Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

H. de Groot Electroklussen

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 3 reviews

H. de Groot Electroklussen
3
Reviews
7 years
Zoofy
Electrician

Electrician

Handy help

Gouda
3 jobs done
per hour , connect cable to group box , install garden lamp
7 years at Zoofy as Electrician, Handy help

About H. de Groot Electroklussen electrician

Welkom bij H. de Groot Electroklussen, dé expert op het gebied van electrician klussen in de regio Gouda. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij H. de Groot Electroklussen zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. H. de Groot Elect Show more...

Reviews over H. de Groot Electroklussen

Alles was goed en nog gezellig ook

Half. De dimmer is geplaatst. De contact dozen boven niet. Henry raadde dit af omdat dan het plafond eruit was. Hij is zeer kundig.

Heel fijn dat Henry vooraf nog een vrijblijvende offerte had opgesteld met een inschatting van de tijd die hij nodig zou hebben en van de extra materiaalkosten. Hij heeft de installatie van de inductiekookplaat en het aanleggen van de extra groep in de meterkast heel netjes en naar tevredenheid gedaan. Heel blij mee.

Zoofy.nl 5 3 reviews

Vergelijkbare Electricians in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

leakage crawl space exterior plastering outdoor awning hanging blunt door paint the radiator built in wine cooler water hammer arrestor creak free stairs garden roof office assistance nest learning thermostat digging the garden bitumen roofing install bathtub remove tiles build pergola
Book a professional