22
Reviews
6 jaar
Zoofy
Klusjesman
Elektricien
Timmerman

4,86/5 - 22 reviews

TOP PRO

La Revalution

TOP PRO

4,86/5 - 22 reviews

Klusjesman
Elektricien
Timmerman
Breda
22 klussen uitgevoerd
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Elektricien and Timmerman

Over La Revalution loodgieter

Welkom bij La Revalution, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Breda. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij La Revalution zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. La Revalution staat voor je klaar om elke lo Lees meer...

Reviews over La Revalution

Meer dan tevreden. Vakkundig, proactief en prettig in de omgang.

Wat een topper! Zeer vriendelijk, meedenkende en werkt snel en kwalitatief zeer goed. Echte vakman, zeer aan te bevelen.

Er is prima werk geleverd en de klus wordt woensdag afgemaakt! Vriendelijke mensen!

Klus werd netjes uitgevoerd, helemaal tevreden

De werkzaamheden zijn weliswaar later op de dag uitgevoerd dan afgesproken was, maar over het resultaat ben ik tevreden.

Hele aardige elektriciens met verstand van zaken! Bespreken nauwkeurig met jou als klant wat de klus is en gaan vervolgens professioneel aan de slag. Nadien krijg je nog uitleg wat er precies is gedaan en alles is netjes opgeruimd. Ontzettend blij dat ik mijn elektraklus door deze mannen heb laten uitvoeren. Mijn dank is groot!

Heeft goed werk afgeleverd. Aardige mijnheer,

Klus goed uitgevoerd, leuk in de omgang!

Ja alles is prima verlopen. Ik heb de factuur betaald. Ben het absoluut niet eens met bedrag. Voel me genaaid. Ze zijn hier iets minder dan 3 uur geweest. Dat is dan € 150,00. Er wordt bij jullie nergens over materiaal gesproken maar daar rekenen € 50,00 voor. Daarnaast voeren ze boom af. € 200,00 zou een heel redelijke prijs geweest zijn. Jammer dat mijn ervaring zo toch negatief wordt ondanks het goede werk.

Zoofy.nl
4.86

22 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman