Regel nu jouw dakdekker

Dakdekker per uur

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1049 dakdekkers in jouw regio

Een dakdekker helpt je met het oplossen van lekkages buitenshuis, tot het plaatsen van nieuwe dakbedekking. In het geval dat je jouw specifieke klus hier niet kunt vinden, kies je voor dakdekker per uur. In verband met de veiligheid werken dakdekkers vaak met twee man. Het aangegeven tarief is op basis van één persoon.

Regel nu jouw dakdekker
209 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek een dakdekker per uur

Wil je een dakdekker voor een vast uurtarief boeken? Plaats dan eenvoudig je klus op Zoofy.

Dakmontage of -vervanging onderweg via Zoofy

Zoofy is een platform waarmee je in een paar klikken direct een professionele dakdekker kunt boeken voor de installatie of vervanging van je dak. Wij hebben vakmensen met een 9,2 op 10 die de klus binnen 20 minuten voor je kunnen klaren.

Functies sectie:

Vind uw dakoplossing

Zoofy biedt een totaaloplossing voor al jouw behoeften op het gebied van dakbedekking. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of vervanging, wij hebben professionals die je bij al jouw werkzaamheden kunnen helpen. Of je kun een groen dak, EPDM of bitumen dakbedekking wil. Dat is voor onze vakmannen geen probleem.

Boek helemaal onderweg!

Je kunt zonder problemen een professional vinden en boeken voor jouw dakbedekking. Met onze app of website heb je slechts binnen vier stappen een boeking gemaakt. Vaak wordt deze al binnen 20 minuten opgepakt! De vakman komt vervolgens langs op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af