Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Intra Finsa

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,92/5 - 12 reviews

Intra Finsa
12
Reviews
7 jaar
Zoofy
Klusjesman

Klusjesman

Timmerman

's-Gravenhage
12 klussen uitgevoerd
stompe deur afhangen , trap bekleden , drempels verwijderen
7 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Timmerman

Over Intra Finsa klusjesman

Welkom bij Intra Finsa, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Intra Finsa zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Intra Finsa staat voor je klaar om elke Lees meer...

Reviews over Intra Finsa

Zorgvuldig en geduldig, ervaren en kundig. Jammer dat negen grondverf bij je had! Ben blij met je werk, deur loopt weer perfect!

Buitengewoon vriendelijke man, zorgvuldig en netjes. Fijn iemand om in huis te hebben. Dikke 10!

De oorspronkelijke klusman kwam niet opdagen, Zoofy handelde direct en toen kwam Thomas. Thomas werkt enorm zorgvuldig en maakt een betrouwbare, dienstbare indruk. En hoewel op het laatste moment opgetrommeld, kwam het bij mij niet over alsof het even snel een tussendoortje was.

De vakman krijgt 5 sterren

De vakman was keurig op tijd en heeft de klus prima en vakkundig geklaard. Erg blij dat dir klusje zo snel en zo goed door hem afgehandeld kon worden.

De vakman was kundig en correct. Erg blij met het resultaat.

Deze man begreep onmiddellijk wat wij bedoelden en heeft alles snel, vakkundig en keurig netjes hersteld en daarna schoongemaakt. Wij zijn erg tevreden.

Heel vriendelijk, gedegen, professioneel, alles op tijd opgelost

Prima vakman...weet wat hij doet

Thomas heeft geholpen bij een moeilijk onderdeel van de keuken installatie die ik in eigen beheer doe. Thomas heeft het super gedaan, heeft bovendien ook een aantal controles gedaan dat mijn eigen rekenwerk goed was. Hij heeft de Ikea rails geinstalleerd die ik zelf moeilijk waterpas kreeg. De rails zijn pas gehangen en hij had ook het nodige materiaal mee om oneffenheden in de muur op te lossen waar nodig. Goede vakman die vanaf het begin meedenkt met de klant.

Thomas kwam, volgens afspraak woensdag 20 februari. Hij was keurig op tijd. Thomas ging rustig en secuur te werk, kwam ook wat tegenslagen tegen, maar draaide hier zijn hand niet voor om. De klus kwam woensdag niet helemaal af, waardoor hij de volgende dag weer terug is gekomen. Ik ben erg tevreden over hem, hij heeft echt klasse werk afgeleverd. :)

Van tevoren weetje natuurlijk niet wie je krijgt en wat je kan verwachten. Maar wij hadden met Thomas een topper in huis. Huis werkte erg nauwkeurig en klaarde de klus. Hij werkt erg netjes en we zijn dan zeker tevreden over het resultaat! Bedankt Thomas!

Zoofy.nl 4.92 12 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

anti inbraakstrip mechanische ventilatie vervangen offerteservice urinoir verstopt hele dag quooker installeren gevel schilderen ring video deurbel nieuwbouw volledig huis televisie aansluiten ophangen schoonmaker kantoor per uur tuinaanleg lekkage douche glas in lood repareren waterzijdig inregelen perilex aansluiten
Boek direct een vakman