Boomstronk verwijderen

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 70 Hoveniers bij jou in de buurt

Heb je zelf een boom omgehakt of is er eentje omgewaaid tijdens een harde storm en zit de boomstronk nu in de weg? Schakel de hulp in van een vakman die de stronk voor je verwijderd. Maak daarvoor direct een afspraak met een hovenier bij jou in de buurt. De gemiddeld prijzen liggen tussen de €69,- voor een kleine stronk tot zo’n €250,- voor een groot exemplaar.

Nu regelen
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 187 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Boomstronk laten verwijderen

Of een boom nu is omgewaaid of dat je besloten hebt om een boom te kappen, de boomstronk blijft vrijwel altijd achter. Op den duur zal een stronk vanzelf vergaan door het rottingsproces. Maar daar gaan vaak vele jaren overheen. 

Sneller is het om een boomstronk te verwijderen met wortels en al. Een hovenier kan je hier goed bij helpen. Voor het verwijderen van grote stronken wordt vaak gebruik gemaakt van een speciaal apparaat: de stobbenfrees. Dat is een freesmachine met een draaiende schijf waar harde beitels aan bevestigd zijn. Omdat deze op hoge snelheid ronddraaien wordt het hout van de stronk verpulverd. 

Ter voorbereiding zal de stronk eerst zo dicht mogelijk bij de grond moeten worden afgezaagd. Het beste kan daarvoor een kettingzaag woorden gebruikt. Bij zo’n zaag is het wel aan te raden om beschermende kleding aan te trekken. 

Na het zagen moet de grond om de stronk heen worden afgegraven. Hoe dichter je bij de wortels komt des te beter de stronk uiteindelijk verwijderd kan worden. Bij kleinere bomen is de stronk overigens vaak al te verwijderen zonder het gebruik van de stobbenfrees. Laat de stam dan wat langer zodat je met behulp van kabels of touwen de boomstronk uit de grond kan trekken. 

Zoofy helpt je graag bij het maken van een afspraak met een hovenier in de buurt. Onze vakmannen zijn vakkundig en betrouwbaar en laten de boel netjes achter.  Op de site kun je jouw voorkeur voor datum en tijd invullen en wij zorgen dat er dan de juiste vakman bij jou op de stoep staat.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af