Regel nu jouw schilder

Buitendeur schilderen

Vanaf €149 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2776 schilders in jouw regio

Wil je de voordeur van een nieuwe kleur voorzien of opnieuw in de lak zetten? Boek direct een schilder in de buurt. De vakman zal de deur netjes schuren en opnieuw in de lak zetten. De prijs is incl arbeid, btw, en standaard lak. Tip: Zorg er altijd voor dat de deur vrij toegankelijk is, zodat de schilder snel aan de slag kan.

Regel nu jouw schilder
5 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Geef je buitendeur een nieuwe laag verf

Boek via Zoofy de beste schilder bij jou in de buurt voor buitendeurschilderwerk. Op zoek naar de beste schilder voor uw buitendeur? Zoek niet verder dan Zoofy! Met geweldige recensies en geen voorrijkosten, zijn wij uw beste keuze voor een zorgeloze ervaring. Score gemiddeld 9,2.

De beste schildersbedrijven boeken via Zoofy

Als u op zoek bent naar een best beoordeelde schilder om u te helpen met uw project voor het schilderen van buitendeuren, dan wilt u Zoofy eens bekijken. Wij zijn een professionele schildersdienst die gespecialiseerd is in het schilderen van buitendeuren en we hebben een uitstekende reputatie bij onze klanten. Sterker nog, we hebben een gemiddelde beoordeling van 9,2 op 10 op onze website.

Buitendeur schilderen via Zoofy

Jij wilt je buitendeur schilderen. Dit is een goede manier om je buitendeur een nieuwe look te geven. Het schilderen van een buitendeur is een relatief eenvoudig proces, maar het is belangrijk om het goed te doen. De voordelen van het schilderen van een buitendeur zijn dat het de buitendeur een nieuwe look geeft, het de buitendeur beschermt tegen weersinvloeden en het de buitendeur een langere levensduur geeft.

De nadelen van het schilderen van een buitendeur zijn dat het een tijdrovend proces is en dat het veel voorbereiding en aandacht vereist. Het is ook belangrijk om de juiste verf te kiezen om ervoor te zorgen dat de buitendeur goed beschermd is tegen weersinvloeden.

De mogelijke kosten van het schilderen van een buitendeur

De kosten bij Zoofy zijn €149,- afhankelijk van de grootte van de buitendeur en de kwaliteit van de verf die je gebruikt.

Het is vaak beter om het schilderen van een buitendeur aan een vakpersoon over te laten. Een vakpersoon heeft de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat de buitendeur goed wordt geschilderd.

Andere schilder klussen op Zoofy
Trap schilderen
Gang schilderen
Plafond witten

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach