Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Mikey's Klussenbedrijf

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,88/5 - 17 reviews

Mikey's Klussenbedrijf
17
Reviews
6 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Klusjesman

Timmerman

Amsterdam
17 klussen uitgevoerd
rolgordijn ophangen , lekkende kraan , zolder verbouwen
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Timmerman

Over Mikey's Klussenbedrijf loodgieter

Welkom bij Mikey's Klussenbedrijf, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Mikey's Klussenbedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Mikey's Klussenbedrijf Lees meer...

Reviews over Mikey's Klussenbedrijf

De douchedeur gaat maar 30 centimeter open nu Toen Mike wegging was het goed.

Kwam op tijd en heeft de klus prima opgelost. Ook een fabrieksfout van de levering werd deskundig aangepakt. Had kennis van zaken. Als hij na afloop ook nog had opgeruimd was het 5 sterren geworden

Bekwaam, betrouwbaar en werkt zeer netjes. Wij bevelen Mike zeker aan voor iedere klus binnen en buiten huis. 😀👍

De klus was supersnel gedaan! En een hele vriendelijke man over de vloer. De valpijp van de wc was stuk, ik kon online niks vinden. Maar hij had zelf wat bij zich. Kon vooraf ook overleggen over benodigde materialen. De wc is weer helemaal in orde!

Degelijk en goed vakmanschap

Fantastische vakman veel kennis een rustige en hard werkende man

Geen ingewikkelde klus, maar Mike was netjes op tijd; hij kon daarnaast een dag eerder dan we hem volgens Gamma konden verwachten, dus ook flexibel. Klusje snel geklaard!

goed werk geleverd en vriendelijk

Hij was keurig op tijd, vriendelijk en werkte netjes en vlot.

Ik droom, dat gevoel ken je wel!!!! Er is een nieuwe toiletpot met spoelbak geplaatst. Een nieuw kraantje en alles werkt weer zoals je hoopt dat het werkt. En Mike, dat is een alleraardigste kerel, die je zeker weer gaat bellen als er iets gedaan moet worden. Bedankt en Bravo !!!!

Kundig vakwerk

Omdat ik last had van een kleine lekkage heb ik de laaghangende stortbak (waterreservoir) inclusief spoelbuis en stopkraantje van het toilet laten vervangen. Mike heet de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Prima gewerkt ben zeer tevreden. Aardige man.

Probleem opgelost. Deskundig advies. Keurig op op tijd.

Punctueel, vriendelijk, vlot, meedenkend en eerlijk. Geeft ook aan wanneer bepaalde werkzaamheden misschien beter of anders kunnen.

Snel en correct

snelle diagnose en goed opgelost.

Zoofy.nl 4.88 17 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

Pro image
Fransiscus klussenbedrijf

8 reviews

"

Andere diensten voor je huis

elektrisch apparaat doucheputje verstopt lekkende cv waterleiding splitsen afval afvoeren tv ophangen overkapping maken boom kappen kozijn dichtmaken hele week trekschakelaar lekkende radiator slimme verlichting installeren keuken wrappen extra groep wasmachine ombouw maken
Boek direct een vakman