Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

Vaartjes klus en onderhoud bedrijf

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 6 reviews

Vaartjes klus en onderhoud bedrijf
6
Reviews
4 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Electrician

Handyman

Stiens
6 jobs done
install garage door , leaking radiator , hotel switch
4 years at Zoofy as Plumber, Electrician and Handyman

About Vaartjes klus en onderhoud bedrijf plumber

Welkom bij Vaartjes klus en onderhoud bedrijf, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Stiens. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Vaartjes klus en onderhoud bedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Vaar Show more...

Reviews over Vaartjes klus en onderhoud bedrijf

Alles is opgelost. Erg fijne klusjesman, heeft goed zijn werk gedaan, ook uitgelegd wat precies het probleem was en alles netjes schoongemaakt en achtergelaten. Ik ben erg tevreden met de service.

De klus is naar volle tevredenheid geklaard.

Ik kan niet anders zeggen dat Wybe een echte vakman is. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Het is super geworden. Wybe denkt met je mee en geeft erg handige tips. Hij legt tijdens de werkzaamheden uit wat hij aan het doen is. Echt een uitstekende communicatie. Hij is eerlijk en betrouwbaar zonder poespas. Hij kwam op de afgesproken tijd. Heeft het werk voor aanvang netjes met mij doorgenomen. Echt een harde werker die doet wat hij beloofd! Bij een volgende klus bel ik hem weer. Zonder twijfel! Bedankt Wybe voor het goed geleverde werk! Ben er superblij mee!

Klus geklaard en problemen ter plekke opgelost..top.

Klus geklaard, zeer tevreden. Goed contact met deze vakman!

Zeer ervaren monteur. Heel vriendelijke man, heeft de kraan keurig werkend gemonteerd.

Zoofy.nl 5 6 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

install screen door apply vinyl wallpaper heat pump installation painter full day office assistance flush underfloor heating cat flap repair gutter atag failure exterior painting sill ikea assembly service shut off gas heater plasterer per hour plumber per hour install carpet
Book a professional