40
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter
Klusjesman
Timmerman

4,65/5 - 40 reviews

TOP PRO

AMS

TOP PRO

4,65/5 - 40 reviews

Loodgieter
Klusjesman
Timmerman
Amsterdam
40 klussen uitgevoerd
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Timmerman

Over AMS loodgieter

Welkom bij AMS, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij AMS zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. AMS staat voor je klaar om elke loodgieter klus met succes a Lees meer...

Reviews over AMS

Het werk is verricht. De lekkage is gedicht. Snel en deskundig.

Richard heeft net resultaat geleverd. Hij heeft geen consessies gedaan in kwaliteit om eerder klaar te zijn. Flexibel en eerlijk qua uren, schrijft geen uren die hij niet maakt bij werk in mijn afwezigheid. Doet ook gedegen onderzoek naar de juiste technieken en materialen bij collega's als hij twijfelt.

De klus is vakkundig geklaard en met uitstekende resultaten. We zijn zeer tevreden met Richard!

Richard heeft zijn werk fantastisch gedaan. De klus kon niet in 1 keer opgeknapt worden, dus Richard is zaterdag en zondag teruggekomen om verder te werken. Hier zijn geen extra kosten voor in rekening gebracht wat ik erg schappelijk vind. Het contact verliep soepel en ik ben erg blij met het resultaat.

Klus is geklaard binnen hele schappelijke tijd. Richard denkt over dingetjes na en heeft netjes werk afgeleverd. Zeker een aanrader

Zoofy.nl
4.65

40 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman