Regel nu jouw timmerman

Openhaard verwijderen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2077 timmermannen in jouw regio

Wil je jouw openhaard laten verwijderen? Via Zoofy boek je eenvoudig een betrouwbare vakman voor deze klus. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw timmerman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat de openhaard verwijderen

Hier regel je eenvoudig en snel binnen slechts vier stappen een geschikte vakman. Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9,2. 

Verwijderen van openhaard

Het verwijderen van een openhaard is een proces waarbij de openhaard wordt ontkoppeld van de schoorsteen en verwijderd wordt uit de kamer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gereedschap zoals een haakse slijper, een slijptol en een slijptol.
 
Als je besluit om de openhaard zelf te verwijderen, is het belangrijk om te letten op de veiligheid en de juiste technieken te gebruiken bij het verwijderen van de haard. Je moet rekening houden met de aanwezigheid van gas- en elektriciteitsleidingen en eventuele andere leidingen die in de buurt van de haard kunnen zijn.
 
Het verwijderen van een openhaard is een techniek die veel ervaring vereist en fouten kunnen leiden tot onveiligheid of beschadiging van de omgeving. Het is daarom beter om dit te laten doen door een vakman. Een vakman zal ook in staat zijn om de juiste materialen te kiezen en de haard op een professionele manier te verwijderen. Bovendien, als de openhaard deel uitmaakt van een historisch gebouw of beschermd is, moet u de vergunning aanvragen en volgens de regels uitvoeren.
Andere timmermansklussen op Zoofy
Trap plaatsen
Kast op maat

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach