Regel nu jouw schilder

Slaapkamer schilderen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1378 schilders in jouw regio

Laat je slaapkamer schilderen door een schilder van Zoofy. Hier boek je eenvoudig een schilder uit de buurt die jouw slaapkamer een nieuwe kleur geeft.

Regel nu jouw schilder
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Slaapkamer laten verven

Je kan je slaapkamer laten schilderen via Zoofy. Je boekt eenvoudig een schilder via Zoofy. Geen gedoe met offertes. Je regelt je schilder in enkele stappen.

Boek eenvoudig een schilder voor de slaapkamer schilderen

Via Zoofy kun je eenvoudig een schilder boeken in elke regio voor het schilderen van jouw slaapkamers. Je ziet van te voren duidelijk wat het uurtarief is. In enkele stappen kun je de schilder boeken. Geef aan waar je vandaan komt, kies een datum en tijd die jou het beste schikt, geef een duidelijke omschrijving wat er moet gebeuren en geef vervolgens je contactgegevens op. Wij delen jouw gegevens niet totdat we je gematcht hebben met een professionele schilder.

Boek een top schilder in jouw buurt zonder gedoe

Als jij op zoek bent naar een professionele schilder om je slaapkamer te laten verven, dan is Zoofy een geweldige optie. Zoofy biedt een breed scala aan schilder services, waaronder het verven van de gang, kamer en slaapkamers, grotere schilderklus kies dan een schilder voor een halve week of hele week. Dankzij ons landelijke dekking, kun je een schilder boeken in jouw omgeving tegen een uurtarief van €55,-.

Materiaalkosten voor schilderen

Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor materialen niet zijn inbegrepen in het uurtarief. Dit zal apart in rekening worden gebracht. Maar, Zoofy schilders hebben een gemiddelde waardering van 9,2 uit 10 van klanten, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de schilder die je boekt van hoge kwaliteit is. Bovendien zijn er geen voorrijkosten en zijn de boekingsprocedures snel en eenvoudig. Zo hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten of gedoe met offertes.

Geef je slaapkamer een extra touch

Je slaapkamer verven is een geweldige manier om de ruimte een nieuwe look te geven en een persoonlijke touch te geven. Door een professionele schilder via Zoofy te boeken, kun je er zeker van zijn dat de klus snel en efficiënt wordt afgerond tot jouw volle tevredenheid. Dus, als je op zoek bent naar een professionele schilder om je slaapkamer te laten verven, zoek dan niet verder dan Zoofy.

Andere schilderklussen op Zoofy
Plafond witten
Halve dag
Latex spuiten
Per uur

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach