Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Van Lohuizen Installatietechniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,88/5 - 17 reviews

Van Lohuizen Installatietechniek
17
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Cv monteur

Arnhem
17 klussen uitgevoerd
warmtepomp repareren , badkraan montage , lekdetectie rapport bij lekkage
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur

Over Van Lohuizen Installatietechniek loodgieter

Welkom bij Van Lohuizen Installatietechniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Arnhem. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Van Lohuizen Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Van L Lees meer...

Reviews over Van Lohuizen Installatietechniek

Klus is geklaard, het maken van de afspraak ging zeer soepel, we werden via whatsapp benaderd en konden zo een exacte tijd afspreken. Betaling via tikkie is erg gemakkelijk. Prijs was aan de hoge kant.

Klus is geklaard. Prettig persoon, die gewoon zijn werk doet. Dank je Ralf

Communicatie goed, klantvriendelijk, adequate oplossing!

De klus is gedaan ,in beperkte tijd door een sympatieke man die direct zag wat het probleem was en direct een nieuwe afvoerbuis monteerde omdat de oude lekte. Ik ben zeer tevreden over hem.Dank!!!

Erg prettig, vriendelijk en snel.

Erg prettige manier van werken. Kwam tevoren kort kijken om te zien welke materialen nodig waren. Hij komt zijn afspraken na qua tijd en doel. Klus is vlot en netjes geklaard. Erg vriendelijk. Nam ook nog even tijd om antwoord/advies te geven op een andere vraag betreffende een andere klus.

Heel meedenkende klusser. Vriendelijk en netjes. Houdt zich aan afspraken.

Hij heeft er voor gezorgd dat de klus waarvoor hij kwam is geklaard. Ik was er ontzettend blij mee, en tevens was het een bijzonder aardige man. Een aanwinst dus.

Klus is geklaard. Moest 1 keer terug komen, maar dat deed hij zonder enige moeite.

Klus prima gedaan. Vriendelijke monteur.

Ralph heeft de klus uitstekend uitgevoerd! Hij is niet alleen een kundig vakman, maar ook een persoon die prettig is in de omgang. Wat mij betreft een extra compliment voor het opletten dat hij vanuit de douche of van buiten geen water of vuil mee nam onder zijn schoenen.

Snel, vriendelijk, goede uitleg over wat hij gaat doen. Laat alles schoon achter.

super goed werk geleverd!!

Top!

Uitstekend en snel. Zeer tevreden.

Vlot, goede uitleg en tips

zeer vakkundig

Zoofy.nl 4.88 17 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

gaskachel afsluiten zonneboiler aansluiten tegels verven extra groep riool verstopping schuifpui plaatsen badkamer spiegel met verlichting monteren geiser vervangen plaatsen per uur roeitrainer installeren meubels stofferen per uur koelcel storingen amerikaanse koelkast aansluiten onderhoud kachel buitendouche maken
Boek direct een vakman