94
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter
Dakdekker
Klusjesman

4,82/5 - 94 reviews

TOP PRO

Securfix

TOP PRO

4,82/5 - 94 reviews

Loodgieter
Dakdekker
Klusjesman
Waddinxveen
94 klussen uitgevoerd
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Dakdekker and Klusjesman

Over Securfix loodgieter

Welkom bij Securfix, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Waddinxveen. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Securfix zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Securfix staat voor je klaar om elke loodgieter Lees meer...

Reviews over Securfix

Ja vriendelijke man, maakte foto’s ziet er weer goed uit

Snel en goed geklaard

Vriendelijk en betrouwbaar. Klus goed uitgevoerd

Dormohammad heeft goed werk geleverd, de doucheset is netjes geinstalleerd. Vooraf was de communicatie snel en duidelijk!

Dormohammad heeft goed werk geleverd, de doucheset is netjes geinstalleerd. Vooraf was de communicatie snel en duidelijk!

Mijn probleem met lekkende leidingen van de centrale verwarming is geheel opgelost. Ben er erg blij mee: het probleem bestond al meerdere jaren en veel andere 'vakmannen' konden de klus niet afdoende klaren.... Dormohammed heeft het netjes en zorgvuldig geregeld.

Snelle oplossing en heldere uitleg

Aardige en professionele vakman. Denkt mee in praktische oplossingen.

In samenspraak met de loodgieter is de afspraak verplaatst naar volgende week dinsdag. De loodgieter wilde de klus eerst bekijken en kwam toen tot conclusie dat er nog een aantal zaken geregeld moesten worden. Ik ben erg tevreden dat de klus eerst bekeken heeft. Het getuigde van goed inzicht in de materie.

Zoofy.nl
4.82

94 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman