12
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman

4,92/5 - 12 reviews

TOP PRO

Vaartjes klus en onderhoud bedrijf

TOP PRO

4,92/5 - 12 reviews

Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Stiens
12 klussen uitgevoerd
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Klusjesman

Over Vaartjes klus en onderhoud bedrijf loodgieter

Welkom bij Vaartjes klus en onderhoud bedrijf, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Stiens. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Vaartjes klus en onderhoud bedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. V Lees meer...

Reviews over Vaartjes klus en onderhoud bedrijf

Wybe heeft de klus professioneel en netjes uitgevoerd. Hij denkt mee over de beste en netste oplossing, en had ook tijd voor een extra klusje. Prima vakman!

De schutting is keurig geplaatst. Wybe Vaartjes is een vriendelijke man en hij vroeg ook tussentijds of alles naar wens ging. Ook was er overleg hoe ik het wilde hebben.

Ik kan niet anders zeggen dat Wybe een echte vakman is. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Het is super geworden. Wybe denkt met je mee en geeft erg handige tips. Hij legt tijdens de werkzaamheden uit wat hij aan het doen is. Echt een uitstekende communicatie. Hij is eerlijk en betrouwbaar zonder poespas. Hij kwam op de afgesproken tijd. Heeft het werk voor aanvang netjes met mij doorgenomen. Echt een harde werker die doet wat hij beloofd! Bij een volgende klus bel ik hem weer. Zonder twijfel! Bedankt Wybe voor het goed geleverde werk! Ben er superblij mee!

Zeer ervaren monteur. Heel vriendelijke man, heeft de kraan keurig werkend gemonteerd.

Zoofy.nl
4.92

12 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman