20
Reviews
7 jaar
Zoofy
Klusjesman
Timmerman

4,9/5 - 20 reviews

TOP PRO

Intra Finsa

TOP PRO

4,9/5 - 20 reviews

Klusjesman
Timmerman
's-Gravenhage
20 klussen uitgevoerd
7 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Timmerman

Over Intra Finsa klusjesman

Welkom bij Intra Finsa, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Intra Finsa zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Intra Finsa staat voor je klaar om elke Lees meer...

Reviews over Intra Finsa

Thomas heeft geholpen bij een moeilijk onderdeel van de keuken installatie die ik in eigen beheer doe. Thomas heeft het super gedaan, heeft bovendien ook een aantal controles gedaan dat mijn eigen rekenwerk goed was. Hij heeft de Ikea rails geinstalleerd die ik zelf moeilijk waterpas kreeg. De rails zijn pas gehangen en hij had ook het nodige materiaal mee om oneffenheden in de muur op te lossen waar nodig. Goede vakman die vanaf het begin meedenkt met de klant.

Thomas kwam, volgens afspraak woensdag 20 februari. Hij was keurig op tijd. Thomas ging rustig en secuur te werk, kwam ook wat tegenslagen tegen, maar draaide hier zijn hand niet voor om. De klus kwam woensdag niet helemaal af, waardoor hij de volgende dag weer terug is gekomen. Ik ben erg tevreden over hem, hij heeft echt klasse werk afgeleverd. :)

Zoofy.nl
4.9

20 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman