Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Solsan-Plus

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,77/5 - 35 reviews

Solsan-Plus
35
Reviews
6 jaar
Zoofy
Loodgieter

Hoevelaken
35 klussen uitgevoerd

Over Solsan-Plus loodgieter

Welkom bij Solsan-Plus, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Hoevelaken. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Solsan-Plus zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Solsan-Plus staat voor je klaar om elke loo Lees meer...

Reviews over Solsan-Plus

De klus is goed uitgevoerd. Precies zoals gevraagd. Tegenslag (maat leidingen) werd opgelost, door de juiste maat afsluitdoppen te halen. Echter een minpuntje is, dat een kennis zei dat ik nu geen aftappunt voor de verwarming meer heb. Daar had ik (ongevraagd) advies over verwacht, want ik heb hier geen verstand van. Alles doet het goed dat is dus geen probleem, maar als ik in de toekomst om een of andere reden water uit de verwarming moet laten lopen, gaat dat niet makkelijk.

geklaard

Gerhard is heel zorgvuldig: hij gaat pas weg als de klus goed geklaard is en de klant tevreden is. Tevens betoont Gerhard zich betrouwbaar als het gaat om het maken van afspraken e.d. Als Gerhard ziet dat een klusopdracht niet uit te voeren is binnen de aanwezige situatie, geeft hij dit eerlijk aan.

Goed en vakkundig werk geleverd, dank je wel Gerhard!

Goed voorbereid en kundig. Ik ben erg tevreden!

Ik had de klus iets anders voorgesteld dan Gerhard vond. Hij kwam met een andere en betere oplossing. Gerhard is (althans voor mij) een echte probleemoplosser.

Klus geklaard, geen bijzonderheden.

Vriendelijke man, maar probleem zeker niet verholpen.

De klus geklaard. Of dit daadwerkelijk de reden van de lekkage was moeten we afwachten. De klusjesman was stipt en heeft het zeer netjes afgewerkt en achtergelaten!

De klus is naar tevredenheid gedaan. Prima!

De kraan die ik had gekocht, paste niet. Hij heeft op mij gewacht, terwijl ik een nieuwe kraan haalde en daarna geïnstalleerd. Super tevreden met het rwsyltaat.

deskundige diagnose van het probleem, goede en praktische oplossing. Vriendelijke man, dacht echt mee.

Erg vriendelijk. Dacht goed mee en gaf goed advies. Klus geklaard met gewenst resultaat tot nu toe

Gerhard heeft goed werk geleverd binnen no time was het probleem gevonden en opgelost. Contact was prima, Gerhard heeft me uitgelegd wat er aan de hand was en hoe hij het op ging lossen, heel prettig voor een leek als ik. Ik zou Gerhard zeker opnieuw vragen indien nodig!

Gerhard heeft het probleem met de keukenkraan prima opgelost. Een uitstekende vakman!

Gerhard is duidelijk een ervaren vakman die weet wat hij doet. En ook even met je verder denkt. De start communicatie verliep wat rommelig maar dat lag vooral aan hoe Zoofy communiceert met de vakmannen kwamen we achter.

Gerhard is echt een Top vakman! Belde op dat hij eraan kwam, binnen 20 minuten aanwezig. Gelijk een oplossing. Echt een topper!

Gouden man

Heeft er alles aangedaan om te zorgen dat we weer een warm huis hebben!

het eind resultaat is geweldig precies volgens verwachting wat is Gerhard een vakman en heel erg aardig echt een toppertje kan menigeen nog een voorbeeld aannemen super

hij is woensdagavond al geweest. precies op afgesproken tijd. klus is snel en goed gedaan. Ik ben tevreden.

ja hij is verholpen

Ja vakman dacht goed mee voor een passende oplossing

Ja. De kitrand is prima hersteld.

Keurig op tijd en klus binnen 1 uur geklaard. Prima.

Klus in korte tijd geklaard naar volle tevredenheid.

Klus is heel snel en vakkundig geklaard. Ook nog wat goede adviezen gekregen omtrent aansluitingen en verwarming. Zou hem zeker nog een keer kiezen.

Klus is nog niet geklaard omdat Gerhard na onderzoek eerst nieuwe materialen moest bestellen. Morgen komt hij terug om een structureel lekkageprobleem voorgoed uit de wereld te helpen. Al met al een ervaren en sympathieke vakman.

Klus naar volle tevredenheid geklaard!!

Oprecht en eerlijk!

Perfect werk geleverd! Snel, zorgvuldig en op tijd.

Rustige, vakbekwame loodgieter, gaat niet weg voordat hij en de klant tevreden is. Zeer aan te raden!

Uitstekend

Zeer behulpzaam.

Zeer tevreden. Netjes gewerkt. Zeer vriendelijk en professioneel.

Zoofy.nl 4.77 35 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

gras maaien plafond maken halve dag lekdetectie rapport bij lekkage kastdeuren stellen domotica specialist per uur bevroren leiding ontdooien marmeren vloer leggen extra groep toiletpot plaatsen speeltoestel plaatsen wandrails monteren afzuigkap repareren hotelschakelaar schoorsteen voegen schoonmaker halve dag kantoor
Boek direct een vakman