Regel nu jouw cv monteur

Plintboiler installeren

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1140 cv monteurs in jouw regio

Plintboiler installeren? Boek direct de juiste vakman via Zoofy voor het plaatsen of aansluiten van de boiler. Géén gedoe met offertes, maar direct de juiste vakman.

Regel nu jouw cv monteur
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Plintboiler installeren door een CV monteur van Zoofy

Het onderscheid tussen een plintboiler en een keukenboiler

Een typische keukenboiler is geplaatst boven de waterkraan, die kan zijn weggewerkt in een keukenkastje of zichtbaar tegen de muur. Een reguliere boiler neemt veel ruimte in beslag.
Een plintboiler is een prachtige optie als je niet veel ruimte hebt of gewoon extra ruimte nodig hebt. Omdat hij zo plat is, vindt u de plintboiler achter de plint van uw keukenkastje. Hoewel hij een kleinere watercapaciteit heeft dan een typische keukenboiler, is het toch een goede optie omdat de meeste huishoudens slechts 5 of 10 liter water nodig hebben.

Waarom kiezen voor een plintboiler?

De aantrekkingskracht van een plintboiler is het compacte formaat. De ruimte in de keukenkastjes wordt goed benut. Als er overdag voortdurend iemand thuis is die vaak warm water gebruikt, is een plintboiler een slimme optie. De cv-ketel, waar het warme water vaak wordt opgewekt, moet wel in op minimaal één verdieping afstand worden geplaatst. Mocht de cv-ketel te ver worden geplaatst, dan koelt het water alweer af op route naar de boiler.

Boek een professional

Met Zoofy kun je de klus nu meteen goed klaren. Met ons boekingsproces met één klik vindt jij de beste professional voor jouw project in slechts 10 minuten!

Bespaar tijd en geld

Nooit meer zoeken naar beschikbare professionals. Met Zoofy weet je altijd dat je een 9,2 uit 10 krijgt. Betaal ook nooit voorrijkosten!

Kies uit ons netwerk van professionals

We hebben professionals in alle vakgebieden beschikbaar om te boeken op de site of in de app, zodat je altijd iemand kunt vinden met de expertise die je nodig hebt voor je project.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af