Regel nu jouw hovenier

Border aanleggen

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1890 hoveniers in jouw regio

Wil je borders aanleggen in de tuin? Boek via Zoofy eenvoudig en zonder gedoe een hovenier. Géén voorrijkosten & géén gedoe met offertes.

Regel nu jouw hovenier
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je tuin borders aanleggen

Via Zoofy boek je eenvoudig een tuinman voor de aanleg van een border. Je plaatst een klus zonder gedoe en de vakman komt op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Zoofy is een platform dat huiseigenaren in contact brengt met hoveniers in hun omgeving. Tuinmannen kunnen geboekt worden voor het aanleggen van een border of andere tuinklussen

Wat maakt Zoofy zo eenvoudig

Zoofy maakt het gemakkelijk om een tuinman te boeken voor verschillende taken, waaronder het aanleggen van een border. Boeken is gratis en er zijn geen voorrijkosten of gedoe met offertes - de prijs van de dienst wordt door beide partijen overeengekomen voordat het werk begint. Want tijdens het boekingsproces zie je al het uurtarief van de hovenier. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan.

Onze hoveniers scoren goed

Onze vakmensen scoren een 4,6 uit 5 gemiddeld. Dus mocht jij op zoek zijn naar een goede tuinman bij jou in de buurt? Dan kun je gerust gebruikmaken van het netwerk van Zoofy. Wanneer een hovenier niet aan onze kwaliteitseisen voldoet wordt hij van het platform gehaald. Wij hebben meer dan 12.000 aangesloten vakmensen door heel Nederland, dus waar je ook woont. Wij vinden voor jou de beste vakman uit de regio.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af