Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

S&Z allroundinstalatie

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.6/5 - 5 reviews

S&Z allroundinstalatie
5
Reviews
4 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Heating Technician

Bergen op Zoom
5 jobs done
replace toilet fill valve , create drainage , install heat pump boiler
4 years at Zoofy as Plumber, Heating Technician

About S&Z allroundinstalatie plumber

Welkom bij S&Z allroundinstalatie, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Bergen op Zoom. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij S&Z allroundinstalatie zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. S&Z allroundinstalat Show more...

Reviews over S&Z allroundinstalatie

Het eindresultaat is zeer goed. Ik kan nu het gasfornuis gebruiken zoals het hoort. Ik ben tevreden.

Oorspronkelijke afspraak moest herpland worden door Mohamed maar heeft daarover van tevoren netjes gebeld en excuses voor aangeboden. Op de nieuwe afspraak kwam hij netjes op tijd en droeg een mondkapje voor de veiligheid. De klus (plaatsen radiator en repareren van een lekke CV leiding) is goed uitgevoerd. Ter plaatse moesten er nog wel wat aanvullende materialen gekocht worden, maar dat heeft Mohamed netjes geregeld voorzien van kopie bonnen vd bouwmarkt. Zoofy is een handig platform; het scheelt zoeken naar een vakman. Wel zou ik ter verbetering van tevoren meer specifieke informatie uitvragen bij het plaatsen van een opdracht: of er offerte benodigd is (staat nu info over in de FAQ), functie om foto's te plaatsen en een checklist mbt benodigd materiaal. Dat zorgt voor de beste voorbereiding, en scheelt ook tijd & kosten voor klant en klusser.

Mohamed belt netjes op, communiceert helder. Bij binnenkomst vriendelijk en netjes. Doet zijn werkschoenen zelfs uit. Klus is netjes en snel gedaan. Hij ruimt het vuil op en maakt zelfs de werkplek schoon. Eind resultaat is OK en hij mag zo terugkomen.

Op tijd, netjes gekocht wat gespecificeerd was en klus binnen no time geklaard. Aan te bevelen .

Vlot volgens afspraak en prima gerepareerd. Zeer tevreden met uitgevoerde werk.

Zoofy.nl 4.6 5 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

Pro image
MK69bedrijf

2 reviews

"

Andere diensten voor je huis

installing a smart plug leakage detection report install skylight wallpaper room build a pond painter quote service install screen venting the radiator landscaper extractor hood repair clogged dishwasher plumber half week gardener whole day install roller shutters leaking radiator conservatory installation
Book a professional