Regel nu jouw timmerman

Timmerman hele week

Vanaf €1599 incl. btw

Dit tarief is gebaseerd op 40 arbeidsuren

Ben jij op zoek naar een timmerman voor de hele week? Boek direct een vakman bij Zoofy. Géén voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw timmerman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek een timmerman voor de hele week

Boek een timmerman voor de hele week via Zoofy. Meer timmerklussen nodig? Laat het over aan de professionals van Zoofy. Zoofy is een online marktplaats voor de ambachten. Je kunt een timmerman boeken voor de hele week en hem laten werken aan uw huisproject. Zoofy is een platform dat u in contact brengt met elektriciens, loodgieters, schilders en timmermannen die beschikbaar zijn om naar uw huis of kantoor te komen. Met Zoofy kunt u de beste elektriciens in uw regio boeken voor de hele week zonder gedoe met offertes of onderhandelingen - ze komen gewoon opdagen, klaar om te werken!

Het platform werd gecreëerd met drie belangrijke doelstellingen voor ogen:

  • Huiseigenaren in staat stellen om klussen snel en gemakkelijk te laten uitvoeren
  • Professionals inhuren toegankelijker maken dan ooit tevoren
  • Professionals de mogelijkheid bieden om meer geld te verdienen

Timmerman hele week 

een timmerman voor een hele week. Je kunt een vakman boeken die een week lang bij jou thuis komt om de klussen te doen. Jij kunt een Boek een timmerman voor een hele week gebruiken als je veel verschillende timmerklussen hebt die je in een korte tijd gedaan wilt hebben. Het voordeel hiervan is dat je niet meerdere afspraken hoeft te maken met verschillende vakmannen. Je hebt één vakman die een week lang bij je thuis komt om de klussen te doen. 

Kosten timmerman hele week

De kosten van het boeken van een timmerman voor een hele week zijn afhankelijk van de klussen die je wilt laten uitvoeren. Je kunt de kosten van de vakman vergelijken met de kosten van een vakman die je voor een dag boekt. Als je twijfelt of je de klussen zelf kunt uitvoeren, is het beter om een vakman in te schakelen. De kosten hiervan kunnen hoger zijn, maar je bent er wel zeker van dat de klussen goed worden uitgevoerd. Zie hierboven de vanaf prijzen voor het boeken van een timmerman voor de hele week.

 

Andere timmermansklussen op Zoofy
Carport bouwen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af