Boomstronk verwijderen

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 62 Hoveniers bij jou in de buurt

Heb je zelf een boom omgehakt of is er eentje omgewaaid tijdens een harde storm en zit de boomstronk nu in de weg? Schakel de hulp in van een vakman die de stronk voor je verwijderd. Maak daarvoor direct een afspraak met een hovenier bij jou in de buurt. De gemiddeld prijzen liggen tussen de €69,- voor een kleine stronk tot zo’n €250,- voor een groot exemplaar.

Nu regelen
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 54 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Onze Hoveniers zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Boomstronk laten verwijderen

Of een boom nu is omgewaaid of dat je besloten hebt om een boom te kappen, de boomstronk blijft vrijwel altijd achter. Op den duur zal een stronk vanzelf vergaan door het rottingsproces. Maar daar gaan vaak vele jaren overheen. 

Sneller is het om een boomstronk te verwijderen met wortels en al. Een hovenier kan je hier goed bij helpen. Voor het verwijderen van grote stronken wordt vaak gebruik gemaakt van een speciaal apparaat: de stobbenfrees. Dat is een freesmachine met een draaiende schijf waar harde beitels aan bevestigd zijn. Omdat deze op hoge snelheid ronddraaien wordt het hout van de stronk verpulverd. 

Ter voorbereiding zal de stronk eerst zo dicht mogelijk bij de grond moeten worden afgezaagd. Het beste kan daarvoor een kettingzaag woorden gebruikt. Bij zo’n zaag is het wel aan te raden om beschermende kleding aan te trekken. 

Na het zagen moet de grond om de stronk heen worden afgegraven. Hoe dichter je bij de wortels komt des te beter de stronk uiteindelijk verwijderd kan worden. Bij kleinere bomen is de stronk overigens vaak al te verwijderen zonder het gebruik van de stobbenfrees. Laat de stam dan wat langer zodat je met behulp van kabels of touwen de boomstronk uit de grond kan trekken. 

Zoofy helpt je graag bij het maken van een afspraak met een hovenier in de buurt. Onze vakmannen zijn vakkundig en betrouwbaar en laten de boel netjes achter.  Op de site kun je jouw voorkeur voor datum en tijd invullen en wij zorgen dat er dan de juiste vakman bij jou op de stoep staat.