Regel nu jouw timmerman

Timmerman per uur

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4585 timmermannen in jouw regio

Timmerklussen in en om het huis waar je zelf niet aan toekomt? Via de zoekbalk en op de timmerman pagina kun je alle klussen die een timmerman doet vinden. Alleen in het geval dat je jouw specifieke klus hier niet kunt vinden, kies je voor timmerman per uur. Omschrijf je klus in dat geval zo nauwkeurig mogelijk onder ‘Wat moet de timmerman doen?’ Alleen dan kunnen we je koppelen aan de geschikte vakman. Vrijwel altijd hebben wij een timmerman in de buurt die komt helpen wanneer jij dat wilt.

Regel nu jouw timmerman
681 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek eenvoudig een timmerman voor een uur

Via Zoofy boek je eenvoudig een timmerman die je per uur kunt boeken voor een vast uurtarief. Heb je verschillende timmermansklussen liggen? Dan kun je het beste kiezen voor de timmerman per uur. Geef in de klusomschrijving mee wat er allemaal dient te gebeuren.

In het algemeen kan een timmerman die wordt ingehuurd via Zoofy verschillende werkzaamheden uitvoeren, waaronder:

 1. Meubelmakerij: Het vervaardigen van op maat gemaakte meubels, zoals kasten, tafels, stoelen op maat.

 2. Houtbewerking: Het bewerken van hout om verschillende vormen en maten te creëren voor verschillende projecten, zoals houten vloeren, trappen, deuren, enzovoort.

 3. Interieurbouw: Het ontwerpen en bouwen van interieurcomponenten zoals keukens, badkamerkasten, inloopkasten, enzovoort.

 4. Reparatie en renovatie: Het repareren van beschadigde meubels, het vervangen van beschadigde onderdelen van het interieur en het renoveren van ruimtes, zoals de zolder.

 5. Timmerwerk voor buitenshuis: Het bouwen van tuinhuisjes, schuttingen, terrassen, overkappingen en andere houten structuren.

De exacte werkzaamheden die een timmerman kan uitvoeren, hangen af van zijn specialisatie en vaardigheden. Bij Zoofy plaat je eenvoudig een klus en gespecialiseerde vakmannen die in staat het zijn het werk te verrichten pakken jouw klus op.

Bekijk hier een reeks met klussen waar je onze timmermannen voor kunt inhuren:

Andere timmermansklussen op Zoofy
Trap bekleden
Carport bouwen
Spoelbak infrezen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af