Regel nu jouw tegelzetter

Tegels verwijderen

Vanaf €29 per m2 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1268 tegelzetters in jouw regio

Op zoek naar een tegelzetter om jouw tegels te verwijderen? Boek jouw tegelzetter eenvoudig online via Zoofy. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw tegelzetter
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Tegels laten verwijderen

Laat je vloer of wand tegels verwijderen via Zoofy. Je boekt eenvoudig een tegelzetter. Geen gedoe met offertes. Je kunt ook direct via Zoofy een vakman boeken voor het opnieuw betegelen, stucen of behangen van de wanden.

Tegels laten verwijderen door een vakman

Tegels verwijderen is het proces waarbij oude tegels worden verwijderd van een vloer of muur om plaats te maken voor nieuwe tegels of een andere afwerking. Dit proces kan worden uitgevoerd met behulp van speciaal gereedschap zoals een sloophamer of een trekker.
 
Het proces van tegels verwijderen begint meestal met het verwijderen van eventuele voegen met behulp van een voegenkrabber. Vervolgens worden de tegels zelf verwijderd met behulp van een sloophamer of trekker. Dit proces kan ook worden uitgevoerd door handmatig te breken met hamer en beitel, maar dit is veel tijdrovender en arbeidsintensiever.
 
Het is vaak beter om tegels te laten verwijderen door een vakman omdat zij de juiste gereedschappen en ervaring hebben om de tegels efficiënt en veilig te verwijderen. Een vakman zal ook weten hoe om te gaan met eventuele onderliggende problemen, zoals bijvoorbeeld vochtproblemen, die zich tijdens het verwijderingsproces kunnen voordoen.
Andere tegelzetter klussen
Tegels verwijderen
Wand betegelen
Badkamer betegelen
Vloer betegelen
Tegelzetter gezocht?
Tegels zetten
Tegels voegen
Toilet betegelen

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af