Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

S&Z allroundinstalatie

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,6/5 - 5 reviews

S&Z allroundinstalatie
5
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Cv monteur

Bergen op Zoom
5 klussen uitgevoerd
bad plaatsen , wasbak plaatsen , afvoer aansluiten
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur

Over S&Z allroundinstalatie loodgieter

Welkom bij S&Z allroundinstalatie, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Bergen op Zoom. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij S&Z allroundinstalatie zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. S&Z allroundinsta Lees meer...

Reviews over S&Z allroundinstalatie

Het eindresultaat is zeer goed. Ik kan nu het gasfornuis gebruiken zoals het hoort. Ik ben tevreden.

Oorspronkelijke afspraak moest herpland worden door Mohamed maar heeft daarover van tevoren netjes gebeld en excuses voor aangeboden. Op de nieuwe afspraak kwam hij netjes op tijd en droeg een mondkapje voor de veiligheid. De klus (plaatsen radiator en repareren van een lekke CV leiding) is goed uitgevoerd. Ter plaatse moesten er nog wel wat aanvullende materialen gekocht worden, maar dat heeft Mohamed netjes geregeld voorzien van kopie bonnen vd bouwmarkt. Zoofy is een handig platform; het scheelt zoeken naar een vakman. Wel zou ik ter verbetering van tevoren meer specifieke informatie uitvragen bij het plaatsen van een opdracht: of er offerte benodigd is (staat nu info over in de FAQ), functie om foto's te plaatsen en een checklist mbt benodigd materiaal. Dat zorgt voor de beste voorbereiding, en scheelt ook tijd & kosten voor klant en klusser.

Mohamed belt netjes op, communiceert helder. Bij binnenkomst vriendelijk en netjes. Doet zijn werkschoenen zelfs uit. Klus is netjes en snel gedaan. Hij ruimt het vuil op en maakt zelfs de werkplek schoon. Eind resultaat is OK en hij mag zo terugkomen.

Op tijd, netjes gekocht wat gespecificeerd was en klus binnen no time geklaard. Aan te bevelen .

Vlot volgens afspraak en prima gerepareerd. Zeer tevreden met uitgevoerde werk.

Zoofy.nl 4.6 5 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

drempels verwijderen plintboiler installeren stellingkast monteren groepenkast afval afvoeren batterij laptop vervangen balkon dicht maken omvormer installeren schoonmaker halve dag kantoor border aanleggen doucheputje plaatsen oven inbouwen spouwmuurisolatie kattenluik in glas halve dag tuinverlichting aanleggen
Boek direct een vakman