Regel nu jouw schilder

Garagedeur schilderen

Vanaf €399 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2553 schilders in jouw regio

Laat je garagedeur schilderen door een schilder van Zoofy. Boek direct een schilder voor de gewenste datum en tijd. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw schilder
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Verven van de garagedeur

Boek hier een schilder voor het verven van de garagedeur. Bekijk hier de kosten voor een garagedeur schilderen.

Mooi resultaat voor de garagedeur

Jij bent op zoek naar een manier om je garagedeur te verven. Het schilderen van een garagedeur is een relatief eenvoudig proces, maar het is belangrijk om het goed te doen om een mooi resultaat te krijgen.

DIY? Stappenplan van het verven een garagedeur

  • Het schilderen van een garagedeur begint met het voorbereiden van de deur. Je moet de deur schoonmaken en alle losse verf verwijderen. Daarna moet je de deur schuren om de verf goed te laten hechten. Als je klaar bent met schuren, moet je de deur afstoffen om stof en vuil te verwijderen.
  • Vervolgens moet je de deur primer en verf aanbrengen. Je moet de primer aanbrengen met een roller of een kwast. Zorg ervoor dat je de primer goed verdeeld over de deur. Laat de primer drogen voordat je de verf aanbrengt. Breng de verf aan met een roller of een kwast. Zorg ervoor dat je de verf goed verdeeld over de deur.
  • Het schilderen van een garagedeur heeft zowel voordelen als nadelen. Het voordeel is dat je de deur een nieuwe look kunt geven. Het nadeel is dat het een tijdrovend proces is en dat je de juiste materialen en technieken moet gebruiken om een goed resultaat te krijgen.

Kosten garagedeur schilderen

De kosten van het schilderen van een garagedeur kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van de deur en de materialen die je gebruikt. Als je de deur zelf wilt schilderen, heb je alleen de kosten van de materialen nodig. 

Huur een schildersbedrijf in voor het verven

Het is vaak beter om een vakman in te huren om je garagedeur te schilderen. Een vakman heeft de juiste kennis en ervaring om de deur goed te schilderen. Hij of zij kan ook de juiste materialen en technieken gebruiken om een goed resultaat te krijgen.

Andere schilder klussen op Zoofy
Plafond witten

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af