Regel nu jouw schilder

Badkamer schilderen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2529 schilders in jouw regio

Laat je badkamer schilderen door een schilder van Zoofy. Hier boek je eenvoudig een schilder uit de buurt die jouw badkamer een nieuwe kleur geeft.

Regel nu jouw schilder
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Badkamer laten schilderen

Je kan je badkamer laten schilderen via Zoofy. Je boekt eenvoudig een schilder via Zoofy. Geen gedoe met offertes. Je regelt je schilder in enkele stappen.

Boek jouw schilder via Zoofy voor badkamer schilderen

Ben je op zoek naar een professionele schilder die jouw badkamer opnieuw kan laten schilderen? Dan kun je via Zoofy een schilder vinden. Je ziet vooraf de prijzen wat het schilderen van een vierkante meter kost.

Wat scoren onze schilders gemiddeld

Onze schilders scoren een gemiddelde van een 9,3 uit 10. Dit verdeelt over vele duizenden eerdere tevreden klanten. 

Badkamer laten schilderen door een vakman

Het schilderen van een badkamer is een proces waarbij de muren en plafonds van de badkamer een nieuwe kleur krijgen. Dit kan gedaan worden door een professionele schilder of door de eigenaar van de badkamer zelf. Voordat men begint met schilderen, is het belangrijk om de oppervlakken grondig schoon te maken en te ontvetten, eventuele scheuren en oneffenheden te repareren en te ontvetten.

Vervolgens wordt een primer aangebracht, dit zorgt voor een betere hechting van de verf. Hierna kan men beginnen met het aanbrengen van de verf, dit kan met een roller of een kwast. Er zijn meerdere type van verf zoals watergedragen verf of olie gedragen verf voor badkamers.

Het is aanbevolen om meerdere dunne lagen aan te brengen in plaats van één dikke laag. Dit zorgt voor een mooiere en egale afwerking.

Kan je het schilderen van je badkamer zelf doen of kan je het beter overlaten aan een vakman?

Het is mogelijk om het schilderen van een badkamer zelf te doen, maar het is wel belangrijk om enige ervaring te hebben met schilderen en de juiste materialen te gebruiken. Schilderen in een badkamer vereist vaak speciale aandacht voor details en het behandelen van specifieke oppervlakken zoals tegels en sanitair.

Als u geen ervaring heeft met schilderen, of als u niet zeker weet of u het goed zult doen, dan kan het verstandig zijn om een professionele schilder in te huren. Een professionele schilder heeft de juiste ervaring en kennis om de klus snel en efficiënt te klaren, en kan ook eventuele problemen snel oplossen die zich kunnen voordoen tijdens het schilderproces. Hij zal de juiste materialen gebruiken en zorgen voor een mooi eindresultaat.

Als u besluit om het zelf te doen, zorg er dan wel voor dat u goed voorbereid bent en de juiste materialen gebruikt. Lees de instructies op de verpakking van de verf zorgvuldig door en neem de tijd om de juiste technieken te leren.
Let ook op de veiligheid aspecten van het schilderen bijvoorbeeld in verband met ventilatie of het gebruik van verf remover.

Andere schilder klussen op Zoofy
Plafond witten

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af