z klussenbedrijf, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij A tot z klussenbedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. A tot z klussenbedrijf st Show more...

Reviews over A tot z klussenbedrijf

Top gedaan, snel, zorgvuldig, een topper!

Very helpful and nice

De klus is geboekt via Gamma (in samenwerking met Zoofy). Omdat deze service nieuw is, heb ik zelf contact opgenomen met Iqtidar en de klus besproken. Dit is namelijk niet gecommuniceerd naar Iqtidar. Desalniettemin ben ik erg tevreden met de service en vooral over Iqtidar. Hij heeft mij van te voren laten weten wat er nodig is en heeft zelf ook veel dingen aangeboden om de klus goed uit te voeren. Ik had hem ingehuurd ivm het opleveren van mijn woning (lastige verhuurder). Hij heeft hierin alle gaten netjes gedicht (muren en plafond) en daarbij alles geschuurd en geverfd zodat alles weer 1 geheel werd. De klus heeft intotaal 1,5/2 uur geduurd. Ik beveel hem zeker aan!

Prima. Aardige jongens en snel en netjes afgewerkt. Aanrader!

Zoofy.nl
5

3 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional