142
Reviews
6 years
Zoofy
Plumber
Heating Technician
Handyman

4.89/5 - 142 reviews

TOP PRO

AOWe

TOP PRO

4.89/5 - 142 reviews

Plumber
Heating Technician
Handyman
Apeldoorn
142 jobs done
6 years at Zoofy as Plumber, Heating Technician and Handyman

About AOWe plumber

Welkom bij AOWe, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Apeldoorn. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij AOWe zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. AOWe staat voor je klaar om elke plumber klus met succes af t Show more...

Reviews over AOWe

De klus is naar tevredenheid geklaard. De goot lekt niet meer cq loopt niet meer over. Hij kwam na telefonisch overleg een dag later maar dat was geen probleem want het regende de afgelopen dag gelukkig niet.

Prima werk en het probleem werd vakkundig aangepakt. Plezierig contact en een goede uitleg.

Echt een vakman, hij heeft deze zeer lastige aansluiting toch voor elkaar gekregen. Zeer vriendelijke en netjes, ook met het opruimen, niks geen troep achter latend. Wij zijn zeer tevreden over Gerrit, en ook met de snelheid in deze vakantieperiode en hittegolf waarop we zijn geholpen. Gerrit bedankt.

Hartstikke netjes, goed bereikbaar via whats app en zelfs nog een keer terug gekomen toen bleek dat het apparaat niet naar behoren functioneerde, wat overigens niks met zijn aansluitwerk te maken had.

het wat top dus kan niet beter

Zoofy.nl
4.89

142 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional