Regel nu jouw schilder

Schilder halve dag

Vanaf €225 incl. btw

Dit tarief is gebaseerd op 4 arbeidsuren

Ben jij op zoek naar een schilder voor een halve dag? Boek direct een vakman bij Zoofy. Géén voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw schilder
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Schilder voor een halve dag nodig

Heb je een schilder nodig voor een ochtend of middag schilderen voor klein onderhoud? Boek de schilder hier direct. Boek een schilder voor een halve dag. De Zoofy-app biedt een gemakkelijke en handige manier om de juiste schilder voor u te vinden. U kunt de schilder voor een halve dag boeken en hij komt wanneer het u het beste uitkomt, zonder voorrijkosten of gedoe met offertes. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren en het type dienst te selecteren dat u nodig heeft.

Schilder voor een halve dag boeken

Een schilder halve dag is een service waarbij je een schilder voor een halve dag kunt inhuren. De schilder komt dan bij je thuis of op locatie om een klus te klaren. De schilder kan bijvoorbeeld een kamer schilderen, een muur behandelen of een klein klusje uitvoeren.

De voordelen van een schilder halve dag zijn dat je niet de hele dag een schilder hoeft in te huren. Je kunt de schilder inhuren voor een korte tijd en je krijgt een professionele klus gedaan. Daarnaast is het ook een goedkope manier om een klus te klaren. De nadelen van een schilder halve dag zijn dat je niet zeker weet hoeveel tijd de schilder nodig heeft om de klus te klaren. 

Kosten voor schilder halve dag

De kosten van een schilder halve dag zijn €199,- . Het is beter om een vakpersoon in te huren als je een klus wilt laten klaren. Een vakpersoon heeft meer ervaring en kennis en kan je helpen met het kiezen van de juiste materialen en het uitvoeren van de klus. Ook heb je meer zekerheid dat de klus goed wordt gedaan. Mocht je liever een schilder voor enkele uren of een hele dag hebben. Kan dat ook tegen een vast tarief.

Andere schilder klussen op Zoofy
Schilder Almere
Plafond spuiten

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af