Graszoden leggen

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 137 hoveniers bij jou in de buurt

In plaats van inzaaien hoef je bij het gebruik van graszoden nooit te wachten tot je gazon er mooi groen bij ligt. Zoden kun je het hele jaar door laten legge. Behalve als het vriest. Schakel een vakman in voor het beste resultaat. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een hovenier bij jou in de buurt.

Nu regelen
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 176 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Graszoden leggen

Ben je het zat dat het gras altijd groener is bij de buren, maar zie je het dan weer niet zo zitten om op je vrije zaterdag zelf de hele dag met grasmatten te zeulen? Via Zoofy.nl regel je snel en voordelig een vakkundige hovenier; dat zet wèl zoden aan de dijk! Vul je postcode in, selecteer het moment dat jou uitkomt, en wij doen de rest! Om te zorgen dat je achteraf geen nare verrassingen ontdekt op de factuur, rekenen wij geen voorrijkosten en is de BTW altijd al opgenomen in het op de site vermelde tarief.

Om te kunnen garanderen dat onze hoveniers kwaliteit afleveren, zijn alle vakmannen door ons geselecteerd op hun betrouwbaarheid en vakkundigheid. Ook kan je van elke vakman zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld. Doordat er van elke hovenier een foto op de site staat, weet je van tevoren altijd precies wie je in huis haalt!

Zijn er nog zaken die je voor het maken van een afspraak wilt bespreken, of weet je niet goed welke vakman je voor jouw klus moet hebben? Wij staan 24/7 voor je klaar via e-mail, whatsapp, chat of telefoon om je vraag direct te beantwoorden!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af