Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

VZH One Installatietechnieken B.V.

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,85/5 - 87 reviews

VZH One Installatietechnieken B.V.
87
Reviews
6 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Elektricien

Klusjesman

Ten Boer
87 klussen uitgevoerd
lekkage , zonnepaneel repareren , asbestsanering
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Klusjesman

Over VZH One Installatietechnieken B.V. loodgieter

Welkom bij VZH One Installatietechnieken B.V., dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Ten Boer. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij VZH One Installatietechnieken B.V. zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Lees meer...

Reviews over VZH One Installatietechnieken B.V.

De klus is geklaard. Nigel heeft zijn uiterste best gedaan om dit te bewerkstelligen met een goed resultaat. Wij bevelen Nigel zeker aan.

De klus is prima geklaard, vriendelijke vakman.

De lastige klus is geklaard, eindresultaat is goed. Enige onduidelijkheid over de vraag: wie heeft/haalt de kraan. Niemand dus, vervolgens is dhr. Raphaela naar de groothandel gegaan om daar een kraan te kopen. De tijd die ervoor nodig was is wel in rekening gebracht, dus ik had ik beter al vast een kraan kunnen kopen..

De vakman kwam zoals gepland en identificeerde, afgezien van de installatie van de kraan, ernstige fouten / zwakheden in de bestaande leidingen voor de watervoorziening van de keuken en de wasmachine. Deze zijn verholpen met de juiste materialen.

deskundige en vriendelijke man

Goed genoeg.

hij doet zijn werk goed maar hij ging op meer punten gas meten wat niet de afspraak was.

Hij komt nog terug met een onderdeel dat hij niet zo snel krijgen kon.

Ik heb foto’s gestuurd met thermostatische kraan, jammer dat hij niet het zelfde kraan bij zich had maar een statische kraan. Verder heeft hij de klus zorgvuldig geklaard en was een rustig en vriendelijk persoon tijdens de klus.

Prima werk geleverd. Kosten zijn wel relatief hoog.

Vriendelijk in de omgang. Soms beetje moeilijk te verstaan. Werk prima gedaan, alles naar wens afgerond

Vriendelijke man die goed kijkt waar de oorzaak van het probleem lag. Helaas leek de oorzaak uit een oude klus te komen dus Nigel kon het voor ons niet oplossen ivm garantie.

Vriendelijke man. Was op tijd en ging adequaat aan de slag. Lekkage vlot, nauwkeurig en goed gefixt. We zijn tevreden met het resultaat. Enige verbeterpuntje: ook de verwijderde tegel terug plaatsen. Hiervoor is apart een tegelzetter langs geweest.

1e klas vakman (van vele markten thuis) en een zeer aimabel persoon. Die mag bij ons terugkomen voor een klus.

Aardige gast en lijkt ook brede kennis te hebben van installatietechniek. Fijn gesprek gehad. Klein "foutje" met parkeerkosten (Groningen, Binnenstad) maar dit is snel opgelost. Absolute aanrader!

Aardige man, goede betrouwbare vakman.

Allereerst veel gelachen met Nigel, wat een toffe peer??. Hij heeft een lastig klusje bijzonder goed gefixed, kan Nigel iedereen aanraden.

Alles goed gedaan. Geen verbeter punten.

Buitenkraan gemonteerd door Nigel. Een vriendelijke man. Lastig klusje vooral vanwege lage kruipruimte. Maar de kraan zit aan de muur. Netjes afgewerkt.

De heer Raphaela was kundig, terzake en vriendelijk. Hij hield ons goed op de hoogte van wat hij van plan was, en we zijn heel tevreden over het resultaat.

De klus is geklaard ; de afvoer loopt weer door ! Nigel moest er een tweede keer voor terug komen ivm andere machine nodig, maar geen extra kosten. Top dus ! Verder was hij vriendelijk, secuur, hield zich aan de afspraken en een gedegen vakman. Aan te raden !

De klus is geklaard er zaten wat dingen tegen bleef rustig en heeft het voor elkaar gekregen

de klus is goed gedaan. Verder was het contact beleeft.

De klus is klaar, ik ben heel tevreden. Vriendelijk en netjes.

De klus is prima en snel opgelost

De klus is prima geklaard. Hij heeft in nog geen een half uurtje het fontein kraantje vervangen. Alleen verder contact met klushulp CB en Zoofy was ver beneden peil en ik dien hier dan ook bij CB een klacht in.

De nieuwe wc-pot is vakkundig geplaatst. Bedankt!

De vakman heeft het goed gedaan. Heeft het probleem goed opgelost. Ben ook blij dat ik dezelfde vakman weer had, als ongeveer anderhalf jaar geleden!

De vakman was er erg snel, en deed zijn werk zorgvuldig en compleet!

Dikke 10 voor deze ontzettend aardige vakman Perfect op tijd , snelle service en super aardig

Erg vriendelijk, werk netjes en snel. Kortom, een echte vakman én het zonnetje in huis.

Everything went fine and the issue was solved the same day.

Geen opmerkingen??

Goed en zorgvuldig gewerkt! Ik ben heel tevreden!

Goed resultaat, prima vakman!

Goede communicatie over en weer. Inspectie van kruipruimte vlot verlopen. Conclusie geen lekkage.

Goede informatie gekregen over wat te doen en leidingen zijn doorgespoeld.

goede jonge vakman wist al snel de oplossing maar geen goede materialen mee dus ff naar de store but not good. morgen weer komen met de juiste goederen. Een vakman in hart en nieren

Goede vakman en vriendelijke kerel. Heeft me goed geadviseerd en geholpen. Deed extra zijn best voor het vinden van zeldzame onderdelen, en vond die ook. Klus vlot en netjes geklaard. Hij mag vaker komen!

Great passion to make high quality work.

Hallo, ja de klus is goed geklaard. Het contact was echt top, goede uitleg aan mij over wat te repareren. Ik zou zeker Nigel aan bevelen, ben uiterst tevreden.

Heel fijn dat hij op een zondag mijn gasfornuis wilde aansluiten. Kwam op tijd en is prettig in de omgang. Klus is vakkundig geklaard! Heel blij mee!!

heel goed aardige en vaakundige

Heel goed en vlot geholpen, en ik ga er vanuit dat de 5 hier supergoed betekent

Heel netjes gedaan en afspraken nagekomen! Zeer aan te bevelen

Heel vriendelijk en kundig en hij hielp ons echt uit de brand . De enige die ons, toen we belden meteen op de avond zelf al heel erg hielp een dikke tien. Zo wil je geholpen worden met hart en ziel !

Heel vriendelijk, mooi op tijd, professioneel werk geleverd en was ook snel klaar! Super tevreden!

Helaas is t probleem niet opgelost, maar Nigel is vakkundig, netjes en erg vriendelijk.

Hele leuke en top vakman.. Denkt mee en zorgt dat het opgelost wordt

Helemaal prima. Heeft de tijd genomen om het in 1 keer goed te doen. Vriendelijk, zeer behulpzaam.

Hij heeft de klus heel netjes geklaard.

Hij heeft goed zn best gedaan en alles opgelost.

Hij heeft het uitstekend gemaakt. Wij zijn heel tevreden. Prima vakman!

Ik plaats meestal uit gemakzucht geen review (tegen beter weten in), maar ik kon het in dit geval toch niet laten. Uitstekende vakman. Hij had er duidelijk verstand van en legde heel mooi uit wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. Verder erg vriendelijk. Als ik weer een klus heb, weet ik wie ik wil hebben.

Ja de klus is geklaard, prima vakman en vriendelijk.

Ja hoor, zeer tevreden !!!!!!

Keukenkraan vervangen. Netjes gewerkt en vlot klaar.

Klus geklaard en zoals mijn zoon zei: Topgast.

Klus is geklaard door Nigel . Een echte vakman die zijn werk vakkundig en heel netjes uitvoerd.

Klus is geklaard.

Klus prima opgelost, goed meegedacht over oplossing.

Lek snel gevonden en gedicht. Sympathieke vakman

Loodgieter Nigel Raphaela is een echte vakman met heel veel liefde voor zijn werk. Hij heeft de klus heel professioneel opgeleverd waarbij hij mijn wensen in acht heeft genomen. Echt een topper!

mooi.

Nigel ging snel en vlot te werk en kreeg binnen de kortste keren de ontstopping weg. Hij haalde een dop uit de afvoerbuis wat ik zelf absoluut niet had kunnen doen, bedankt Nigel!

Nigel heeft alle problemen in huis perfect opgelost! Erg blij mee!

Nigel is een buitengewoon precieze vakman. Hij geeft niet op totdat hij de klus naar tevredenheid heeft geklaard. Hij heeft bij mij een radiator verwijderd en afgedoot en een probleem met de afvoer van de gootsteen naar het riool en een verdtopping opgelost. Daarbij is hij ook nog een plezierige persoon om in huis te hebben. Kortom niets dan lof.

Nigel is een legend, mooie vent, 2 voeten op de aarde en in voor een lolletje

Nigel is een man die zijn vak verstaat en vriendelijk in contact is. Denkt mee met de klant om tot een goed resultaat te kunnen komen. Ik ben tevreden.

Nigel was een uiterst vriendelijke man en dat was prettig. Hij heeft de lekkende kraan gerepareerd.

Nigel was erg behulpzaam en probeerde het probleem eerst zonder nieuwe onderdelen op te lossen. Toen dat niet lukte legde hij duidelijk uit waarom. Nigel vriendelijk en prettig in de omgang

Nigel was hoffelijk, vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Topgozer!!

Nigel was wat laat maar verontschuldigde zich en gaf een redelijke uitleg. Heeft de klus geklaard en alles werkt weer goed. erg tevreden.

On time. Very professional. Friendly and hard working. A simple job became much more difficult but Nigel got it done. Very pleased

Op internet aanvraag gedaan voor nieuwe kraan installeren en ontstoppen. Klusjesman was er direct de volgende dag. Heeft de klus goed geklaard. Was erg vriendelijk en tegelijkertijd professioneel. En hielp ook nog zonder moeilijk doen meteen met een ander probleem in huis. Ik zou Nigel zo weer inhuren.

Prima gedaan, hij was op tijd en had 2 uur nodig. Tevreden

Prima werk geleverd

Prima, snel en vakkundig reparatie.

Prima!

Snel, vriendelijk en effectief!

Ten eerste was Nigel in de communicatie erg duidelijk, daarnaast heeft hij vakwerk afgeleverd, hij moest improviseren en dat ging hem zeer goed af. Naast een gezonde dosis humor een prettig persoon. Ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen.

Tevreden over het eindresultaat!

Very friendly and knowledgeable, highly recommend!

Vriendelijk en de klus was zo geklaard

Vriendelijke man, uitstekende service

Zeer tevreden! Alles uitstekend opgelost, zelfs nog extra.

Zeer vriendelijke monteur heeft de klus snel en netjes geklaard.

Zoofy.nl 4.85 87 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

buitendeur plaatsen badkamer spiegel met verlichting monteren interieurstylist loopband installeren spouwmuurisolatie gras maaien perimeterdraad aanleggen constructieberekening dakraam plaatsen vlizotrap plaatsen hele week trap bekleden onderhoud intergas auto wassen waterontharder installeren thuisbatterij aansluiten
Boek direct een vakman