Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

ASM Timmerwerk

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,94/5 - 16 reviews

ASM Timmerwerk
16
Reviews
2 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Klusjesman

Timmerman

Oss
16 klussen uitgevoerd
per uur , lekkage keuken , convectorput dichtmaken
2 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Timmerman

Over ASM Timmerwerk loodgieter

Welkom bij ASM Timmerwerk, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Oss. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij ASM Timmerwerk zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. ASM Timmerwerk staat voor je klaar om elke l Lees meer...

Reviews over ASM Timmerwerk

Hij was beleefd en vriendelijk begonnen aan zijn klus. Nee eerst werken, dan koffie.. Kraan werd perfect geplaatst en toen er naderhand nog een lekje in de afvoer bleek te zitten, werd ook dat vakkundig hersteld. Hij mag altijd weer terug komen voor een klus !

Anthony heeft onze kraan vakkundig gemonteerd. Hij is erg vriendelijk, komt op de afgesproken tijd en werkt netjes. Ik kan Anthony zeker aanbevelen. We zijn blij met het eindresultaat.

Anthony kon eerder ter plaatse zijn dan oorspronkelijk gepland. Dat kwam mij heel goed uit! Anthony is vriendelijk en hij werkt netjes en snel. Bovendien wilde hij zelfs de oude opbouwdoucheset en het verpakkingsmateriaal van de nieuwe opbouw doucheset voor me afvoeren.

De klus is snel en goed geklaard.

De klus top geklaard, en de communicatie was zeer prettig.

Een keukenkraan is gemonteerd. Ik ben heel tevreden over de geleverde service. Vriendelijk, bekwaam en met duidelijke uitleg. Ik kan deze vakman zeker aanbevelen.

Erg beleefd en bescheiden, goede communicatie en perfecte montage

Erg blij met het eindresultaat!

Heeft de klus professioneel gedaan.

Keukenkraan geplaatst. Prima opgelost.

Klus prima geklaard, Quooker werkt naar behoren. Er miste een onderdeeltje dat hij eigenhandig is gaan halen bij de bouwmarkt waardoor het meteen opgelost kon worden.

Neemt de tijd, werkt rustig en secuur; in dit geval om de kraan mooi in het midden uit te lijnen. Eén van de koppelingen bleek toch een beetje te lekken (waarschijnlijk doordat het geheel bewogen had; betreffende koppeling was niet geraakt bij het vervangen van de kraan), kwam hij zonder morren oplossen. Dik tevreden klant hier

Prima geholpen! Een goede vakman.

Prima klus gedaan door de jonge 👍

Snel en netjes!

Vriendelijke jongeman. Werkte nauwkeurig en had de klus zo voor elkaar. Ben er erg mee geholpen.

Zoofy.nl 4.94 16 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

Pro image
Fransiscus klussenbedrijf

8 reviews

"

Andere diensten voor je huis

trap plaatsen plafond stucen keukenrenovatie printer vouwdeur installeren storing awb spoelbak infrezen schuur schilderen omgevingsvergunning sanibroyeur wc bril vervangen backup kieren dichten gaslek camera inspectie riool ikea brimnes kast monteren
Boek direct een vakman