Regel nu jouw witgoed reparatie

Koelkast repareren

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 391 witgoed reparaties in jouw regio

Laat vakkundig je koelkast repareren. Maak direct een afspraak met een witgoedmonteur bij jou in de buurt.

Regel nu jouw witgoed reparatie
16 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Koelkast laten repareren

Jij bent net thuisgekomen van een lange dag werken en je merkt dat je koelkast het niet meer doet. Je probeert hem aan te zetten, maar hij blijft maar piepen. Wat nu? Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem: Zoofy. Wanneer je kiest voor een nieuwe koelkast, zo een grote Amerikaanse koelkast bijvoorbeeld, kunnen onze vakmannen hier ook de installatie van verzorgen.

Vind eenvoudig de juiste vakman

Met Zoofy hoef je geen tijd te verspillen aan het vergelijken van offertes of het selecteren van een vakman. Zoofy werkt alleen met betrouwbare vakmannen die een gemiddelde score van 9,2 uit 10 halen. Hierdoor weet je zeker dat je een professionele vakman krijgt die jouw klus snel en efficiënt op zal lossen.

Vakman komt langs op door jou gewenste tijdstip

Eenmaal aangekomen, zal de vakman eerst een diagnose stellen van het probleem. Hierna zal hij u uitleggen wat er precies aan de hand is en hoeveel tijd het zal kosten om de reparatie uit te voeren. Bij Zoofy werken zij met een overzichtelijk uurtarief. Hierdoor weet je wat je ongeveer zult gaan betalen.

Afronding van het werk en betaling

De vakman zal vervolgens aan de slag gaan met de reparatie en jij kunt rustig verder gaan met je dagelijkse bezigheden. Zodra de reparatie is afgerond, zal de vakman je op de hoogte stellen en zal hij het afval opruimen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een rommelige werkplek. Betalen kan eenvoudig achteraf met een QR-code vanuit Zoofy.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach