Regel nu jouw tegelzetter

Toilet betegelen

Vanaf €49 per m2 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2082 tegelzetters in jouw regio

Wil jij jouw toilet betegelen? Regel via Zoofy eenvoudig een tegelzetter die jouw toiletruimte kan betegelen. Betaal géén voorrijkosten.

Regel nu jouw tegelzetter
8 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Toilet betegelen door een tegelzetter van Zoofy

Laat je toilet betegelen via Zoofy. Je boekt eenvoudig een tegelzetter.

Toilet laten betegelen door een vakman

Toilet betegelen is het proces van het aanbrengen van tegels op de wanden en vloer van een toiletruimte. Dit proces begint meestal met het voorbereiden van de ondergrond door het verwijderen van eventuele oude tegels en het repareren van eventuele beschadigingen. Vervolgens wordt er een tegellijm op de wanden en vloer aangebracht en worden de nieuwe tegels geplaatst. Daarna worden de tegels afgewerkt met voegsel en eventuele siliconen afdichtingen.
 
Het toilet betegelen vereist vaak specifieke vaardigheden en ervaring, vooral als het gaat om het afdichten van de tegels rond de toiletpot, wastafel en andere sanitaire voorzieningen. Een vakman heeft de juiste gereedschappen en kennis om dit op een juiste manier te doen en kan ervoor zorgen dat de tegels op de juiste manier zijn geplaatst, zodat de wanden en vloer van jouw toilet er strak en netjes uit zullen zien.
 
In jouw geval kan het beter zijn om een vakman in te schakelen voor het toilet betegelen, omdat een vakman de juiste vaardigheden en ervaring heeft om de klus op een professionele manier af te ronden. Hierdoor zorg je dat het toilet er strak en netjes uit zal zien en dat het ook langer mee zal gaan.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach