Regel nu jouw vakman

Wasmachine repareren

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 42 witgoed reparaties bij jou in de buurt

Door slijtage of teveel kalkaanslag kunnen onderdelen van de wasmachine kapot gaan. Het apparaat geeft dan vaak een storing aan. Maak direct een afspraak met een witgoedmonteur bij jou in de buurt. Niet te repareren? Helaas kan dat soms gebeuren. Dan betaal je enkel €50,- onderzoekskosten.

Regel nu jouw vakman
256 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Wasmachine repareren

wasmachine repareren

Een wasmachine is een apparaat dat, in veel gezinnen, meerdere malen per week wordt gebruikt. Het is daarom extra vervelend als zo’n essentieel onderdeel van het huishouden kapot gaat. Bij Zoofy kunnen we je op meerdere manieren helpen. Heeft het spoed, en lukt het zelf niet, regel dan snel een witgoedmonteur. Binnen 20 minuten weer je dan waar je aan toe bent. 

 

Wasmachine reparatie via Zoofy

Ga je liever zelf aan de slag? Geen probleem. Op de pagina witgoed reparatie vind je tips en trucs om je wasmachine te onderhouden. We hopen dat je er zelf uitkomt en dat je je wasmachine zelf kan repareren. Toch liever een professional bij je thuis die je wasmachine komt repareren? Vul dan je gegevens in en we gaan voor je aan de slag.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af