Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

H. de Groot Electroklussen

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 3 reviews

H. de Groot Electroklussen
3
Reviews
7 jaar
Zoofy
Elektricien

Elektricien

Klushulp

Gouda
3 klussen uitgevoerd
elektrische oven , rookmelder vervangen , railverlichting installeren
7 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien, Klushulp

Over H. de Groot Electroklussen elektricien

Welkom bij H. de Groot Electroklussen, dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Gouda. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij H. de Groot Electroklussen zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. H. de Groot Elect Lees meer...

Reviews over H. de Groot Electroklussen

Alles was goed en nog gezellig ook

Half. De dimmer is geplaatst. De contact dozen boven niet. Henry raadde dit af omdat dan het plafond eruit was. Hij is zeer kundig.

Heel fijn dat Henry vooraf nog een vrijblijvende offerte had opgesteld met een inschatting van de tijd die hij nodig zou hebben en van de extra materiaalkosten. Hij heeft de installatie van de inductiekookplaat en het aanleggen van de extra groep in de meterkast heel netjes en naar tevredenheid gedaan. Heel blij mee.

Zoofy.nl 5 3 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

halve week vloerverwarming spoelen hoog gasverbruik onderzoeken commode monteren tegelvloer leggen nest learning thermostat airco vervangen thuisnetwerk aanleggen openhaard verwijderen cando deur plaatsen opbouw regendoucheset audio aansluiten muizen hele week woning ontruimen leidingwerk
Boek direct een vakman