Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Afka Breda

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 2 reviews

Afka Breda
2
Reviews
3 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Klusjesman

Oosterhout
2 klussen uitgevoerd
lekkage , badkraan montage , bevroren leiding ontdooien
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman

Over Afka Breda loodgieter

Welkom bij Afka Breda , dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Oosterhout. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Afka Breda zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Afka Breda staat voor je klaar om elke loo Lees meer...

Reviews over Afka Breda

De klus was vrij eenvoudig want het was zo gepiept, maar hij belde overdag netjes op om nog het e.e.a. na te vragen. Netjes op tijd aangekomen, trof ik een alleraardigste man aan die me heel goed geholpen heeft. Zoals het hoort!

Via Zoofy de eerste keer een klus geplaatst. Snel was de klus opgepakt, kreeg via sms een 06 nr van Hoessein. Hem gebeld en een tijdstip afgesproken. Hoessein kwam op tijd, was gelijk al een spontane vriendelijke man, die met plezier de klus aanpakte, opsporen en verhelpen. Zijn vriendelijke praatje, zijn humor en netjes en correct werken hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij mag gelden als visitekaartje van zichzelf en voor Zoofy. Wanneer wij weer iemand zoeken voor zo’n klus zouden wij het prettig vinden als Hoessein weer kwam.

Zoofy.nl 5 2 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

lekkage kruipruimte wand betegelen glas in lood repareren onderhoud remeha elektra keuring schilderij ophangen traplift plaatsen vlonder maken opbouw regendoucheset drempels verwijderen ikea pax kast in elkaar zetten plafondventilator plaatsen vouwdeur installeren verhuiswagen met een verhuizer schoonmaker kantoor per uur bad plaatsen
Boek direct een vakman