Regel nu jouw schilder

Keukenkastjes verven

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1285 schilders in jouw regio

Wil jij graag het aanzien van je keuken veranderen? Plaats je klus op Zoofy en kom in contact met een schilder die jouw keukenkastjes kan voorzien van een nieuwe laag verf.

Regel nu jouw schilder
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je keuken schilderen door een schilder via Zoofy

Af en toe is het eens nodig om je keuken in een nieuw jasje te steken. Een make-over hoeft niet per se veel te kosten. Je bereikt al een mooi resultaat door je keuken te laten schilderen. Je hoeft dus niet meteen een nieuwe keuken te installeren. Maar wat zijn de mogelijkheden bij keukenkastjes verven en hoeveel zal het je kosten?

Waarom je keukenkastjes verven een goed idee is

De keuken is een van de belangrijkste plaatsen in huis. Je spendeert dagelijks heel wat tijd. Daarom is het belangrijk dat jij je goed voelt in je keuken. Als je moet koken en/of eten in een saaie, afgeleefde ruimte, dan is dit alles behalve aangenaam. De juiste sfeer in de keuken is belangrijk, want je beleeft hier heel wat dierbare momenten met je gezin. Een mooie, stijlvolle keuken zorgt ervoor dat jij terug graag tijd in de keuken spendeert en dat je keuken opnieuw een gezellige plek wordt om met je gezin in te vertoeven. Bovendien zal de waarde van je huis stijgen, als je keuken goed in orde is. Je keuken schilderen is dus zeker geen overbodige luxe!

Boek nu een schilder

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je graag je keuken wilt laten schilderen, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Onder keuken schilderen valt niet alleen het schilderen van de muren, maar ook de kastjes, enzovoort. Dit zijn de opties:

Keukenmuren schilderen

Je kan ervoor kiezen om de muren van je keuken te laten schilderen. Omdat je keuken een plaats is waar je dagelijks heel wat tijd spendeert, is het meer dan normaal dat je na enige tijd de kleur van je muren meer dan beu gezien bent. Door je keukenmuren te laten verven heeft je keuken weer een heel nieuwe uitstraling. Het is ook een goed idee om je keukenmuren te laten schilderen, wanneer je merkt dat er tijdens het koken spatjes op de muur zijn gekomen en deze niet meer weg te krijgen zijn. Op die manier krijg je weer mooie, propere muren. Je kan er ook voor kiezen om de plinten van je keukenmuren bij te laten verven. Op die manier krijg je een nog mooier resultaat!

Keukenkasten schilderen

Je zal al een heel groot verschil merken in je interieur wanneer je je keukenmuren laat verven, maar soms is het ook leuk om de kastjes van je keuken mee te laten verven. Op die manier krijgen ook zij een nieuwe, trendy uitstraling. Om je keukenkasten te laten verven, is het belangrijk dat je de hendels of handvaten verwijdert voor het schilderen. Je hoeft niet in paniek te schieten als je geen handige Harry bent, want wij helpen je graag met het demonteren en weer in elkaar zetten van je keukenkasten! Je kunt ook ervoor kiezen om je keuken te wrappen.

Plafond schilderen

Als je je keukenmuren laat verven, dan kan het voorvallen dat de kleur van je keukenplafond hier niet langer bij past. In dat geval is het aangeraden om ook je plafond te laten schilderen. Ook als je plafond vuil is of je gewoon een heel nieuwe sfeer wilt creëren is het een goed idee om je plafond te laten verven.

Keukentegels schilderen

Wat de meeste mensen niet weten, is dat je ook je keukentegels kan laten schilderen. Dit geldt zowel voor de vloertegels als voor de achterwand. Ben jij je keukentegels meer dan beu en vind je het hoog tijd voor iets nieuws? Laat die ouwe, saaie keukentegels dan door ons onder handen pakken! Je hoeft je tegels dus niet te vervangen, laat ze schilderen en krijg precies de kleur die je zoekt. Bovendien is schilderen veel goedkoper dan vervangen!

keukenfrontjes verven

Wat kost een keuken schilderen?

Als je van plan bent om je keuken te laten schilderen, dan wil je waarschijnlijk eerst graag weten hoeveel je dat precies zal kosten. De prijs van een keuken verven is moeilijk exact te zeggen, maar we kunnen je wel een goed idee geven.

Over het algemeen kost een schilderproject tussen de 820 en 1500 euro, maar het kan veel goedkoper of duurder. De prijs is afhankelijk van de grootte van je keuken, de gekozen schilderwerken en nog enkele andere factoren. Om een exacter beeld te krijgen, is het handig om de gemiddelde kosten per schilderwerk te weten. We geven je een overzicht:

Prijs voor het schilderen van muren en/of plafond


Wil jij alleen je muren en/of plafond van je keuken laten schilderen? Dan zal dit je tussen de 7 en 15 euro per vierkante meter kosten. Dit is het goedkoopste schilderwerk in de keuken. Als je je plinten wilt laten schilderen, dan zal je daar gemiddeld tussen de 15 en 25 euro per vierkante meter voor betalen.

Prijs voor het schilderen van tegels

Wil jij voornamelijk je keukentegels laten schilderen? Dan zal je tussen de 15 en 35 euro per vierkante meter betalen. Veel goedkoper dus dan het plaatsen van nieuwe tegels!

Prijs voor het schilderen van keukenkasten

De gemiddelde prijs voor het schilderen van je keukenkasten is tussen de 30 en 50 euro voor de meeste deuren/lades. Het is wel zo dat de kosten kunnen afhangen van welke kast je precies laat schilderen. Zo kost het schilderen van je koelkastdeur gemiddeld tussen de 60 en 90 euro, het schilderen van je apothekerskastdeur tussen de 70 en 80 euro, het schilderen van een hoekkast tussen de 65 en 90 euro. De beste manier om te weten te komen hoeveel de schilderwerken je precies zullen kosten, is door een offerte te laten opstellen door ons. Het duurt slechts enkele minuten en het geeft jou een duidelijk overzicht van de kostprijs. Op die manier kan je je budget beter plannen.

Er zijn een aantal factoren die bepalen hoeveel het schilderwerk je zal kosten. Het is handig om deze te kennen, zodat je een concreter beeld kan krijgen van de kostprijs. Wat bepaalt de prijs van schilderwerken in je keuken?

Speciale afwerking

De keuken schilderen komt met vele mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld je keukenkasten laat schilderen, dan kan je ervoor kiezen om je kasten een speciale uitstraling te geven. Zo kan je een keukendeur in metaal- of koperkleur laten spuiten. Als je veel speciale afwerkingen kiest, dan zal de prijs voor het schilderen van je keuken oplopen. Het spuiten van je keukenkasten kost ongeveer 35 euro per vierkante meter.

Verfsoort

Wanneer je je keuken laat schilderen, dan kan je kiezen uit verschillende soorten verf. Sommige verfsoorten zijn veel duurder dan andere, maar elke verfsoort heeft zo zijn eigen unieke uitstraling. De meeste mensen kiezen polyurethaan lak, maar je kan ook kiezen voor acrylverf of terpentineverf. Daarnaast mag je de prijs voor de primer ook niet vergeten. Welke verfsoort je zal kiezen, zal dus voor een groot deel de prijs van je schilderwerken bepalen. De prijs is ook afhankelijk van de kwaliteit van de verf, maar daar hoef jij je bij ons geen zorgen over te maken. Wij kiezen altijd voor verf van de beste kwaliteit. Op die manier kunnen wij je een prachtig resultaat garanderen!

Zoofy helpt je met al je schilderprojecten

Schilderen, niet iedereen vindt het even leuk. Je zwoegt en zweet om uiteindelijk vlekken op je muur aan te treffen. Als dat niet frustrerend is! Gelukkig nemen wij met veel plezier je schilderwerk uit handen. Zo hoef jij je niet te ergeren en kan je vertrouwen op een prachtig resultaat! Bovendien bespaar je heel wat tijd uit, als je het werk uit handen geeft.

Twijfel dus niet langer en laat je keuken schilderen door Zoofy. Onze schilders hebben reeds jarenlange ervaring in het schilderen van keukens. Daardoor weten ze precies hoe ze te werk moeten gaan voor het mooiste resultaat. Bovendien kunnen ze je ook gepast advies geven. Erg handig, wanneer je zelf niet zoveel verstand hebt van kleuren en inrichting. Creëer met onze hulp de keuken van je dromen!

Boek nu een schilder

Andere schilderklussen op Zoofy
Huis schilderen
Halve week
Dordrecht

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af