Regel nu jouw witgoed reparatie

Wasdroger repareren

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 261 witgoed reparaties in jouw regio

Een kapot verwarmingselement of een andere storing. Ook moderne wasdrogers houden er helaas soms ineens mee op. Maak direct een afspraak met een witgoedmonteur bij jou in de buurt. Niet te repareren? Helaas kan dat soms gebeuren. Dan betaal je enkel €50,- onderzoekskosten.

Regel nu jouw witgoed reparatie
68 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wasdroger repareren

Als je wasdroger er mee stopt door een storing dan wil je dat natuurlijk snel gerepareerd hebben. Via Zoofy regel je snel een witgoed monteur die je met je wasdroger helpt. 

Er is een aantal veelvoorkomende problemen met wasdrogers. Zo verslijten de koolstofborstels van de oude trommels nogal eens. Daardoor kan de trommel van de ene op de andere dag stoppen met draaien. Het kan daarnaast ook voorkomen dat het verwarmingselement er mee stopt van je wasdroger. Als laatste punt dat vaak problemen oplevert kunnen we nog de pomp noemen.

Over het algemeen zijn de nieuwere wasdrogers betrouwbaar te noemen. De onderdelen zijn vrij goed te krijgen. Als je sochtends een witgoed monteur regelt dan draait je wasdroger vaak savonds alweer.

Wasdrogers hebben vaak een levensduur van ongeveer 15 jaar. Als hij dus ouder is dan 15 jaar dan kun je je af beginnen te vragen of een nieuwe kopen niet verstandiger is dan de oude repareren. Je zult namelijk flink besparen op de stroomkosten bij het aanschaffen van een nieuwe. De wasdroger is een van de grootste stroomverbruikers in huis namelijk. En moderne wasdrogers zijn een stuk zuiniger.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach