Regel nu jouw timmerman

Timmerman hele dag

Vanaf €449 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3293 timmermannen in jouw regio

Ben jij op zoek naar een timmerman voor de hele dag? Boek direct een vakman bij Zoofy. Géén voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw timmerman
14 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Timmerman voor een hele dag nodig?

Een timmerman voor een hele dag. Je kunt een timmerman boeken voor een hele dag, waarbij je de kosten vooraf al weet. Dit is namelijk €499,- . Hiervoor gaat de timmerman vol op acht uur bij jou aan de slag. De timmerman komt dan bij je thuis of op locatie en voert alle klussen uit die je hem hebt opgegeven.

Type klussen

Jij kunt hierbij denken aan kleine klussen zoals het ophangen van een schilderij of het vervangen van een kastdeur, maar ook aan grotere klussen zoals het plaatsen van een nieuwe keuken of het bouwen van een schuur.

Voordelen

Voordelen van het boeken van een timmerman voor een hele dag zijn dat je de kosten vooraf betaalt, je een vakman inhuurt en je meerdere klussen in één dag kunt laten uitvoeren. 

Mogelijke kosten timmerman hele dag

De mogelijke kosten voor het boeken van een timmerman voor een hele dag kunnen variëren, afhankelijk van de klus, of er nog eventuele materiaalkosten gemaakt moeten worden. Het arbeidsloon is hierboven al genoemd. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te kijken naar wat er eventueel aan materiaal nodig kan zijn.

Waarom gebruikmaken van Zoofy voor timmerman hele dag

Het is vaak beter om een vakpersoon in te huren voor je timmerklussen. Een vakpersoon heeft meer ervaring en kennis en kan je klus vaak beter en sneller uitvoeren. Daarnaast kun je bij een vakpersoon vaak ook garantie krijgen op het werk dat hij heeft uitgevoerd. Boek via Zoofy eenvoudig een timmerman voor de hele dag. Meerdere timmermansklussen liggen? Laat het direct over aan vakman van Zoofy.

Andere timmermansklussen op Zoofy
Kast op maat
Trap plaatsen
Kast op maat
Dorpel plaatsen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af